Tak jsem se radoval jen pár dní po nalezení mojí 36 a je zase pryc .po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.
V čechách asi jo Roberte, kolegovi 4x v jednom měsíci vybrali dvojkového golfa v havarijním stavu s tím, že poslední krádež se týkala např. zadního plata..
Pyron píše:V čechách asi jo Roberte, kolegovi 4x v jednom měsíci vybrali dvojkového golfa v havarijním stavu s tím, že poslední krádež se týkala např. zadního plata..
to neni mozny 4x za mesic? me auto vycorovali pred 12 lety... je pravda ze vetsinou to jsou vykuchany plecky, ze tam k videni moc neni vtip
ja uz nevim jestli se mam smat nebo brecet kua drat.Tentokrat se nenajde bych rek,museli ji nabrat odtahovkou,vyndal sem baterku atd,ani nestartovalo,jak to vylamali a je pryc .To uz je nekde v dilne stopro
Pyron píše:V čechách asi jo Roberte, kolegovi 4x v jednom měsíci vybrali dvojkového golfa v havarijním stavu s tím, že poslední krádež se týkala např. zadního plata..
to neni mozny 4x za mesic? me auto vycorovali pred 12 lety... je pravda ze vetsinou to jsou vykuchany plecky, ze tam k videni moc neni vtip
Mno a to jsem Ti ještě neřekl, že mu ho nakonec ukradli celé, ale to bylo o měsíc později. To fakt nechápu, že má na to někdo nervy. Jako můj kolega, rozsekal nějakýho němčoura na 18 kusů a zakopal v lese kvůli autu a 140 tisícům... Kdyby raději přepadl auto vezoucí prachy, tak se ještě někdy podívá domů. Teď hodnotím lidi, kteří jsou nějakým způsobem tak na dně, že jdou do zločinu - ale u soudu je snad jedno jestli vezmou starýho vybrakovanýho golfa nebo novýho superba, ne?
Někdo asi rozšlehnul E36 a teď potřebuje spostu dílů, nebo nevím... Za to bych sekal ruce...na cizí auta se nešahá, to se prostě nedělá! Jsem si říkal, jaké nemáš štěstí, když se minule tvůj bramborák tak rychle našel, ale teď tohle...?
ja uz bych si ho tedy podruhe ukradnout nenechal.. bylo to ve stejnem miste? mozna jsi mel jeste vystrelit jednu pojistnou do hlavy kdyz jsi se s tema corkarema loucil..
benga ho neodtahli,to sem zjistoval jako první věc.Než sem sehnal spínací skřínku abych ho mohl odtahnout k elektrikari,tak je fuc .Ted ho museli nabrat na odtah a podle me uz je rozebranej nekde na dily,nebo ho strikaj a pude do bazaru
ty pico..neznam cloveka co by mel takovouhle smulu ..btw. vim, ze je to blby, ale neni moznost, ze z tvyho okoli (nejakej ex. falesnej kamos nebo tak neco) to mohl bejt??
DOEMIXXX píše:ty pico..neznam cloveka co by mel takovouhle smulu ..btw. vim, ze je to blby, ale neni moznost, ze z tvyho okoli (nejakej ex. falesnej kamos nebo tak neco) to mohl bejt??
Smula jak svina je mi moc lito....co pojisteni? bylo? Kriminalku Las Vegas na ně!!!
Sice srdcovku zadna pojistovna nezalepi, ale aspon neco...
Ja kdyz byl 2x autem v praze, tak mi ho pokazdy vykradli...proto ted kdyz jsem zase v Praze autem, davam na hlidany...
cvetas píše:Tak jsem se radoval jen pár dní po nalezení mojí 36 a je zase pryc .po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.