Je to predca kusok teba, ked sa da tak si ho daj opravit, jak aj ostatny povedali, pokial ti srdce netuzi po novsiom modelu...
ARMAN píše:pokud ho budeš prodavat tak se ti nikdy nevrati prachy cos v tim nechal ten kdo to od tebe bude kupovat ti neda vic než to za co koupi jinou zbořku takže prodat a koupit něco jineho nema moc smysl(pokud auto neni neopravitelně nabořeny samo)
sam osobně nechapu lidi co rvou do aut stovky tisic když pak ho nikdy neprodaj o skoro nic vic nez jakykoli podobny auto nebo během mžiku z něj muže byt hruda šrotu ani to nemusi byt vinou majitele... takove majitele jsou u mě bmw pacientinemyslim to nějak špatně, fandim jim ale nechapu je
Clairvoyant píše:Je ale potřeba zvážit následující. Má cenu dávat velké úsilí opravě vozu a dostávát ho do stavu, ve kterém bylo? Nebo se zkusit posunout někam jinam, možná časem dál (E34 V8?, E39?)? Když k tomu vememe v potaz stránku finanční, a sice to, že obě dvě alternativy mohou vyjít finančně dosti podobně, je to přinejmenším k zamyšlení.
castro píše:Já bych to nechal na něm... mě se taky líbí moc, ale představte si kolik tak bude stát oprava, málo to fakt nebude. Když opraví to co napáchal zmrd, stejně zůstane pár neduhů které o sobě začínali dávat vědět, takže další prachy ještě do těhle věcí... mno a když se to sečte... pak je to na pováženou...