Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

---> REGISTRACE -problémy - Důležité! <----

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#181 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Spud píše:
Speedy píše:
Spud píše:Ahoj platil jsem v pondeli 17.3. a porad nic :) ale pokud to ma byt az tuto nedeli tak se omlouvam a cekam.

Clenske cislo 1484

Na ucte klubu nelze dohledat tvoji platbu.

:cry: tak to nevim mam utrzek z posty ale je mozne ze jim to trva dyl kdyz byli ty Velikonoce. Objednaval jsem si zaroven neco i z e shopu.

Posli mi ho nascenovanej na mail pls...
N54 PWR
brb
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od brb »

Posli mi ho nascenovanej na mail pls...

hotovo
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od matal Moderátor »

Kamarád s nickem "bulik" se registroval a nemůže se přihlásit..
Pomůže někdo?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#184 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

matal píše:Kamarád s nickem "bulik" se registroval a nemůže se přihlásit..
Pomůže někdo?

s uctem nic neni, tak nevim, kde by mohl byt problem. At napise, co mu to hlasi.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od matal Moderátor »

Píše mu to"chyba při přihlašování,zkuste to znovu.." A nemůže sem napsat,protože ho to nepřihlášeného nepustí..
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak juž je to vyřešený,zadával jiné heslo..nicméně jsem s ním teď prodělal hledání členského čísla a nevěděl jsem,že je to tak složitý,že se musí nejprve registrovat v členské sekci.. :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#187 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

matal píše:Tak juž je to vyřešený,zadával jiné heslo..nicméně jsem s ním teď prodělal hledání členského čísla a nevěděl jsem,že je to tak složitý,že se musí nejprve registrovat v členské sekci.. :wink:

Mě to nepřijde složitý. Chceš být členem, tak se registruj do členské sekce. Pak se přiřadí clenské číslo do tabulky uživatelů na fóru a to je pak videt v "můj účet".
Pavel23

#188 Příspěvek od Pavel23 »

Proč mi nejde prohlížet fotky ze srazů a Vašich mazlíků? :cry:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od matal Moderátor »

Pavel23 píše:Proč mi nejde prohlížet fotky ze srazů a Vašich mazlíků? :cry:

Protože nejsi platícím členem občanského sdružení..
:wink: Platící členové mají různá privilegia a jedno znich je zobrazování fotek..
Pavel23

#190 Příspěvek od Pavel23 »

To je škoda, že se i nám neplatícím nechcete pochlubit s vašimi krasavci. Na všech možných fórech to jde. No, nic s tím nenadělám. Jsem velký fanda BMW, ale nemůžu si ho dovolit tak se kochám. Tady samozřejmě ne, díky za odpověď.
bretajun

#191 Příspěvek od bretajun »

Pavel23 píše:To je škoda, že se i nám neplatícím nechcete pochlubit s vašimi krasavci. Na všech možných fórech to jde. No, nic s tím nenadělám. Jsem velký fanda BMW, ale nemůžu si ho dovolit tak se kochám. Tady samozřejmě ne, díky za odpověď.

sry. ale vše něco stojí,nic není zadarmo,myslím tím vedení těchto stránek :wink:
lucas

#192 Příspěvek od lucas »

Ahoj jsem zaregistrován už asi rok a až teď když jsem si konečně pořídil auto tak bych se chtěl stát členem sdružení ale nějak jsem tady nenašel jak se to dělá. Možná jsem jen slepej. Lukáš
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#193 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

lucas píše:Ahoj jsem zaregistrován už asi rok a až teď když jsem si konečně pořídil auto tak bych se chtěl stát členem sdružení ale nějak jsem tady nenašel jak se to dělá. Možná jsem jen slepej. Lukáš

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=bmwklub_clen
lucas

#194 Příspěvek od lucas »

Promiň že zase otravuju ale tam to po mě chce ID číslo a to já neznám a když vyplním tu registrační přihlášku pod "lucas" jak se přihlašuju na fórum tak mi to napíše že už tam "lucas" je a ať se obrátím na administrátora.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#195 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

lucas píše:Promiň že zase otravuju ale tam to po mě chce ID číslo a to já neznám a když vyplním tu registrační přihlášku pod "lucas" jak se přihlašuju na fórum tak mi to napíše že už tam "lucas" je a ať se obrátím na administrátora.

Prověřím to, vydrž.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#196 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Speedy píše:
lucas píše:Promiň že zase otravuju ale tam to po mě chce ID číslo a to já neznám a když vyplním tu registrační přihlášku pod "lucas" jak se přihlašuju na fórum tak mi to napíše že už tam "lucas" je a ať se obrátím na administrátora.

Prověřím to, vydrž.

Opraveno, můžeš se zaregistrovat.
Horys
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od Horys »

Zdravím chci se zeptat jak to vypadá smím členství zaregistrovanej jsem číslo I.D(1540)oskenovaný doklad jsem taky posílal na(rada@bmwklub.cz)a zatím pořad mezi vámi nejsem.můj nick na foru(Horys) Zatím moc dík.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#198 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Horys píše:Zdravím chci se zeptat jak to vypadá smím členství zaregistrovanej jsem číslo I.D(1540)oskenovaný doklad jsem taky posílal na(rada@bmwklub.cz)a zatím pořad mezi vámi nejsem.můj nick na foru(Horys) Zatím moc dík.

kdyby sis to precetl dopredu zjistis ze LukasH povoluje cleny kazdy vikend ---- tij SO- NE :wink:
Horys
Kontaktovat uživatele:

#199 Příspěvek od Horys »

jasně to jsem četl ale zdrbal jsem V symbol tak se chcu zeptat jestli se to dohledalo nebo ne.Platil jsem členství 30.4.Samozřejmě vím že to je moje chyba,chci jen vědět jak to vypadá.zatím moc dík.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#200 Příspěvek od matal Moderátor »

Horys píše:jasně to jsem četl ale zdrbal jsem V symbol tak se chcu zeptat jestli se to dohledalo nebo ne.Platil jsem členství 30.4.Samozřejmě vím že to je moje chyba,chci jen vědět jak to vypadá.zatím moc dík.

Jestli jsi Martin Růžička,tak jsem tu kopii ústřižku přeposlal LukášoviH,má to na starosti..
Odpovědět