Teď se tedy dostávám k tomu co bych od Vás moc rád slyšel:
1: přemýšlím o tlumičích, ty standardní co tam jsou mi s těma pružinama moc nevoněj a asi to není úplně super, auto se totiž lehoulince houpe když ho překlápím do zatáček (pákrát jsem s ním byl na okruhu), tak jaké by jste mi doporučili?? Auto je již SNÍŽENÉ o 25mm... přemýšlel jsem o KONI FSD nebo těch bilstein ALE nevím jaké, zase nechci vyloženě mega kostitřas.... stačí mi druhé auto na 22" kolech

2: to že je E87, zvlášť s dieslem, nedotáčivá je asi známá věc proto bych se rád zeptal co se s tím dá dělat? Koupit tužší stabilizátory? Od koho? HR nebo Eibach??
3: ve finále to co je tu asi nejvíc propírané, ale moc rád bych slyšel od někoho kdo s tím má velké zkušenosti. Přemýšlím o chipu, vzhledem k mé velmi špatné zkušenosti s Carlssonem na mercedesu už nechci žádnou krabici za 40-60 tisíc, protože mi to oddělalo turbo, DPF filtr a auto je i po vyndání "maskující se chobotnice". Rád bych šel do klasického chipu, ale JAKOU FIRMU?? BMWCHIPTUNING? DIESEL-TECHNIK? HAMANN? Wetterauer?....nerad bych přišel o desetitíce za nové turbo, blok, písty a podobně.
Děkuju moc a všem vše nej do nového roku