pazda píše:myslim ze nejlepsim zadostiucinenim bude pro nas vsechny videt tvou karu zase v poradku jezdit
Přesně tak. Na to se taky těším. Nejradši bych byl, kdyby se tohle dalo zase dokupy, ale to už záleží jen na panu Majiteli

JaraX píše:tak jsem taky přispěl na nějakou tu 540i,hlavně si nekupuj e39, protože to se mi fakt nelíbí, e34ka po facu je nejhezčí bmw jaký znám a taky proto jsem prohlásil když ukradli tvoje auto, že ukradli nejhezčí auto z klubu.
castro píše:JaraX píše:tak jsem taky přispěl na nějakou tu 540i,hlavně si nekupuj e39, protože to se mi fakt nelíbí, e34ka po facu je nejhezčí bmw jaký znám a taky proto jsem prohlásil když ukradli tvoje auto, že ukradli nejhezčí auto z klubu.
sice bych to nechal na něm, ale E34 v rukou Martinéze má STYL![]()
Ted jsem si ubalil toho blanta od tebe a nechci ted plácnout kravinu, ale myslím si že jeden z důvodů, proč všichni tak solidárně posílají pomoc je, že všichni chceme zase koukat na tu nádheru, na ten unikátní skvost jaký jsi nám ukazoval v Tvém podání. Já osobně si to přeji moc, Tvoje auto je/bylo
pastvou pro oko každého bmw nakaženého člověka.