Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jerry

#321 Příspěvek od jerry »

vrnk píše:Neveril bych, ze jsou v podstate "cizi" lidi schopny se takhle semknout a spolecne pomoci a podporit dobrou vec. Diky Vam! Poslat aspon malej prispevek byla pro me temer povinnost. Martinezi, chci brzy videt na vlastni oci Tvoji novou/starou vonavku!

Jendo,líp bych to nenapsal!!Když jsem to celý četl,fakt jsem koukal a jsem moc rád,že ještě existují lidi,který nejsou lhostejný...Jsem z toho úplně dojatý...
Martinéz

#322 Příspěvek od Martinéz »

Tak prvni celkem normalni funkcni den.. ve skole jsem byl asi tak, ze telo bez duse je slaby slovo..

..pri jezdeni Prahou jsem na kazdym druhym rohu vzpominal, jak na me tamhle metrosexual z e46 ukazoval :thumbsup: , tamhle zas z e30 technar pratelsky kejvnul hlavou, a na zacpe dedek z taga koukal jako :inlove: .. atd atd atd ...a ja se tak cejtil.. tak jakoze jedu ve stary plecce, jejiz obdiv od okoli nikdy nesmrdel zavisti a za jejimz smrncem bylo zaslouzenych 5 let.. nikdy jsem se tak necejtil v zadnym novejsim a Xkrat drazsim aute a nikdy by mi neco takovyho ani nezalepilo srdce.

..Vcera jsem se stavil v servise, stala tam zatim na dvorku a ja brecel jako malej, pak jsem zkousel i cosi s dalkacem a jak dodelavala baterka, auto zacalo houkat, ale nemelo silu ani poradnej zvuk udelat.. bylo to jako kdyz breci.. jsem fakt trpel nez jsem ji odpojil od baterky aby to prestalo..

Mam tu fota.. nechapu, proc jsou tak nekvalitni, asi jsem tam mel nejaky blby nastaveni, makro ci co, jinak mam klasiku 2mpx SE..zitra tam jdu znovu, tak to nafotim lip..

Obrázek

Obrázek

no a ani by me nenapadlo, ze tahle rizkova legracka z mordu, kterou jsem vystrachal ve strzenym kastliku, bude mit takovou symboliku..

Obrázek

..jinak s tou podporou.. nezucastneni lide nemohou uverit, ze se mezi tema "piratama silnic co jezdi v BMW" najde tolik solidarity (at uz je symbolicka, ci neprimerene velka).. na ten ucet jsem jeste nekoukal, kazdopadne jakmile se odhodlam, urcite podam informace.. zatim to jsem se nneodvazil..

DIKY
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Ahoj Martine,
vím, že tohle vše je těžký, ikdyž ne všichni z nás si něco takového umí představit. Chci tím říci, že solidarita a pochopení mnohých lidí je zakořeněna v tom, že by si asi všichni ve tvé situaci přáli dopadnout alespoň jako ty! Zmrdeček brzo pojde na spodek, teda pokud bude mít čas... :evil: Jak jsem psal, také se osobně nezname, ale myslím, že dobrej člověk dobrýho pozná. A ta pomoc už je jen poslední kapkou. Vím, podle toho co psali ostatní, že jseš ten kdo si to zaslouží. Tak na zdar věci.
Petta
Kontaktovat uživatele:

#324 Příspěvek od Petta »

V pondělí sem Martinéze viděla prvně a story o tom, jaxe nadřel na to, aby karu vymazlil, znám jenom zprostředkovaně. Držím palečky, aby to co nejdřív bylo po kupě a věřim tomu, že penízků na účtě se sejde dost na to, aby se to povedlo v nějakym slušným "termínu!" :wink:

Za sebe doufám, že až se ten týpek najde, taxe to roznese co největší veřejnosti, aby minimálně klubový auta a jejich majitelé mohli klidně "spát"!

