Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ŠKODA

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od patras Čestný člen »

tds píše:TAKY JSEM KUREVSKY ZKLAMANEJ Z TĚCHHLE STRÁNEK, JE TO DOST OUT PLATIT ZA PROHLÍŽENÍ TOHOHLE WEBU,NEHLEDĚ ŽE SE TU ČLOVĚK NIKDY NIC KLOUDNÝHO NEDOZVÍ,POKUD NECHCE TŘEBA ROZDĚLAT SVĚTLO NEBO SUNDAT NÁRAZNÍK ( CO UDĚLÁ MŮJ 15 LETEJ BRÁCHA).MĚLI BY JSTE SI VZÍT LIDI PŘÍKLAD TŘEBA Z FORA MB.NEJDE O PRACHY JDE O PRINCIP,UDĚLALI JSTE Z TOHO KINO ZA PENÍZKY. :(

kdyz se tu stejne nic nedozvis tak proc te sere ze bys za to mel platit ... kde se nic nedozvim tam nelezu a je mi to fuk ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od pryfish »

Fenri píše:
Ilbient píše:je to tu totalne napicu. Par zadubencov chce nabit na tejto stranke nejake *Kc a tak tu da plateny vstup. No maju mozno 20 kretenov co si to zaplatia ale asi uplne seru na zvysok a to je fakt napicu.

OFF RULEZZ

Divim se že případ,kterej nemá 500 na členskej poplatek,má přístup na internet.

Jo a nás kreténov je tu už o vela viac.

Nekdo tech 500 ma ale za tohle je davat nebudu to je jak kdybych se chtela prihlasit na chat a musela zaplati 500 :D BLBOST
tds

#23 Příspěvek od tds »

patras píše:
tds píše:TAKY JSEM KUREVSKY ZKLAMANEJ Z TĚCHHLE STRÁNEK, JE TO DOST OUT PLATIT ZA PROHLÍŽENÍ TOHOHLE WEBU,NEHLEDĚ ŽE SE TU ČLOVĚK NIKDY NIC KLOUDNÝHO NEDOZVÍ,POKUD NECHCE TŘEBA ROZDĚLAT SVĚTLO NEBO SUNDAT NÁRAZNÍK ( CO UDĚLÁ MŮJ 15 LETEJ BRÁCHA).MĚLI BY JSTE SI VZÍT LIDI PŘÍKLAD TŘEBA Z FORA MB.NEJDE O PRACHY JDE O PRINCIP,UDĚLALI JSTE Z TOHO KINO ZA PENÍZKY. :(

kdyz se tu stejne nic nedozvis tak proc te sere ze bys za to mel platit ... kde se nic nedozvim tam nelezu a je mi to fuk ...

Nic mě nežere, ´´jsem zklamanej´´. ale (neplatící) tu nejsou jen na to aby se dozvěděli ale taky z mnoha případů aby pomohli, a tohle tady začíná scházet. už to tady není o lidech kteří fandí a jezdí v BMW ale o uzamknutou skupinku lidí kteří (podle mého názoru) se začnou za chvíly nudit protože se nebudou mít o čem bavit.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od patras Čestný člen »

toho se moc nebojim .. tu skupinku lidi neznas ... porad je o cem se bavit
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od pryfish »

jen at se uzavrou kdyz chteji ale potom vse ztraci vyznam.
tds

#26 Příspěvek od tds »

patras píše:toho se moc nebojim .. tu skupinku lidi neznas ... porad je o cem se bavit

v tom s tebou souhlasím že je se očem bavit,ale nejspíš ani sám nevěríš v to že to bude o BMW.
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od pryfish »

Fenri píše:
Ilbient píše:je to tu totalne napicu. Par zadubencov chce nabit na tejto stranke nejake *Kc a tak tu da plateny vstup. No maju mozno 20 kretenov co si to zaplatia ale asi uplne seru na zvysok a to je fakt napicu.

OFF RULEZZ

Divim se že případ,kterej nemá 500 na členskej poplatek,má přístup na internet.

Jo a nás kreténov je tu už o vela viac.

