Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
palzo
Kontaktovat uživatele:

#361 Příspěvek od palzo »

Martine, podla mna daj to auto do kopy, neni to az take zle :)

Je to predca kusok teba, ked sa da tak si ho daj opravit, jak aj ostatny povedali, pokial ti srdce netuzi po novsiom modelu...
martan

#362 Příspěvek od martan »

Nevzdávej to, bylo by Ti po něm určitě smutno. Pokud je to jen nějaké to rameno a plechařina, tak není co řešit.
pazda
Kontaktovat uživatele:

#363 Příspěvek od pazda »

urcite opravit, podle fotek se toho sice moc nepozna ale nemyslim si ze by to mel byt moc velky problem :-)
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#364 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Vidím to obdobně jako víše uvedení napsali. Práce na tom je to žádná. Za záchranu ale stojí :twisted:
Mirek

#365 Příspěvek od Mirek »

Martine, to, co se stalo, je priserne a je mi to strasne lito.
Kazdopadne verim, ze se das brzo dohromady a najdes zase chut se svym BMW pokracovat dal. Byla by skoda obetovat 5 let poctive, urputne a cilevedome prace. PRIMLOUVAM SE ZA TO, ABYS SVOJI LEGENDARNI 525TD OPRAVIL a verim, ze tvuj vztah k tomu autu ted bude jeste hlubsi nez driv.
Muj prispevek na opravu uz putuje na tvuj ucet :P
Clairvoyant

#366 Příspěvek od Clairvoyant »

Znám Martina i auto, i když ne celou jejich pětiletou éru. Jsem trošku jiného názoru než většina.

Martin vyšvihl svoji káru na vrchol. Tak to cítím já a z toho, co čtu i většina lidí tady. Kdyby se nestala ta nešťastná událost, pravděpodobně by si to auto nechal napořád. Jenže ona se stala (viník snad bude ztretstán).

Je ale potřeba zvážit následující. Má cenu dávat velké úsilí opravě vozu a dostávát ho do stavu, ve kterém bylo? Nebo se zkusit posunout někam jinam, možná časem dál (E34 V8?, E39?)? Když k tomu vememe v potaz stránku finanční, a sice to, že obě dvě alternativy mohou vyjít finančně dosti podobně, je to přinejmenším k zamyšlení.
ARMAN

#367 Příspěvek od ARMAN »

pokud ho budeš prodavat tak se ti nikdy nevrati prachy cos v tim nechal ten kdo to od tebe bude kupovat ti neda vic než to za co koupi jinou zbořku takže prodat a koupit něco jineho nema moc smysl(pokud auto neni neopravitelně nabořeny samo)

sam osobně nechapu lidi co rvou do aut stovky tisic když pak ho nikdy neprodaj o skoro nic vic nez jakykoli podobny auto nebo během mžiku z něj muže byt hruda šrotu ani to nemusi byt vinou majitele... takove majitele jsou u mě bmw pacienti :mrgreen: nemyslim to nějak špatně, fandim jim ale nechapu je 8)
Martinéz

#368 Příspěvek od Martinéz »

ARMAN píše:pokud ho budeš prodavat tak se ti nikdy nevrati prachy cos v tim nechal ten kdo to od tebe bude kupovat ti neda vic než to za co koupi jinou zbořku takže prodat a koupit něco jineho nema moc smysl(pokud auto neni neopravitelně nabořeny samo)

sam osobně nechapu lidi co rvou do aut stovky tisic když pak ho nikdy neprodaj o skoro nic vic nez jakykoli podobny auto nebo během mžiku z něj muže byt hruda šrotu ani to nemusi byt vinou majitele... takove majitele jsou u mě bmw pacienti :mrgreen: nemyslim to nějak špatně, fandim jim ale nechapu je 8)

no jako pacientstvi se z toho trosku stalo.. teda posledni cca 2 roky asi hodne.. ale prave je cas se naopak z nej malinko vylecit a neudelat z e34ky za 500.000 e34ku za 580.000 (ktera navic bude mit stejny musky jako predtim, ne-li vetsi..stres ze shaneni a nejezdeni nepocitam).. no davam si porad k sobe pro a proti, ale tak jako jsem se mazlil s autem, budu se i mazlit s dilama z nej, az je budu davat na jiny treba.. :razz2: kazdopadne moje situace ted me poslala natvrdo do MHD a premejslet, jak zacit, jak pokutalet penizky k sobe atd..:cry:
Giome

#369 Příspěvek od Giome »

Kdybys potřeboval mám perfektní servis,majitele znám 10 let a je hlavně upřímnej takže by řekl to uděláme nebo na to se vykašli..Kdybys potřeboval dej vědět..
Mirek

#370 Příspěvek od Mirek »

Clairvoyant píše:Je ale potřeba zvážit následující. Má cenu dávat velké úsilí opravě vozu a dostávát ho do stavu, ve kterém bylo? Nebo se zkusit posunout někam jinam, možná časem dál (E34 V8?, E39?)? Když k tomu vememe v potaz stránku finanční, a sice to, že obě dvě alternativy mohou vyjít finančně dosti podobně, je to přinejmenším k zamyšlení.

