Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POZOR-zloději aut Šestajovice a okolí!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
kubu

#1 Příspěvek od kubu »

Zdravím vás, příznivci značky BMW! Chtěl bych vás tímto upozornit na zloděje co kradou a vykrádají převážně vozidla značky BMW! Pohybují se na okraji Prahy v Šestajovicích a byli viděni i v Klánovicích, Újezdu nad Lesy, Praze 9 (Kyje, Jahodnice, Černý Most) ve vozidlech Opel Vectra (Vínové nebo tmavě červené barvy) A Renault 19 (Šedé barvy). Členů této bandy může být cca 5-6 a nestydí se všichni se naskládat do jednoho auta a kroužit po sídlištích a vyhlížet si cíl! Většinou i za bílého dne! A své činy páchají nejčastěji od 5. hodiny ranní do 8. hodiny ranní. Proto si své miláčky zabezpečte (alarm, tyče na volant..atd.)

Díky za přečtení a doufejme, že toto potěšení jim brzo skončí!

S pozdravem Kubů
error-motohanz

#2 Příspěvek od error-motohanz »

hehe tak proto mi neustale mizely mlhovky a autoradia.....

a mimochodem nejsi od konkurencni bandy? ten tvuj popis mi prijde nejak moc presnej...vis jak vypadaj, v cem a kde jezdej, co kradou...:)
kubu

#3 Příspěvek od kubu »

No...tak přece jenom na takovýhle kraviny jsem už dost starej...A když se někdo chová nápadně, tak na popisu není nic složitýho. V těchto místech se pohybuju často a ty okradené znám. A když byli viděni při loupeži, tak buď Opel Vectra nebo Renault 19...
castro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od castro »

zvláštní.... na jížní spojce se na mě nějaká starší vektra téhle barvy lepila a jela zamnou jakoukoliv rychlostí jsem jel... nechápal jsem to... 8O
kubu

#5 Příspěvek od kubu »

Ano...i taková je možnost jak si auto prohlídnout, případně jet za majitelem auta až domu aby věděli kde auto stává!
JIP

#6 Příspěvek od JIP »

castro píše:zvláštní.... na jížní spojce se na mě nějaká starší vektra téhle barvy lepila a jela zamnou jakoukoliv rychlostí jsem jel... nechápal jsem to... 8O

Co je na tom k nepochopení? Hele...není to Castro? Hm, a má to umytý...dem zavolat benga! :lol:
Sorry za OT...komentář k jinému tématu...Castro ví... :wink:
michal09

#7 Příspěvek od michal09 »

kubu píše:Zdravím vás, příznivci značky BMW! Chtěl bych vás tímto upozornit na zloděje co kradou a vykrádají převážně vozidla značky BMW! Pohybují se na okraji Prahy v Šestajovicích a byli viděni i v Klánovicích, Újezdu nad Lesy, Praze 9 (Kyje, Jahodnice, Černý Most) ve vozidlech Opel Vectra (Vínové nebo tmavě červené barvy) A Renault 19 (Šedé barvy). Členů této bandy může být cca 5-6 a nestydí se všichni se naskládat do jednoho auta a kroužit po sídlištích a vyhlížet si cíl! Většinou i za bílého dne! A své činy páchají nejčastěji od 5. hodiny ranní do 8. hodiny ranní. Proto si své miláčky zabezpečte (alarm, tyče na volant..atd.)

Díky za přečtení a doufejme, že toto potěšení jim brzo skončí!

S pozdravem Kubů

Bych jim přelámal hnáty basebolkou, hajzlové, pak bych jim to nechal zaplatit!!! Taky mi asi před měsícem lohli mlhy a ulámali rámečky, auto sem měl na smíchově, takže spíš myslim že to byli místní špinavý příživníci.... :twisted:
error-motohanz

#8 Příspěvek od error-motohanz »

no v okoli pocernic , klanovic a sestajovic je to takova zabava mladych, je tam dost "autodilen" a podobne...jina kriminalita skoro nulova ale auta tam mizej jak na bezicim pasu....tam jsou schopny i naskocit do auta a ujesct kdyz si clovek vyklada nakup pred barakem....je to i s pojeno se s nudicimi se svetskymi, kteri uz sve "kousky" nedelaji v cirkuse....
kubu

#9 Příspěvek od kubu »

Chtělo by si na ně připravit nějakou pastičku...
error-motohanz

#10 Příspěvek od error-motohanz »

no ja si chtel koupit malorazku....
castro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

to je pekny... v pátek jsem jel na jížní spojce cca v 7:15 a právě se mi tam tohle auto lepilo na zadek a dost dlouho zamnou jelo... tohle vědět tak volám benga a neobtěžuju se s žádnou pastičkou...

a když to tak čtu, auto půjde do garáže...
kubu

#12 Příspěvek od kubu »

To je spíš překvapení než pastička :D
error-motohanz

#13 Příspěvek od error-motohanz »

mlhy mi ukradli dvakrat, autoradio taky...a obe auta mi chteli ukradnout pokazdy jednou....takze mlhovky jsem vyresil montaznim lepidlem nebo lepidlem na predni skla, je to jak beton a nikdo to neodela a radia jsem vyresil alarmem s pagerem rvanim z okna nebo prave tou malorazkou...
michal09

#14 Příspěvek od michal09 »

error-motohanz píše:mlhy mi ukradli dvakrat, autoradio taky...a obe auta mi chteli ukradnout pokazdy jednou....takze mlhovky jsem vyresil montaznim lepidlem nebo lepidlem na predni skla, je to jak beton a nikdo to neodela a radia jsem vyresil alarmem s pagerem rvanim z okna nebo prave tou malorazkou...