Tak kdyz ti to prijde tak malo tak proc to forum nejsi ochotnej dotowat 500 je malo tak 100 0 bys urcite jeste zvladnul, ne? :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tds píše:
patras píše:

Nic mě nežere, ´´jsem zklamanej´´. ale (neplatící) tu nejsou jen na to aby se dozvěděli ale taky z mnoha případů aby pomohli, a tohle tady začíná scházet. už to tady není o lidech kteří fandí a jezdí v BMW ale o uzamknutou skupinku lidí kteří (podle mého názoru) se začnou za chvíly nudit protože se nebudou mít o čem bavit.

ne nejde o prachy, 30GB mesicne prenos, prace stravena nad spravou... ale co vsak to nekdo zaplati, co?

ono to hodne lidem nedoslo, ale clensky prispevek je do sdruzeni a clen sdruzeni je zvyhodnen nad ostatnimi mimo jine na strankach http://www.bmwklub.cz. Jak jinak je vyrazne zvyhodnit? Pokud se prihlasite do golfoveho klubu tak take platite nejaky rocni registracni poplatek. Vyhodou je levnejsi vystroj, hraci plocha apod.. Dokonce i skauti ho plati :)
Jenze na webu je pro mnohe samozrejmost, ze je to zdarma, ze?

ale
pokud se na nejakym sjezdu odhlasuje, ze by bylo dobre sponozorovat i ostatni navstevniky tak se muze cely web nebo jeho cast, zverejnit vsem i k posilani prispevku.
tds

#29 Příspěvek od tds »

skautik píše:
tds píše:
patras píše:[quote="tds"]TAKY JSEM KUREVSKY ZKLAMANEJ Z TĚCHHLE STRÁNEK, JE TO DOST OUT PLATIT ZA PROHLÍŽENÍ TOHOHLE WEBU,NEHLEDĚ ŽE SE TU ČLOVĚK NIKDY NIC KLOUDNÝHO NEDOZVÍ,POKUD NECHCE TŘEBA ROZDĚLAT SVĚTLO NEBO SUNDAT NÁRAZNÍK ( CO UDĚLÁ MŮJ 15 LETEJ BRÁCHA).MĚLI BY JSTE SI VZÍT LIDI PŘÍKLAD TŘEBA Z FORA MB.NEJDE O PRACHY JDE O PRINCIP,UDĚLALI JSTE Z TOHO KINO ZA PENÍZKY. :(

ne nejde o prachy, 30GB mesicne prenos, prace stravena nad spravou... ale co vsak to nekdo zaplati, co?

ono to hodne lidem nedoslo, ale clensky prispevek je do sdruzeni a clen sdruzeni je zvyhodnen nad ostatnimi mimo jine na strankach http://www.bmwklub.cz. Jak jinak je vyrazne zvyhodnit? Pokud se prihlasite do golfoveho klubu tak take platite nejaky rocni registracni poplatek. Vyhodou je levnejsi vystroj, hraci plocha apod.. Dokonce i skauti ho plati :)
Jenze na webu je pro mnohe samozrejmost, ze je to zdarma, ze?

ale
pokud se na nejakym sjezdu odhlasuje, ze by bylo dobre sponozorovat i ostatni navstevniky tak se muze cely web nebo jeho cast, zverejnit vsem i k posilani prispevku.[/quote]
máš pravdu z určíté části to chápu, ale je trochu blbost platit za příspěvky co se týče technických věcí a rad, zapoměli jste taky na to že jsou tu lidi kteří nikdy na srazu nebyli a ani se tam zatím nechystají,tudíž nepotřebují shlížet fotky z akcí a věci kolem.plat?ě si ano, ale za to co se tíče vašeho (interního sdružení) a ne omezit všechny lidi a(keci) kolem BMW.
tds

#30 Příspěvek od tds »

popisuješ tady golfový klub. ale když se budu jen dívat za plotem tak platit nemusím a hrát taky ne, ale míčky podávat můžu.
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od pryfish »

JO ! :-)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od stealth »

tds píše:popisuješ tady golfový klub. ale když se budu jen dívat za plotem tak platit nemusím a hrát taky ne, ale míčky podávat můžu.

