Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POZOR-zloději aut Šestajovice a okolí!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
korek

#21 Příspěvek od korek »

Souhlasím s Vámi, mě když ukradli před časem E30 Coupe, tak se taky našlo tímto směrem a stopy vedly přez Klánovice a dál.... nějak se mi ten východ přestává líbyt :evil:

Jsem pro to vymyslet nějakou pastičku, nabízím k tomuto svůj vůz !!!!!
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Crazy »

[quote="korek"]Souhlasím s Vámi, mě když ukradli před časem E30 Coupe, tak se taky našlo tímto směrem a stopy vedly přez Klánovice a dál.... nějak se mi ten východ přestává líbyt :evil:

Jsem pro to vymyslet nějakou pastičku, nabízím k tomuto svůj vůz !!!!![/quot

No jestli tak, potom teda nabizim sebe, sve kamarady a jejich plne zasobniki..a nikdo nam neujde.. 8)

Jinak bydlel jsem na černaku, no vklidu to tam nikdy nebylo a co se tyce smerem na vychod uz vubec ne..tak jaky je plan???? Hrozne se tesim :twisted:
Maxiczech

#23 Příspěvek od Maxiczech »

Hele Crazy, ty máš někde muničák, co? :lol:
Ty bys pořád jen střílel. :P
Nemáš tank? Nebo stačí OT. Začal bych na vrakárně u Bohma a pokračoval na východ do Šestajovic.. :D
hanzikk

#24 Příspěvek od hanzikk »

Tak já mám nápad...je nás tady z těchto končin dost, tak se dáme dohromady a přerazíme je vejpůl...však mi je najdem :mad:
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Crazy »

Maxiczech píše:Hele Crazy, ty máš někde muničák, co? :lol:
Ty bys pořád jen střílel. :P
Nemáš tank? Nebo stačí OT. Začal bych na vrakárně u Bohma a pokračoval na východ do Šestajovic.. :D

Chlape, tank sice nemam ale bude to tim ze pochazim z vychodu a tak to nejak mam v sobe :lol: kazdopadne bojuji jen za dobre veci , navic pokud se jedna o takovy k_r_y co kradou a nicej nas milovany majetek to bych vazne vrazdil :twisted: snad chapes :D
Killca

#26 Příspěvek od Killca »

takze, je potreba jedna starsi vymazlena kara, postavt trochu vycnivave do rady, pak je potreba tepla noc, chvili s nim jezdit po okoli treba s muzikou na plny kule a rvanim sestivalu a pak cekat, skupinky na smeny, takze kdy a kde, kdyz bude teplo, klidne bychom takle nekde mohli posedet
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Crazy »

Killca píše:takze, je potreba jedna starsi vymazlena kara, postavt trochu vycnivave do rady, pak je potreba tepla noc, chvili s nim jezdit po okoli treba s muzikou na plny kule a rvanim sestivalu a pak cekat, skupinky na smeny, takze kdy a kde, kdyz bude teplo, klidne bychom takle nekde mohli posedet

No nejak tak. Ale, to tady bychom nemeli resit tak otevrene..myslim..ale jsem pro :twisted:
Odpovědět