S těma mlhama mě to taky napadlo je lípnout, ale co když ti prasne žárovka? nebo ti je budou chtít ukrást a když jim to nepude, tak ti tu mlhu rozbyjou, prasknou sklo... A jseš tam kde jsi byl - new mlhy... :D

Je fakt že takhle snížíš riziko.... :wink:
error-motohanz

#15 Příspěvek od error-motohanz »

vetsinou se na to vyserou kdyz to nejde vyklapnout...mordovat se s tim a riskovat ze te nekdo chytne kvuli mlham.... :wink: jinak zarovky jsem menila tak ze jsem zalezl pod auto a ze zadu to jde....
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

error-motohanz píše:vetsinou se na to vyserou kdyz to nejde vyklapnout...mordovat se s tim a riskovat ze te nekdo chytne kvuli mlham.... :wink: jinak zarovky jsem menila tak ze jsem zalezl pod auto a ze zadu to jde....

nad mlhama jsem taky přemýšlel a podle mě by stačilo odšípnout tu vyhazovací páčku.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
error-motohanz

#17 Příspěvek od error-motohanz »

ja to resil nadobro.... :D
Maxiczech

#18 Příspěvek od Maxiczech »

Problém je, že tyhle věci origo BMW shánějí zase majitelé těchto vozů. Tudíž si pěkně kradou mezi sebou. Nikdy bych nekoupil nic od někoho i třeba za napivo, protože je mi jasný, že je to čórka. Sám se hodně špatně srovnávám s tím, když mi z auta něco zmizí. Nebudu odkrejvat svou identitu, nebudu psát, co mi naposled před dvěma dny opět ukradli, protože není vyloučeno, že tohle téma čekují právě sami zloději. Sám pro sebe mám jasno. Maximálně zabezpečit. Bohužel došlo i na kamerový systém. Možná bohu dík. Už toho mám dost! Potom toho hajzla nebo hajzly nechám zaplatit všechny faktury, které schovávám, ze kterých je zřejmé, že tyto položky byly s největší pravděpodobností z vozidla odcizeny. A, že ta celková částka dělá zajímavej ranec. Chce to jen čas. Jednou si ho podám a pěkně vychutnám. :!:
michal09

#19 Příspěvek od michal09 »

Maxiczech píše:Problém je, že tyhle věci origo BMW shánějí zase majitelé těchto vozů. Tudíž si pěkně kradou mezi sebou. Nikdy bych nekoupil nic od někoho i třeba za napivo, protože je mi jasný, že je to čórka. Sám se hodně špatně srovnávám s tím, když mi z auta něco zmizí. Nebudu odkrejvat svou identitu, nebudu psát, co mi naposled před dvěma dny opět ukradli, protože není vyloučeno, že tohle téma čekují právě sami zloději. Sám pro sebe mám jasno. Maximálně zabezpečit. Bohužel došlo i na kamerový systém. Možná bohu dík. Už toho mám dost! Potom toho hajzla nebo hajzly nechám zaplatit všechny faktury, které schovávám, ze kterých je zřejmé, že tyto položky byly s největší pravděpodobností z vozidla odcizeny. A, že ta celková částka dělá zajímavej ranec. Chce to jen čas. Jednou si ho podám a pěkně vychutnám. :!:

Tak ti fandím! Fakt! Jestli ho (je) chytněš, normálně bych mu ty ruce zpřerážel... Docela mě mrzí, že kdysi zrušili trest useknutí rukou za krádež... Kdyby to bylo dodnes, každej by se bál lohnout i žvejky na benzínce 8) Chlape držim ti pěsti ať ho (je) lapíš!

Lidi jsou svině, ale jak jsi psal, nejhorší je to, že si to teoreticky můžou lohnout lidi na svoje auti - baworáci... Taky mi ukradli mlhy. Asi tejden nato jsem byl na chatě v hospodě, už bylo pozdě večer a stála tam 36ka s mlhama (nikdy jsem ji tam neviděl). Kámoš do mě drknul, ať si je jdu vzít, prej že si je někdo vzal odemě a já zas vemu od někoho 8O Tak jsem ho poslal dopr... , protože to kdyby dělal každej, tak nám z těch aut nezbyde fakt nic!!! Nesnášim zloděje, smějdi by se měli kuwa zamyslet nad tím proč to dělají :mad:
voitano

#20 Příspěvek od voitano »

Zásadně nekupuju veci z bazarů, podporovad čórkaře a platit ukradené věci, byť za dobrou cenu se mi nelíbí. Ve fáčku mi po x letech ukradli mp3 cd rádio. Ale byl tak hodný, že mi auto zase zamknul.... :? Ale koupil jsem si nové. Škoda, že do nich nemám tu správnou náplň (C4)
Odpovědět