.po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.
 .po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	opět ukradena
- 
				cvetas
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se radoval jen pár dní po nalezení mojí 36 a je zase pryc  .po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.
 .po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.

.po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.to neni moznyPyron píše:V čechách asi jo Roberte, kolegovi 4x v jednom měsíci vybrali dvojkového golfa v havarijním stavu s tím, že poslední krádež se týkala např. zadního plata..
 4x za mesic? me auto vycorovali pred 12 lety... je pravda ze vetsinou to jsou vykuchany plecky, ze tam k videni moc neni
  4x za mesic? me auto vycorovali pred 12 lety... je pravda ze vetsinou to jsou vykuchany plecky, ze tam k videni moc neni  
   vtip
  vtip 
- 
				Pyron
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Mno a to jsem Ti ještě neřekl, že mu ho nakonec ukradli celé, ale to bylo o měsíc později. To fakt nechápu, že má na to někdo nervy. Jako můj kolega, rozsekal nějakýho němčoura na 18 kusů a zakopal v lese kvůli autu a 140 tisícům... Kdyby raději přepadl auto vezoucí prachy, tak se ještě někdy podívá domů. Teď hodnotím lidi, kteří jsou nějakým způsobem tak na dně, že jdou do zločinu - ale u soudu je snad jedno jestli vezmou starýho vybrakovanýho golfa nebo novýho superba, ne?JFK píše:to neni moznyPyron píše:V čechách asi jo Roberte, kolegovi 4x v jednom měsíci vybrali dvojkového golfa v havarijním stavu s tím, že poslední krádež se týkala např. zadního plata..4x za mesic? me auto vycorovali pred 12 lety... je pravda ze vetsinou to jsou vykuchany plecky, ze tam k videni moc neni

vtip
- 
				Whisky
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
Smula jak svinaDOEMIXXX píše:ty pico..neznam cloveka co by mel takovouhle smulu..btw. vim, ze je to blby, ale neni moznost, ze z tvyho okoli (nejakej ex. falesnej kamos nebo tak neco) to mohl bejt??
 je mi moc lito....co pojisteni? bylo? Kriminalku Las Vegas na ně!!!
 je mi moc lito....co pojisteni? bylo? Kriminalku Las Vegas na ně!!!Sice srdcovku zadna pojistovna nezalepi, ale aspon neco...
Ja kdyz byl 2x autem v praze, tak mi ho pokazdy vykradli...proto ted kdyz jsem zase v Praze autem, davam na hlidany...
Neponaucitelnycvetas píše:Tak jsem se radoval jen pár dní po nalezení mojí 36 a je zase pryc.po druhy v rozmezí pár dní ji nejakej zmrd cornul.Prosím všechny zas o pomoc,kdyby jste ji někde viděli odstavenou atd.Foto je na pokecu predmet: "prosím o pomoc" děkuju všem.Poznávací znamínka,na kufru dvě samolepky DC na nadrží bílá pěst s nápisem flow.Schnitzer tuning,ve předu plechy,v zadu nízkoprofilový 17. Spz:5S52199 stříbrná metalýza.

Kdyby jsi tam mel tohle, tak by se ti to nestalo!
http://www.levnealarmy.com/autoalarm-ma ... p-168.html

.To uz je nekde v dilne stopro
 .To uz je nekde v dilne stopro