A co by jsi ještě chtěl tam mít?Panaque píše:Všude po fóru mám možnost pouze citovat...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz
100RM píše:GeorgosAc píše:hlasim napis e-shop vlevo v odkazech je nejakej sesunuty...
Neviem ci ten e-shop je posunuty schvalne alebo nie, ale spatne mi to nepride. Aspon viac svieti
Já si taky myslím, že je to lepší. Radku, prosím Tě, hoď tam enter za BMWKLUB, ať to e-shop není roztržený... Thx
Panaque napsal:
Všude po fóru mám možnost pouze citovat...
Myslel asi, že tam nemá ještě upravit, bych řek...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis píše:100RM píše:GeorgosAc píše:hlasim napis e-shop vlevo v odkazech je nejakej sesunuty...
Neviem ci ten e-shop je posunuty schvalne alebo nie, ale spatne mi to nepride. Aspon viac svieti
Já si taky myslím, že je to lepší. Radku, prosím Tě, hoď tam enter za BMWKLUB, ať to e-shop není roztržený... Thx
Panaque napsal:
zrejme jsem byl spatne pochopen , nemyslel jsem umisteni , ale to co psal jirka s tim entrem..

Panaque píše:jurasis píše:Všude po fóru mám možnost pouze citovat...
Díky, to jsem myslel... Odstranit a upravit zmizlo...
Já to myslel jako joke

A kdo to ještě nemá?
Protože jsem to kontroloval a problém jsem nenašel, takže jedině by jsi měl nějaký individuální nastavení

-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Panaque píše:jurasis píše:Všude po fóru mám možnost pouze citovat...
Já to myslel jako jokeSpíš mi řekni, v kterých sekcích to ještě nemáš.
A kdo to ještě nemá?
Protože jsem to kontroloval a problém jsem nenašel, takže jedině by jsi měl nějaký individuální nastavení
Mám to v inzerci, a dotazy radě zatím co vím... Samo jde mi o moje příspěvky... Nemůžu upravit, smazat, pouze citovat...
V hlasování o modech zase můžu všechno jako admin...
Panaque píše:Speedy píše:Panaque píše:[quote="jurasis"]
Já to myslel jako jokeSpíš mi řekni, v kterých sekcích to ještě nemáš.
A kdo to ještě nemá?
Mám to v inzerci, a dotazy radě zatím co vím... Samo jde mi o moje příspěvky... Nemůžu upravit, smazat, pouze citovat...
V hlasování o modech zase můžu všechno jako admin...[/quote]
Změněno. Nevím teď proč jsem to přenastavil, asi aby nikdo(nejen VR) nemohl měnit to, co tam napsal. Asi jsem tim něco sledoval, ale už nevím, tak jsem to změnil jak to bylo dříve, takže by to mělo už fungovat.
Když chci promazat příspěvky, dovolí mi je to označit, ale nesmaže je to s chybovou hláškou "Musíte zadat text předmětu!"
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
jarda píše:Když chci promazat příspěvky, dovolí mi je to označit, ale nesmaže je to s chybovou hláškou "Musíte zadat text předmětu!"
Mazat se nesmí

nahore mas radku do ktere zadas jmeno noveho topicu kdyz rozdelujes tema
surfis:mazani uz ani neni povoleny, takze at udelal cokoli, taknemazal
podle me rozdeloval tema a nevyplnil jmeno noveho topicu v kosi, pokud vyplnil, tak je nekde chyba
EDIT: AAA to je tim, ze sem to tlacitko nikdy nepouzil
promin surfe, je to tak jak pises
surfis:mazani uz ani neni povoleny, takze at udelal cokoli, taknemazal

EDIT: AAA to je tim, ze sem to tlacitko nikdy nepouzil

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:nahore mas radku do ktere zadas jmeno noveho topicu kdyz rozdelujes tema
surfis:mazani uz ani neni povoleny, takze at udelal cokoli, taknemazalpodle me rozdeloval tema a nevyplnil jmeno noveho topicu v kosi, pokud vyplnil, tak je nekde chyba
Tlačítko promazat téma tam stále mám. Tam nelze vybrat nové téma