Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Player1
Kontaktovat uživatele:

#281 Příspěvek od Player1 »

pazda píše:myslim ze nejlepsim zadostiucinenim bude pro nas vsechny videt tvou karu zase v poradku jezdit ;-)

Přesně tak. Na to se taky těším. Nejradši bych byl, kdyby se tohle dalo zase dokupy, ale to už záleží jen na panu Majiteli :wink:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#282 Příspěvek od pazda »

Player1 píše:
pazda píše:myslim ze nejlepsim zadostiucinenim bude pro nas vsechny videt tvou karu zase v poradku jezdit ;-)

Přesně tak. Na to se taky těším. Nejradši bych byl, kdyby se tohle dalo zase dokupy, ale to už záleží jen na panu Majiteli :wink:
uvidime, osobne jsem na to hodne zvedavej :-)
Malda
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od Malda »

Martinezi, skoda, ze auto takhle skoncilo, ale je dobre ze je na svete... A zase se da dokupy... Drzim palec, at je brzy zase vse jak ma byt a zustane jen tahle blba vzpominka... A tomu mikrosracoj jen to nejhorsi... Jen at si z nej v base udelaj devku...A bez indulony... :lol:
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od Fantucci »

sice jsem tě Martinézi také ještě nepoznal a ani tvé auto,ale je vidět, že svému autu jsi obětoval hodně moc.
Celý tento příběh je neuvěřitelný a klaním se všem těm, kteří se nějak podíleli na pátrání po tvém autě či ti nějak jinak pomohli.

Zítra posílám nějakou tu stovečku...
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
ARMAN

#285 Příspěvek od ARMAN »

odeslano, žadny zazrak ale každe pětibaba se ti bude hodit
100RM

#286 Příspěvek od 100RM »

Gratulujem k najdeniu, aj ked v stave nie uplne top, ale snad sa to da dokopy. Bude mi ctou po vyplate tiez prispiet na taketo super auto takemuto super typkovi ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#287 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

cely tento pribeh jsem prozil jako by slo o muj vuz , cely vikend ,......
jses clovek ketreho mam moc rad a tvuj vuz sem obdivoval vzdy s lehkou zavisti :oops: , ze to nidky takhle nedotahnu......

zitra ti posilam nejaky bankovky at vymazlis novou vybydlenost a mam pro tebe prekvapeni v podobe bryli , presne takove , jake jsi mel 8) ..................... predam na sraze ( nejdrive budou detenice )

klasicky stary oldschoolovky.. dostal jsem je darem( od Jawaka) , ale vypadam v nich jak kokot... takze k tvemu image se hodit budou :D

na fotce vypadaj trochu jinak nez ve skutecnosti , torufam si rict , ze jsou shodne s tema tvyma ukradenyma.

řízková kilčo na nejaku součastku :D

Obrázek
Don_Genuone

#288 Příspěvek od Don_Genuone »

tykravo Walník kamo, to je storka... teprve ted sem dostal zpravu od bratra, ze se kara nasla a ctu jak to probihalo, no cista hrubost ! ! ... nahovno je, ze ta ryba debilni ho jeste dokazala rozbit pred dopadenim, a jak ho asi prasil v dobe kdyz se nim vozil... je mi lito tve nadhery, mas kurwa smulu... jak jsem rikal, nestesti a komplikace nikdy nechodi po jednom, vzdy ve skupine. Drz se a nezoufej. prispeju ti na opravny fond taky hhh az budu v Praze za mesic tak neco dame kamo, zatim Genu!
paveld
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od paveld »

Taky gratuluju, ctu to od zacatku a docela husta az skoro neuveritelna story. Tvoji E34 je skoda, byla fakt libova, presne muj vkus. Sice se nezname, moc lidi me tu nezna, spis to tu jen procitam nez sem pisu...ale taky ti neco poslu. Tohle me se stat, tak nevim, asi se jdu obesit..
ARMAN

#290 Příspěvek od ARMAN »

paveld píše:...Tohle me se stat, tak nevim, asi se jdu obesit..
wole :lol: tim se auto nenajde :D :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#291 Příspěvek od JaraX »

tak jsem taky přispěl na nějakou tu 540i, :) hlavně si nekupuj e39, protože to se mi fakt nelíbí, e34ka po facu je nejhezčí bmw jaký znám a taky proto jsem prohlásil když ukradli tvoje auto, že ukradli nejhezčí auto z klubu.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#292 Příspěvek od paveld »

ARMAN píše:
paveld píše:...Tohle me se stat, tak nevim, asi se jdu obesit..
wole :lol: tim se auto nenajde :D :wink:

to ne... ale na jiny reseni bych v tu chvili asi nemyslel :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#293 Příspěvek od castro »