Sem ráda, že se mezi lidma najdou takový, který nemyslej jen na sebe, ale snažej se bez jakýhokoliv profitu pomoct někomu, kdo to v danou chvíli potřebuje. Takže sama za sebe chci těm, kteří se jakkoliv podíleli na znovunalezení auta i na jeho dalším osudu (finanční, psychická a jiná podpora) vyjádřit obdiv a úctu! STE FAKT SUPER! :wink: Takhle by to mělo fungovat i v běžnym životě a nejen kolem aut ... to by byla paráda ... takže lidi: JEN TAK DÁL!!! :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od George_D »

Ty voe to kolo dostalo slušně na prdel, ale opraváři jsou kouzelníci, tak ho nezahazuj a nech ho ještě zkouknout, nebo sehnat jen límec, takhle odstrojená od crash dilu to nevypada uplně zle, tak snad to nebude taková rána a za chvíli zas mafioso vyjede :driver: :smile2: :rock:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Helldiver

#326 Příspěvek od Helldiver »

Pripajam sa so ziadostou o IBAN, lebo tiez chcem nejake chechtaky poslat, vsetci zucastneni maju moj maximalny respekt...
palzo
Kontaktovat uživatele:

#327 Příspěvek od palzo »

Helldiver píše:Pripajam sa so ziadostou o IBAN, lebo tiez chcem nejake chechtaky poslat, vsetci zucastneni maju moj maximalny respekt...

:cool2:
Rendis

#328 Příspěvek od Rendis »

Sakra kluci slovenský nás chtějí zahanbit. :) Jen co se vrátím ze služebky tak to musím ošéfovat v bance.!
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
castro
Kontaktovat uživatele:

#329 Příspěvek od castro »

Rendis píše:Sakra kluci slovenský nás chtějí zahanbit. :) Jen co se vrátím ze služebky tak to musím ošéfovat v bance.!

to já taky... konečně... snad to dnes stihnu :)

btw: ty otisky na tý haupně :twisted: :mad:
BOOST

#330 Příspěvek od BOOST »

George_D píše:Ty voe to kolo dostalo slušně na prdel, ale opraváři jsou kouzelníci, tak ho nezahazuj a nech ho ještě zkouknout, nebo sehnat jen límec, takhle odstrojená od crash dilu to nevypada uplně zle, tak snad to nebude taková rána a za chvíli zas mafioso vyjede :driver: :smile2: :rock:

To kolo je podle fotek, bohužel už v pánu. Ty kola jsou dvoudílný, takže lze pouze vyndat střed, zbytek je jeden kus a tohle opravit půjde už těžko a navíc na leštěným povrchu jsou vidět sváry. Ale to je jedno, to kolo je prkotina, hlavně aby byla kastle cajk, na to držím palce pořád, modlím se, aby to bylo rovný, až to někdo znalý zkoukne. Svůj příspěvek už jsem poslal, tak snad to dorazí na správný účet. :lol: A doufám, že se tam ve finále sejde dostatek na náklady oprav.

PS: Pokud najdete toho zmrda, potřeboval by dostat pořádně za vyučenou, aby ho to přešlo, myslím že to by bylo účinější než když ho čapne policie.
castro
Kontaktovat uživatele:

#331 Příspěvek od castro »

BOOST píše:PS: Pokud najdete toho zmrda, potřeboval by dostat pořádně za vyučenou, aby ho to přešlo, myslím že to by bylo účinější než když ho čapne policie.

to 100% :twisted:
BOOST

#332 Příspěvek od BOOST »

castro píše:to 100% :twisted:

Škoda, že nejsem z Prahy, bych vám s tou jeho převýchovou trochu pomohl. :twisted: Tak mu dejte aspoň za mě taky, že domrdal kola, na kterých jsem si dal obvzlášť záležet. :evil:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#333 Příspěvek od Petta »

BOOST píše: Škoda, že nejsem z Prahy, bych vám s tou jeho převýchovou trochu pomohl. :twisted: Tak mu dejte aspoň za mě taky, že domrdal kola, na kterých jsem si dal obvzlášť záležet. :evil:

Já myslim, že kluci mu vyčiněj za všechny :wink: Pár alternativnívh návrhů sem slyšela už v pondělí na Evropský ... pěkně vypečený ...
xsun
Kontaktovat uživatele:

