eXhumator píše:Čaute borci, najde se tu nějaká dobrá duše co mi poradí kde najít členský číslo co potřebuju na zaplacení členskýho poplatku???hmm předem dík
eXhumator píše:Čaute borci, najde se tu nějaká dobrá duše co mi poradí kde najít členský číslo co potřebuju na zaplacení členskýho poplatku???hmm předem dík
matal píše:Jestli jsi platil složenkou, tak ji rovnou ofoť a pošli na mail rada@bmwklub.cz Platby z pošty nejdou dohledat, pošta si VS píše jaký chce..
matal píše:Jestli jsi platil složenkou, tak ji rovnou ofoť a pošli na mail rada@bmwklub.cz Platby z pošty nejdou dohledat, pošta si VS píše jaký chce..
Máš to tam
Jj..ale to je spíš pro LukášeH, on uděluje přístupy..
Máš to tam
Tak proč sem ti to měl posílat ,no co si počkám do neděle bo mám napsat LukášoviH
eXhumator píše:[quote="matal"] Jestli jsi platil složenkou, tak ji rovnou ofoť a pošli na mail rada@bmwklub.cz Platby z pošty nejdou dohledat, pošta si VS píše jaký chce..
Máš to tam
Tak proč sem ti to měl posílat ,no co si počkám do neděle bo mám napsat LukášoviH[/quote]
jurasis píše:Mám pocit, že není nic jednoduššího, než složit prachy rovnou na účet v bance, když nemám účet... Česká pošta, bože to je parodie na služby...
Jednoduchý to je, ale za vklad zaplatíš 60 korun. To tě na poště vyjde víc než o polovinu levněji...
Jjo, na poště si u nás vzali ''jen'' 25,- zloději tou sou stejně všude jen v tý bance dvakrát takový ale co o nic stejně nejde, zaplacený to je, peníze k vám už putujou a za chvilku bude spokojenost na obou stranách