JaraX píše:tak jsem taky přispěl na nějakou tu 540i, :) hlavně si nekupuj e39, protože to se mi fakt nelíbí, e34ka po facu je nejhezčí bmw jaký znám a taky proto jsem prohlásil když ukradli tvoje auto, že ukradli nejhezčí auto z klubu.

sice bych to nechal na něm, ale E34 v rukou Martinéze má STYL :!: :wink: Ted jsem si ubalil toho blanta od tebe a nechci ted plácnout kravinu, ale myslím si že jeden z důvodů, proč všichni tak solidárně posílají pomoc je, že všichni chceme zase koukat na tu nádheru, na ten unikátní skvost jaký jsi nám ukazoval v Tvém podání. Já osobně si to přeji moc, Tvoje auto je/bylo :cry: pastvou pro oko každého bmw nakaženého člověka.
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Naprostý souhlas castrem 8)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#295 Příspěvek od JaraX »

castro píše:
JaraX píše:tak jsem taky přispěl na nějakou tu 540i, :) hlavně si nekupuj e39, protože to se mi fakt nelíbí, e34ka po facu je nejhezčí bmw jaký znám a taky proto jsem prohlásil když ukradli tvoje auto, že ukradli nejhezčí auto z klubu.

sice bych to nechal na něm, ale E34 v rukou Martinéze má STYL :!: :wink: Ted jsem si ubalil toho blanta od tebe a nechci ted plácnout kravinu, ale myslím si že jeden z důvodů, proč všichni tak solidárně posílají pomoc je, že všichni chceme zase koukat na tu nádheru, na ten unikátní skvost jaký jsi nám ukazoval v Tvém podání. Já osobně si to přeji moc, Tvoje auto je/bylo :cry: pastvou pro oko každého bmw nakaženého člověka.

ja vím, ale radši bych muj přispěvěk viděl investovanej v e34 než e39 třeba.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#296 Příspěvek od Leveler »

No já jen doufám že se opravý tato E34 a bude nadále jezdit..Z fotek to nevypadalo zas tak strašně.Určitě by to byla moc moc velká škoda kdyby se stavělo jiný auto.Todle je prostě pro mě a pro ostatní už určitá raritka která nesmí umřít.

Pamatuju že před 1-2rokama sme se složili na autohifi jednomu členovi na nový invalidní vozík..Během 5 dnů sme se dostali na 90 000 a klučina si ho mohl koupit.Byl to super pocit někomu udělat radost a ulehčit tak život..
Kvidas

#297 Příspěvek od Kvidas »

ted sem to cely procetl. Jeste ze se nasla i kdyz to dopadlo takhle :? ˇJe videt kdyz se spoji hodne lidi tak to de. A kazdej takovejhle pripad by mel ty zmrdy odradit od toho aby se o nic takovyho ani nepokusily! Jeste ted at ho chytej.

Tenhle pribeh me fakt zaujal a proto i ja posilam symbolickou castu. bohuzel setrim na svoje auto a mam i jiny vydaje..ale tak snad kazda castka potesi Preju hodne stesti :wink:
mach

#298 Příspěvek od mach »

JaraX píše:tak jsem taky přispěl na nějakou tu 540i, :) hlavně si nekupuj e39,
A co takhle udělat nějakou další vymazlenou legendu s M-kem na kufru. :?: :wink: :P :rock: :banan:
honsska

#299 Příspěvek od honsska »

looooooool,tenhlle pribeh me dostal,zitra pošlu,resp.pani ja to neumim,hlavne že jste vsichni zdravi :cool2:
Martinéz

#300 Příspěvek od Martinéz »

lidi.. ja uz sem nemohu ani chodit.. vzdy mackam slzy jako uhry zamlada.. fakt neskutecne dojemny a silny.. muzu rict, ze me ten pocit stavi na nohy..

..jinak kdyz to tak rekapituluju, asi to nejbolavejsi ze vseho je, ze jsem videl, jak bezcennej clovek pomalu ale jiste zabiji moje dite.. vse pred mejma ocima.. ze jeho osud visel na vlasku batolete a nakonec ho proste zarizl, behem nekolika minut.. to uz cloveka vyskoli do zivota..

.. a cim vic procitam, tim vic si spojuji.. ten cernej odev s kapucou, co mel na sobe, byla moje odrbana bunda Volcom a ta cokolada co ji hodil spolujezdcovi pod nohy, byla cokolada z my skrinky.. neskutecnej social :savle:
Odpovědět