#334 Příspěvek od xsun »

ctu to cely az dneska a slusnej divokej zapad tam v praze, drz se ... pamatuju si to auto jeste ze srazu v mohelnici pred nekolika lety ... odpustim si nejaky ty pivka dneska v hospe a preposlano ;)

btw bmwklub jako sdruzeni nema nejak moc penez? podle me by odhlasovala vetsina nejaky pusteni zilou, nesleduju to kolik kde je, ale za clensky prispevky se musi neco nashromazdit a muze poslouzit i na dobrou vec
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#335 Příspěvek od AdaM5 »

BOOST píše:
George_D píše:Ty voe to kolo dostalo slušně na prdel, ale opraváři jsou kouzelníci, tak ho nezahazuj a nech ho ještě zkouknout, nebo sehnat jen límec, takhle odstrojená od crash dilu to nevypada uplně zle, tak snad to nebude taková rána a za chvíli zas mafioso vyjede :driver: :smile2: :rock:

To kolo je podle fotek, bohužel už v pánu. Ty kola jsou dvoudílný, takže lze pouze vyndat střed, zbytek je jeden kus a tohle opravit půjde už těžko a navíc na leštěným povrchu jsou vidět sváry. Ale to je jedno, to kolo je prkotina, hlavně aby byla kastle cajk, na to držím palce pořád, modlím se, aby to bylo rovný, až to někdo znalý zkoukne. Svůj příspěvek už jsem poslal, tak snad to dorazí na správný účet. :lol: A doufám, že se tam ve finále sejde dostatek na náklady oprav.

PS: Pokud najdete toho zmrda, potřeboval by dostat pořádně za vyučenou, aby ho to přešlo, myslím že to by bylo účinější než když ho čapne policie.

No jestli se Martinéz seknul při psaní čísla účtu, tak to bude ještě zajímavý :lol: By mě taky bavilo aby se mi z ničeho nic na účtě objevovaly peníze od neznámých lidí :twisted:

Jinak už sem hrozně zvědavej kolik tam bude, ale ještě bych se tam nekoukal, přece jenom některý banky si s platbou dávaj na čas.
castro
Kontaktovat uživatele:

#336 Příspěvek od castro »

já si dávám taky na čas... :oops: :twisted: máme tady plno práce s poohlížením se po zmrdovi a nestíhám se nějak dostavit na pobočku :-(
Randaal

#337 Příspěvek od Randaal »

nemám moc času to tu celý všechno pročítat, tak pls někdo shrnte, po kom a kde se dívat, co jsem vypochopil, tak nějakej malej zmrd z prahy 5,6? a jak vypadá? :twisted: taky bych si bouchnul
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#338 Příspěvek od Pietro »

Fakt nevím, co napsat, ted jsem to přečetl teprve celé, docela hardcore... Nikdy nepochopím, že někdo ukradne auto (jedinečné, nepřehlédnutelné...), a ještě s ním jezdí po Praze, na origo značkách... Buď naprostá demence, otrlost, výsměch, nevím, hlava mi to nebere...
Nicméně Tvoje auto (spíše Tvoje práce a péče jemu dopřána..) byla pro mne vcelku ikona, už jen proto, že sám mám již třetí E34...
Proto Ti rád zašlu alespon symbolickou částku, bohužel ne nic extra, ale když takovyých bude víc... :wink:
Drž se chlape a přeju jen už vše dobré... Petr
castro
Kontaktovat uživatele:

#339 Příspěvek od castro »

tak já trošku pochybuju že pokud by jsme se do toho nezapojili, že by měl nějaké problémy s tím že má stávající spz... policie by ho chytla jen naprostou náhodou při nějaký noční kontrole, které by ještě ani nezastavil a možná by nad ním mávli jen rukou a stopovali další... kdo ví
Giome

#340 Příspěvek od Giome »

Včera večer jsem jel od našich z Lužin přes butovice na Radlickou a někde v těch místech jak je ten radar po zůžení tak napravo v ulici asi 60metru od hlavní zrovna nějakej malej zmrd nastupoval do černého bmw,upozornuju,že to auto nemělo značky...tak jsem přibrzdil,čumim na něj a vyskočil mi adrenalin až do krku při představě,že je to ten malej zmrd a už ukradl zase nějaký jiný auto.. :twisted: ...kurva já bych chtěl být u toho,když ho budou bít..
Odpovědět