Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
poplatek zaplacen ale nic vic
sefca píše:takze moje chyba co mam ted delat?
Dohledej svoji platbu na nasem transp. uctu a posli mi zkopirovanej radek sve platby do mailu... http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001
N54 PWR
-
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Mountainbiker píše:Mám ten samý problém...
Tak ho stejně vyřeš... Kdy jsi to platil? Našel jsi svou platbu tady: http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001 ?
EDIT: Tak teď jsem na to koukal. Platil jsi to před týdnem, takže vydrž. Tvoje peníze byly připsány na účet v pondělí. Jak jsi se jistě dočetl, aktivace se provádějí každou neděli a potom se teprve odesílají karty... A ještě navíc jsi zaplatil málo...

-
Chlapče, chlapče.... jak to myslíš málo? Cituji z emailu, který přišel:
BMW klub - Mountainbiker:
Vase clenstvi v teto skupine skonci do 30dnu. Pokud nestacite bez zavaznych duvodu clenstvi prodlouzit zaplacenim prispevku ani v teto ochranné lhute 30dni, clenstvi Vam propada. Pro znovunabyti clenstvi na dalsi obdobi, budete muset prispet castkou 500Kč.
Nepotřebuju tu kartu ani samolepky, jde mi o zpřístupnění členské sekce na fóru...
Vase clenstvi v teto skupine skonci do 30dnu. Pokud nestacite bez zavaznych duvodu clenstvi prodlouzit zaplacenim prispevku ani v teto ochranné lhute 30dni, clenstvi Vam propada. Pro znovunabyti clenstvi na dalsi obdobi, budete muset prispet castkou 500Kč.
Nepotřebuju tu kartu ani samolepky, jde mi o zpřístupnění členské sekce na fóru...
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Mountainbiker píše:Chlapče, chlapče.... jak to myslíš málo? Cituji z emailu, který přišel:
Chlapče, chlapče... myslel jsem to ze srandy, proto tam byl ten smajlík... Jen že všichni posílají 5 orun navíc jako příspěvek na bankovní poplatek... Jinak jak jsem psal, členství ti bude aktivováno dnes večer a po neděli ti bude odeslána členská karta...
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
matal píše:Lukas H. píše:Zadnejch 5 korun se navic platit nemusi, to ze je nekdo posle je jen jeho dobra vule...
Přesně tak, těch 5kč navíc je každýho věc, jinak ten poplatek bance je 6,90,-
Vždyť jsem psal, že jsem to myslel ze srandy, jen že většina lidí to posílá jako příspěvek na bankovní poplatek. Příchozí platba z účtu v RB je 4,90

Čágo, já mám taky dotazek...
registrovanej tu jsem cca 2 roky, ale členství jsem poslal teprve před týdnem (č. mám 893)
Nepamatuju si už jestli jsem tu někde zadával svoji adresu, kvůli kartě a samolepkám..
Jak budete vědět kam to zaslat??
D (Jo a kdy se to vlastně updatuje? 1x týdně? Abych věděl, kdy budu moci do 13. komnaty tohodle webu...)
Díkes
registrovanej tu jsem cca 2 roky, ale členství jsem poslal teprve před týdnem (č. mám 893)
Nepamatuju si už jestli jsem tu někde zadával svoji adresu, kvůli kartě a samolepkám..

Jak budete vědět kam to zaslat??

Díkes
Rydlas píše:Čágo, já mám taky dotazek...
Jak budete vědět kam to zaslat??D (Jo a kdy se to vlastně updatuje? 1x týdně? Abych věděl, kdy budu moci do 13. komnaty tohodle webu...)
Díkes
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=bmwklub_clen
Speedy píše:Rydlas píše:Čágo, já mám taky dotazek...
Jak budete vědět kam to zaslat??D (Jo a kdy se to vlastně updatuje? 1x týdně? Abych věděl, kdy budu moci do 13. komnaty tohodle webu...)
Díkes
No pěkný, takže co s tim? Mám provést novou registraci? Prachy máte už na účtě, koukal jsem se..

Díky
Rydlas píše:Speedy píše:Rydlas píše:Čágo, já mám taky dotazek...
Díkes
No pěkný, takže co s tim? Mám provést novou registraci? Prachy máte už na účtě, koukal jsem se..
Díky
přečíst.