No a ? Tady můžeš taky koukat, i si zapinkat na cvičný louce (Pokec).
tds

#33 Příspěvek od tds »

na cvičný louce ano,právě pro to, neučastním se vůbec té hry a nemůžu ani pomoct aby se dala pořádně hrát, protože vám utíkají míčky přes plot a já je nemůžu hodit zpět.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od stealth »

tds píše:na cvičný louce ano,právě pro to, neučastním se vůbec té hry a nemůžu ani pomoct aby se dala pořádně hrát, protože vám utíkají míčky přes plot a já je nemůžu hodit zpět.

Neber to ode mne zle, ale je vidět, že pravidla golfu moc neznáš. Do golfovejch metafor se radši nepouštěj. :oops:
tds

#35 Příspěvek od tds »

stealth píše:
tds píše:na cvičný louce ano,právě pro to, neučastním se vůbec té hry a nemůžu ani pomoct aby se dala pořádně hrát, protože vám utíkají míčky přes plot a já je nemůžu hodit zpět.

Neber to ode mne zle, ale je vidět, že pravidla golfu moc neznáš. Do golfovejch metafor se radši nepouštěj. :oops:

neprobíráme pravidla golfu 8O . golfem jsem nezačal já,jen jsem to přirovnal.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tds píše:
stealth píše:

neprobíráme pravidla golfu 8O . golfem jsem nezačal já,jen jsem to přirovnal.

napsal jsi to spatne, nejde o micky, jde o radu, rady jak to odpalit a bez zelene karty se na hraci plochu nedostanes...
RostaO

#37 Příspěvek od RostaO »

...komu se to nelibi, tak at neplati a neopruzuje tady.

Taky jsem na zadnem srazu nebyl, bez fotek a videi z akci se taky obejdu a presto jsem zaplatil. Jde o to, jestli je pro vas BMW konicek, nebo chcete jen tlachat o kravinach a resit diagnostiku na dalku a jeste k tomu zdarma. Neprijde mi lito meho prispevku. Potkam se tady s lidmi stejne postizenymi jako jsem ja a to mi vyhovuje :oops:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Miluju BMW a zaplatim vzdy. Nechapu ty ukecane ksichty. Fakt jsem nasrany po hodine co tady ctu ty prispevky.

Kurva jde o to ze to mame radi(BMW)
O kolik všichni uz v zivote prisli ???
Jen to mluvi o povaze tech lidi... Kolikrat jsem pujcil ,,kamaradum,, i vic nez 500 a dodnes nevratili a najednou nejsou kamarady...
Jdu se vyzvracet,...

Nepochopim ...... co je dneska pětikilo??? a co je pětikilo za to být mezi lidmi jako jsou BAvoristi celým srdcem ???
Je mi mezi nimi líp než mezi sračkama na které narážím v žiotě.
Otevřte oči kurva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zamyslete se nad sebou :twisted:
3nge
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od 3nge »

prispevek 500 za provoz fora je silne offtopic ....... (pokud se nepocita s tim , ze se zaregistruje jenom 10 clenu). Forum vymre (vlastne uz se to ani neda nazvat forum). Je videt nezajem nalakat nove cleny (informace). A pokud jde o to ze 500 korun jsou smesny penize, kdyz jezdite v bmw ...nenechte se vysmat...znam lidi kteri nevedi co s prachama a v restauraci premysli jestli si dat nudlovou polivku nebo kureci kdyz tam je rozdil 4 korun.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od stealth »

3nge píše:prispevek 500 za provoz fora je silne offtopic ....... (pokud se nepocita s tim , ze se zaregistruje jenom 10 clenu). Forum vymre (vlastne uz se to ani neda nazvat forum). Je videt nezajem nalakat nove cleny (informace). A pokud jde o to ze 500 korun jsou smesny penize, kdyz jezdite v bmw ...nenechte se vysmat...znam lidi kteri nevedi co s prachama a v restauraci premysli jestli si dat nudlovou polivku nebo kureci kdyz tam je rozdil 4 korun.
Á, vidím, že pán má křiš?álové koule ...
Odpovědět