Tak prvni celkem normalni funkcni den.. ve skole jsem byl asi tak, ze telo bez duse je slaby slovo..
..pri jezdeni Prahou jsem na kazdym druhym rohu vzpominal, jak na me tamhle metrosexual z e46 ukazoval

, tamhle zas z e30 technar pratelsky kejvnul hlavou, a na zacpe dedek z taga koukal jako

.. atd atd atd ...a ja se tak cejtil.. tak jakoze jedu ve stary plecce, jejiz obdiv od okoli nikdy nesmrdel zavisti a za jejimz smrncem bylo zaslouzenych 5 let.. nikdy jsem se tak necejtil v zadnym novejsim a Xkrat drazsim aute a nikdy by mi neco takovyho ani nezalepilo srdce.
..Vcera jsem se stavil v servise, stala tam zatim na dvorku a ja brecel jako malej, pak jsem zkousel i cosi s dalkacem a jak dodelavala baterka, auto zacalo houkat, ale nemelo silu ani poradnej zvuk udelat.. bylo to jako kdyz breci.. jsem fakt trpel nez jsem ji odpojil od baterky aby to prestalo..
Mam tu fota..
nechapu, proc jsou tak nekvalitni, asi jsem tam mel nejaky blby nastaveni, makro ci co, jinak mam klasiku 2mpx SE..zitra tam jdu znovu, tak to nafotim lip..
no a ani by me nenapadlo, ze tahle rizkova legracka z mordu, kterou jsem vystrachal ve strzenym kastliku, bude mit takovou symboliku..
..jinak s tou podporou.. nezucastneni lide nemohou uverit, ze se mezi tema "piratama silnic co jezdi v BMW" najde tolik solidarity (at uz je symbolicka, ci neprimerene velka).. na ten ucet jsem jeste nekoukal, kazdopadne jakmile se odhodlam, urcite podam informace.. zatim to jsem se nneodvazil..
DIKY