Jasně, k zamyšlení to je, ale soudě podle fotek míním, že návrat 525TD do OK stavu by nemuselo být extra velké úsilí a asi by to bylo levnější a tak nějak celkově efektivnější než pořízení jiné káry, pokud se teda po rozebrání nezjistí něco fatálního. Víme přece, že se tady nejedná o kus plechu, ale o kus života, lásku, radost, vzpomínky... Navíc myslím, že zlepšovat se dá všechno a pořád...
castro
Kontaktovat uživatele:

#371 Příspěvek od castro »

Já bych to nechal na něm... mě se taky líbí moc, ale představte si kolik tak bude stát oprava, málo to fakt nebude. Když opraví to co napáchal zmrd, stejně zůstane pár neduhů které o sobě začínali dávat vědět, takže další prachy ještě do těhle věcí... mno a když se to sečte... pak je to na pováženou...
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#372 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

castro píše:Já bych to nechal na něm... mě se taky líbí moc, ale představte si kolik tak bude stát oprava, málo to fakt nebude. Když opraví to co napáchal zmrd, stejně zůstane pár neduhů které o sobě začínali dávat vědět, takže další prachy ještě do těhle věcí... mno a když se to sečte... pak je to na pováženou...

Počkal bych až na to kolik šošos se sejde na účtě a pak vzal v potaz i to 8)
Giome

#373 Příspěvek od Giome »

At tak nebo tak spanilou jízdu vede Martinez :D :D
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#374 Příspěvek od BeXTeR »

Heršvec, koukej zjistit jestli to je křivý, šup s tebou do báňe vybrat škváru a ať už na tom někdo dělá (ať už z klubu, nebo někdo někde). Nějakej šikula si s tim zachvíli poradí a na MHD zachvíli ani nevzpomeneš. Důležitý je, se nezaseknout, už jsi to nejhorší překousnul, tak pokračuj dál než vychladneš úplně 8)

Když budeš potřebovat někde něco naložit, pomoct zvednout, poradit se nebo prostě cokoli, tak je tu myslim spousta lidí včetně mě, kteří mají na večer většinou čas..

tak zdar a sílu!
ARMAN

#375 Příspěvek od ARMAN »

^^ jak řika BeXTeR musi se pokračovat dal je to už tak jak je jiny to neni, život pokračuje ;) je třeba udělat čaru a jet dal :)

Při padu z koně se uči že musiš co nejdřiv vlezt zpatky na hřbet jinak člověk si k tomu "vybuduje" odpor(strach). Takže hura na koně! :P Obrázek
Miketak

#376 Příspěvek od Miketak »

Tak jsem to zrovna dočet a musím říct jediné...NEUVĚŘITELNÉ!!! Sice to neskončilo úplným happyendem ale i tak je to super že se auto našlo. Taky jsem o jedno auto přišel na dovči a je to ukrutný pocit když nevíš kde je mu konec a i teď po cca 5 letech si na něj občas vzpomenu a zamáčknu slzu.
Takže přeju hodně sil do oprav tohoto nebo shánění auta nového a ačkoli se neznáme osobně taky posílám... :thumbsup:
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#377 Příspěvek od Leni Čestný člen »

2 Martinéz: Ještě jsem sem nic nenapsala, i když celej případ od začátku sleduju a moc držím palce, aby se to vyřešilo k Tvojí co největší spokojenosti, i když chápu že je to těžký... je to obrovská škoda :cry:
Ať už se rozhodneš jakkoli, posílám taky podporu, spíš symbolickou protože sama šetřím na auto a užívám si radosti mhd ...a budu se těšit co bude dál! Drž se!

PS: A děkuju za dnešní přání :wink:
Giome

#378 Příspěvek od Giome »

Sice se nás moc tady osobně nezná,ale hooodně pozitivní je to,že pokud se nedejbože někomu zase ztratí auto tak už víme,že s pomocí lídí z klubu je velká šance ho najít a rozhodit sítě a to si myslím je perfektní....víc očí víc vidí :) ...
Giome

#379 Příspěvek od Giome »

Leni:dobrá reč :wink:
Martinéz

#380 Příspěvek od Martinéz »

..ono to auto asi nebude cele krive, je komplet a na fotkach to vypada jako tukanecek.. ale je toho moc k reseni (kdyby se necpal ve finale mezi auta, nebo pri vyskakovani za jizdy se nepovesil na dvere, asi by to taky bylo jine), proste potukany, odreny, jednotlive dily uz nebude sranda spasovat.. ale nebudu predbihat, info zda se to dnes pohlo, ani nemam..

..to, ze v mem voze podle nalezenych casopisu onanoval, mi taky neni zrovna prijemny.. a ani jednu z ukradenych veci nenechal (fotak, brejle, pas, tasku do skoly - miloval jsem ji taky). Takze musim rict, ze rozstrileny svoje auto pred zatarasy bych videl radsi nez takhle..

..jinak uz nevim, jak Vam vsem dekovat.. porad se najdou lidi, kteri jsou ochotni travit cas a penize hledanim zmrda, ac se nadeje rozplyva pomalu.. tem, co prispivaji na sbirku to same.. Vcera jsem byl resit zlomenou studentskou kreditku, kterou jsem chtel jit menit uz davno a nenasel. Tak jsem letel vystrasene do banky a poradkyne koukala na transakce.. zadne elektronicke platby (UUUUFFFF) a prestoze jsem nechtel znat zatim zustatek, pozastavila se nad tolika transakcemi behem jednoho dne.. celou historku jsem ji vysvetlil a ona byla tak dojata, ze jsme si tam spolu poplakali malem.. naproso ji to vzalo, stale povidala o tom, ze to u nas v CR jeste neni ztraceno, nemohla uverit.. myslim, ze je to pro Vas vsechny ta nej pochvala

..jinak pro slovenske kamarady.. IBAN a SWIFT mam, ale zaslechl jsem, ze poplatek je 200-300sk.. tak jestli to neni skoda
Odpovědět