Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz
májm problém, ustavičně mi něco nebo někdo mění moderátorská práva, jednou se přihlásím a jsem moderátor všech schválených sekcí, někdy zase nemůžu smazat ani svůj vlastní příspěvek, jindy mám zase mod práva jen v někerých sekcích, ještě pořád nejsem moderátorem sekce auta-koupě, viry nemám, pc umím ovládat vcelku slušně, nevím čím to je, abych nezapomněl, občas chybím ve výpisech modů, přitom moderovat můžu, jindy zase naopak... co s tím??

mach píše:mach píše:Zdravím. Nemám označená (žlutě) nepřečtená témata. Jen v Obsahu fóra ano. Po kliknutí na nějaké téma se to tváří že tam nic nového neni. V sobotu jsem přeinstaloval pc. Neni něco špatně u mně ? (vista+firefox)![]()
![]()
Mas nieco posrane v kolacikoch ...
7er. True definition of luxury. Yours.
globusman píše:Předchozí chyba stále přetrvává a mám tu další.
Při pokuso o odeslání SZ uživateli uda se mi zobrazuje toto:
Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.5.1 Error: no valid recipients
DEBUG MODE
Line : 185
File : smtp.php
A jestli jsem to dobře pochopil, tak asi nejsem sám...
tohle se typicky projevuje, pokud uzivatel komu pises ma zadanou neplatnou emailovou adresu ... je na nem, aby mel zadanu korektni ...
alp píše:globusman píše:Předchozí chyba stále přetrvává a mám tu další.
Při pokuso o odeslání SZ uživateli uda se mi zobrazuje toto:
Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.5.1 Error: no valid recipients
DEBUG MODE
Line : 185
File : smtp.php
A jestli jsem to dobře pochopil, tak asi nejsem sám...
tohle se typicky projevuje, pokud uzivatel komu pises ma zadanou neplatnou emailovou adresu ... je na nem, aby mel zadanu korektni ...
Tohle potvrzuji, není to chyba systému.