Jsem pro to vymyslet nějakou pastičku, nabízím k tomuto svůj vůz !!!!!
POZOR-zloději aut Šestajovice a okolí!!!
-
korek
- Klubové ID: 1035
-
Crazy
[quote="korek"]Souhlasím s Vámi, mě když ukradli před časem E30 Coupe, tak se taky našlo tímto směrem a stopy vedly přez Klánovice a dál.... nějak se mi ten východ přestává líbyt
Jsem pro to vymyslet nějakou pastičku, nabízím k tomuto svůj vůz !!!!
Jsem pro to vymyslet nějakou pastičku, nabízím k tomuto svůj vůz !!!!![/quot
No jestli tak, potom teda nabizim sebe, sve kamarady a jejich plne zasobniki..a nikdo nam neujde..
Jinak bydlel jsem na černaku, no vklidu to tam nikdy nebylo a co se tyce smerem na vychod uz vubec ne..tak jaky je plan???? Hrozne se tesim
-
Maxiczech
-
hanzikk
- Klubové ID: 1988
-
Crazy
Chlape, tank sice nemam ale bude to tim ze pochazim z vychodu a tak to nejak mam v sobeMaxiczech píše:Hele Crazy, ty máš někde muničák, co?![]()
Ty bys pořád jen střílel.![]()
Nemáš tank? Nebo stačí OT. Začal bych na vrakárně u Bohma a pokračoval na východ do Šestajovic..
-
Killca
- Klubové ID: 1648
takze, je potreba jedna starsi vymazlena kara, postavt trochu vycnivave do rady, pak je potreba tepla noc, chvili s nim jezdit po okoli treba s muzikou na plny kule a rvanim sestivalu a pak cekat, skupinky na smeny, takze kdy a kde, kdyz bude teplo, klidne bychom takle nekde mohli posedet
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
Crazy
No nejak tak. Ale, to tady bychom nemeli resit tak otevrene..myslim..ale jsem proKillca píše:takze, je potreba jedna starsi vymazlena kara, postavt trochu vycnivave do rady, pak je potreba tepla noc, chvili s nim jezdit po okoli treba s muzikou na plny kule a rvanim sestivalu a pak cekat, skupinky na smeny, takze kdy a kde, kdyz bude teplo, klidne bychom takle nekde mohli posedet