Tak juž je to vyřešený,zadával jiné heslo..nicméně jsem s ním teď prodělal hledání členského čísla a nevěděl jsem,že je to tak složitý,že se musí nejprve registrovat v členské sekci..
matal píše:Tak juž je to vyřešený,zadával jiné heslo..nicméně jsem s ním teď prodělal hledání členského čísla a nevěděl jsem,že je to tak složitý,že se musí nejprve registrovat v členské sekci..
Mě to nepřijde složitý. Chceš být členem, tak se registruj do členské sekce. Pak se přiřadí clenské číslo do tabulky uživatelů na fóru a to je pak videt v "můj účet".
To je škoda, že se i nám neplatícím nechcete pochlubit s vašimi krasavci. Na všech možných fórech to jde. No, nic s tím nenadělám. Jsem velký fanda BMW, ale nemůžu si ho dovolit tak se kochám. Tady samozřejmě ne, díky za odpověď.
Pavel23 píše:To je škoda, že se i nám neplatícím nechcete pochlubit s vašimi krasavci. Na všech možných fórech to jde. No, nic s tím nenadělám. Jsem velký fanda BMW, ale nemůžu si ho dovolit tak se kochám. Tady samozřejmě ne, díky za odpověď.
sry. ale vše něco stojí,nic není zadarmo,myslím tím vedení těchto stránek
Ahoj jsem zaregistrován už asi rok a až teď když jsem si konečně pořídil auto tak bych se chtěl stát členem sdružení ale nějak jsem tady nenašel jak se to dělá. Možná jsem jen slepej. Lukáš
lucas píše:Ahoj jsem zaregistrován už asi rok a až teď když jsem si konečně pořídil auto tak bych se chtěl stát členem sdružení ale nějak jsem tady nenašel jak se to dělá. Možná jsem jen slepej. Lukáš
Promiň že zase otravuju ale tam to po mě chce ID číslo a to já neznám a když vyplním tu registrační přihlášku pod "lucas" jak se přihlašuju na fórum tak mi to napíše že už tam "lucas" je a ať se obrátím na administrátora.
lucas píše:Promiň že zase otravuju ale tam to po mě chce ID číslo a to já neznám a když vyplním tu registrační přihlášku pod "lucas" jak se přihlašuju na fórum tak mi to napíše že už tam "lucas" je a ať se obrátím na administrátora.
lucas píše:Promiň že zase otravuju ale tam to po mě chce ID číslo a to já neznám a když vyplním tu registrační přihlášku pod "lucas" jak se přihlašuju na fórum tak mi to napíše že už tam "lucas" je a ať se obrátím na administrátora.
Zdravím chci se zeptat jak to vypadá smím členství zaregistrovanej jsem číslo I.D(1540)oskenovaný doklad jsem taky posílal na(rada@bmwklub.cz)a zatím pořad mezi vámi nejsem.můj nick na foru(Horys) Zatím moc dík.
Horys píše:Zdravím chci se zeptat jak to vypadá smím členství zaregistrovanej jsem číslo I.D(1540)oskenovaný doklad jsem taky posílal na(rada@bmwklub.cz)a zatím pořad mezi vámi nejsem.můj nick na foru(Horys) Zatím moc dík.
kdyby sis to precetl dopredu zjistis ze LukasH povoluje cleny kazdy vikend ---- tij SO- NE
jasně to jsem četl ale zdrbal jsem V symbol tak se chcu zeptat jestli se to dohledalo nebo ne.Platil jsem členství 30.4.Samozřejmě vím že to je moje chyba,chci jen vědět jak to vypadá.zatím moc dík.
Horys píše:jasně to jsem četl ale zdrbal jsem V symbol tak se chcu zeptat jestli se to dohledalo nebo ne.Platil jsem členství 30.4.Samozřejmě vím že to je moje chyba,chci jen vědět jak to vypadá.zatím moc dík.
Jestli jsi Martin Růžička,tak jsem tu kopii ústřižku přeposlal LukášoviH,má to na starosti..