Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

poplatek zaplacen ale nic vic

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
sefca

#1 Příspěvek od sefca »

chci se zeptat je to pres mesic co sem posilal prispevek 500 ale zadna odezva kdy my prijdou samolepky a karta
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Ahoj, jak jis to platil a jaky mas clensky cislo?
sefca

#3 Příspěvek od sefca »

bylo to pres ucrt ale chyba je je asi ma cislo sem neposlal ale nic nebo meno je sefca
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

sefca píše:bylo to pres ucrt ale chyba je je asi ma cislo sem neposlal ale nic nebo meno je sefca

no jenze clenske cislo slouzi jako variabilni symbol..... :roll:
sefca

#5 Příspěvek od sefca »

takze moje chyba co mam ted delat?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

sefca píše:takze moje chyba co mam ted delat?

Dohledej svoji platbu na nasem transp. uctu a posli mi zkopirovanej radek sve platby do mailu... http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001
N54 PWR
Mountainbiker

#7 Příspěvek od Mountainbiker »

Mám ten samý problém...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od globusman »

Mountainbiker píše:Mám ten samý problém...

Tak ho stejně vyřeš... Kdy jsi to platil? Našel jsi svou platbu tady: http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001 ?

EDIT: Tak teď jsem na to koukal. Platil jsi to před týdnem, takže vydrž. Tvoje peníze byly připsány na účet v pondělí. Jak jsi se jistě dočetl, aktivace se provádějí každou neděli a potom se teprve odesílají karty... A ještě navíc jsi zaplatil málo... :-D
Mountainbiker

#9 Příspěvek od Mountainbiker »

Chlapče, chlapče.... jak to myslíš málo? Cituji z emailu, který přišel:

BMW klub - Mountainbiker:
Vase clenstvi v teto skupine skonci do 30dnu. Pokud nestacite bez zavaznych duvodu clenstvi prodlouzit zaplacenim prispevku ani v teto ochranné lhute 30dni, clenstvi Vam propada. Pro znovunabyti clenstvi na dalsi obdobi, budete muset prispet castkou 500Kč.
Nepotřebuju tu kartu ani samolepky, jde mi o zpřístupnění členské sekce na fóru...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od globusman »

Mountainbiker píše:Chlapče, chlapče.... jak to myslíš málo? Cituji z emailu, který přišel:

BMW klub - Mountainbiker:
Vase clenstvi v teto skupine skonci do 30dnu. Pokud nestacite bez zavaznych duvodu clenstvi prodlouzit zaplacenim prispevku ani v teto ochranné lhute 30dni, clenstvi Vam propada. Pro znovunabyti clenstvi na dalsi obdobi, budete muset prispet castkou 500Kč.
Nepotřebuju tu kartu ani samolepky, jde mi o zpřístupnění členské sekce na fóru...

Chlapče, chlapče... myslel jsem to ze srandy, proto tam byl ten smajlík... Jen že všichni posílají 5 orun navíc jako příspěvek na bankovní poplatek... Jinak jak jsem psal, členství ti bude aktivováno dnes večer a po neděli ti bude odeslána členská karta...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Zadnejch 5 korun se navic platit nemusi, to ze je nekdo posle je jen jeho dobra vule... :wink:
N54 PWR
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matal Moderátor »

Lukas H. píše:Zadnejch 5 korun se navic platit nemusi, to ze je nekdo posle je jen jeho dobra vule... :wink:

Přesně tak, těch 5kč navíc je každýho věc, jinak ten poplatek bance je 6,90,- :D
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
globusman
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od globusman »

matal píše:
Lukas H. píše:Zadnejch 5 korun se navic platit nemusi, to ze je nekdo posle je jen jeho dobra vule... :wink:

Přesně tak, těch 5kč navíc je každýho věc, jinak ten poplatek bance je 6,90,- :D

Vždyť jsem psal, že jsem to myslel ze srandy, jen že většina lidí to posílá jako příspěvek na bankovní poplatek. Příchozí platba z účtu v RB je 4,90 ;-) 6,90 je to z jiných bank...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

voe, to je debata :-) Hlavne ze to maka jak ma :-)
kaja31

#15 Příspěvek od kaja31 »

Ahoj mám podobný problém,příspevek jsem posílal nekdy v březnu a také mi nic nepřišlo. :( :(
globusman
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od globusman »

kaja31 píše:Ahoj mám podobný problém,příspevek jsem posílal nekdy v březnu a také mi nic nepřišlo. :( :(

To ses ozval brzo :-) Každopádně jak bude funkční tiskárna, kartu ti vystavím, samolepky přibalím, na poštu to dovalím a k tobě domů odešlu (na to už jsem rým nevymyslel :-D )
Rydlas

#17 Příspěvek od Rydlas »

Čágo, já mám taky dotazek...

registrovanej tu jsem cca 2 roky, ale členství jsem poslal teprve před týdnem (č. mám 893)

Nepamatuju si už jestli jsem tu někde zadával svoji adresu, kvůli kartě a samolepkám.. :-)

Jak budete vědět kam to zaslat?? :-DD (Jo a kdy se to vlastně updatuje? 1x týdně? Abych věděl, kdy budu moci do 13. komnaty tohodle webu...)

Díkes
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Rydlas píše:Čágo, já mám taky dotazek...

registrovanej tu jsem cca 2 roky, ale členství jsem poslal teprve před týdnem (č. mám 893)

Nepamatuju si už jestli jsem tu někde zadával svoji adresu, kvůli kartě a samolepkám.. :-)

Jak budete vědět kam to zaslat?? :-DD (Jo a kdy se to vlastně updatuje? 1x týdně? Abych věděl, kdy budu moci do 13. komnaty tohodle webu...)

Díkes

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=bmwklub_clen
Rydlas

#19 Příspěvek od Rydlas »

Speedy píše:

Díkes

No pěkný, takže co s tim? Mám provést novou registraci? Prachy máte už na účtě, koukal jsem se.. :-)

Díky
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Rydlas píše:
Speedy píše:

Díkes

No pěkný, takže co s tim? Mám provést novou registraci? Prachy máte už na účtě, koukal jsem se.. :-)

Díky

přečíst.
Odpovědět