Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

2x "stejný" nick?!?!

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
streety

#1 Příspěvek od streety »

Zdá se Vám v pořádku, že je možné tu založit stejný nick, jen stačí založit nick s pozměněnou velikostí písma?

Např. moje přezdívka a následující:
"Streety
mam pod 30
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

a co je na tom nenormalniho.. takhle tu mame Dava , dava , DAva...
:lol: :lol: :lol:
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Panaque »

GeorgosAc píše:a co je na tom nenormalniho.. takhle tu mame Dava , dava , DAva...

Tak až tě budu chtít poprudit, přejdu tiše na nick "GeorgosAC"

GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Panaque píše:
GeorgosAc píše:a co je na tom nenormalniho.. takhle tu mame Dava , dava , DAva...

Tak až tě budu chtít poprudit, přejdu tiše na nick "GeorgosAC"

kamo.. to je mi uplne jedno kdo udela jaky nick.. stejne ten muj kazdej przni do dneska.... :lol:
streety

#5 Příspěvek od streety »

Mnóó to mi právě nepřijde zrovna košér.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od globusman »

Mně by třeba vůbec nevadilo, kdyby si někdo udělal nick globusmaN nebo globUsman. Já myslím, že mě každej pozná :-)
psena
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od psena »

Je fakt, ze uz tu byly nejaky mejlky... taky se me to moc nelibi, zmenit system aby to nebylo mozne by nebyl asi problem, ale co s nickama ktery uz jsou leta dublovany... proste asi neresitelna situacka.
streety

#8 Příspěvek od streety »

psena píše:Je fakt, ze uz tu byly nejaky mejlky... taky se me to moc nelibi, zmenit system aby to nebylo mozne by nebyl asi problem, ale co s nickama ktery uz jsou leta dublovany... proste asi neresitelna situacka.

Nic není neřešitelného, jen tu musí být ochota ze strany administrátorů.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Leveler »

Je fakt kdyby tady byl Leveler a leveler tak to bude sakra matoucí...Nevěděl sem,že je tady nastavenej takovejdle systém
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Leveler »

No dobře a pak budeš někomu vysvětlovat, že máš na myslí toho Daveho co má 3 a 5 písmenko velký?
Nebo čau já sem DAVE a ted se budou ptát, ale jakej.Máme tam 3..
No ten s tím prvním velkým D :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Leveler píše:

No dobře a pak budeš někomu vysvětlovat, že máš na myslí toho Daveho co má 3 a 5 písmenko velký?

jotodle sem nekolikrat presne rikal a nemel s tim nikdo zadnej problem... kazdej je z nich ,,jedinecny,, na zapamatovani.. ale ot pochopi jen clovek co trosku s tim klubem zije.. tak stejne by mohl vadit strom a 100RM... neresi nikdo... vsichni vime kdo je kdo.... :-)))

jinak nje mi to jedno kdyz se to zakaze tak zakaze.. ale streety uz porusil pravidla fora tim ze si ty dva nicky zalozil... mno.. ale to uz jdu do detailu :-)
streety

#12 Příspěvek od streety »

GeorgosAc píše:
Leveler píše:

jotodle sem nekolikrat presne rikal a nemel s tim nikdo zadnej problem... kazdej je z nich ,,jedinecny,, na zapamatovani.. ale ot pochopi jen clovek co trosku s tim klubem zije.. tak stejne by mohl vadit strom a 100RM... neresi nikdo... vsichni vime kdo je kdo.... :-)))

jinak nje mi to jedno kdyz se to zakaze tak zakaze.. ale streety uz porusil pravidla fora tim ze si ty dva nicky zalozil... mno.. ale to uz jdu do detailu :-)

WTF?! Mám akorát jeden nick!! A pak je tu ještě někdo kdo si založil stejný nick s velkým "S" na začátku!
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

To neni o neochotě adminů, stačí nastavit pouze kódování na sloupci username v tabulce uživatelů a je to, ale předtím je třeba přejmenovat stejný nicky na něco jiného a přejmenovaní uživatelé by se pak do systému nedostali.

Problém je ale ten, že to je schválně takto nastavené ;-)
streety

#14 Příspěvek od streety »

Speedy píše:To neni o neochotě adminů, stačí nastavit pouze kódování na sloupci username v tabulce uživatelů a je to, ale předtím je třeba přejmenovat stejný nicky na něco jiného a přejmenovaní uživatelé by se pak do systému nedostali.

1) Smím vědet proč?
2) Tobě se to nezdá nepraktické?
fix
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od fix »

Speedy píše:To neni o neochotě adminů, stačí nastavit pouze kódování na sloupci username v tabulce uživatelů a je to, ale předtím je třeba přejmenovat stejný nicky na něco jiného a přejmenovaní uživatelé by se pak do systému nedostali.

a nestačilo by aby registrace nových uživatelů nebyla case sensitive?
do stávajících bych nerejpal... :wink:
Odpovědět