Je fakt, ze uz tu byly nejaky mejlky... taky se me to moc nelibi, zmenit system aby to nebylo mozne by nebyl asi problem, ale co s nickama ktery uz jsou leta dublovany... proste asi neresitelna situacka.
psena píše:Je fakt, ze uz tu byly nejaky mejlky... taky se me to moc nelibi, zmenit system aby to nebylo mozne by nebyl asi problem, ale co s nickama ktery uz jsou leta dublovany... proste asi neresitelna situacka.
Nic není neřešitelného, jen tu musí být ochota ze strany administrátorů.
GeorgosAc píše:a co je na tom nenormalniho.. takhle tu mame Dava , dava , DAva...
No dobře a pak budeš někomu vysvětlovat, že máš na myslí toho Daveho co má 3 a 5 písmenko velký?
Nebo čau já sem DAVE a ted se budou ptát, ale jakej.Máme tam 3..
No ten s tím prvním velkým D
GeorgosAc píše:a co je na tom nenormalniho.. takhle tu mame Dava , dava , DAva...
No dobře a pak budeš někomu vysvětlovat, že máš na myslí toho Daveho co má 3 a 5 písmenko velký? Nebo čau já sem DAVE a ted se budou ptát, ale jakej.Máme tam 3.. No ten s tím prvním velkým D
jotodle sem nekolikrat presne rikal a nemel s tim nikdo zadnej problem... kazdej je z nich ,,jedinecny,, na zapamatovani.. ale ot pochopi jen clovek co trosku s tim klubem zije.. tak stejne by mohl vadit strom a 100RM... neresi nikdo... vsichni vime kdo je kdo.... ))
jinak nje mi to jedno kdyz se to zakaze tak zakaze.. ale streety uz porusil pravidla fora tim ze si ty dva nicky zalozil... mno.. ale to uz jdu do detailu
No dobře a pak budeš někomu vysvětlovat, že máš na myslí toho Daveho co má 3 a 5 písmenko velký? Nebo čau já sem DAVE a ted se budou ptát, ale jakej.Máme tam 3.. No ten s tím prvním velkým D
jotodle sem nekolikrat presne rikal a nemel s tim nikdo zadnej problem... kazdej je z nich ,,jedinecny,, na zapamatovani.. ale ot pochopi jen clovek co trosku s tim klubem zije.. tak stejne by mohl vadit strom a 100RM... neresi nikdo... vsichni vime kdo je kdo.... ))
jinak nje mi to jedno kdyz se to zakaze tak zakaze.. ale streety uz porusil pravidla fora tim ze si ty dva nicky zalozil... mno.. ale to uz jdu do detailu
WTF?! Mám akorát jeden nick!! A pak je tu ještě někdo kdo si založil stejný nick s velkým "S" na začátku!
To neni o neochotě adminů, stačí nastavit pouze kódování na sloupci username v tabulce uživatelů a je to, ale předtím je třeba přejmenovat stejný nicky na něco jiného a přejmenovaní uživatelé by se pak do systému nedostali.
Problém je ale ten, že to je schválně takto nastavené
Speedy píše:To neni o neochotě adminů, stačí nastavit pouze kódování na sloupci username v tabulce uživatelů a je to, ale předtím je třeba přejmenovat stejný nicky na něco jiného a přejmenovaní uživatelé by se pak do systému nedostali.
1) Smím vědet proč?
2) Tobě se to nezdá nepraktické?
Speedy píše:To neni o neochotě adminů, stačí nastavit pouze kódování na sloupci username v tabulce uživatelů a je to, ale předtím je třeba přejmenovat stejný nicky na něco jiného a přejmenovaní uživatelé by se pak do systému nedostali.
a nestačilo by aby registrace nových uživatelů nebyla case sensitive?
do stávajících bych nerejpal...