skautik píše:tds píše:patras píše:[quote="tds"]TAKY JSEM KUREVSKY ZKLAMANEJ Z TĚCHHLE STRÁNEK, JE TO DOST OUT PLATIT ZA PROHLÍŽENÍ TOHOHLE WEBU,NEHLEDĚ ŽE SE TU ČLOVĚK NIKDY NIC KLOUDNÝHO NEDOZVÍ,POKUD NECHCE TŘEBA ROZDĚLAT SVĚTLO NEBO SUNDAT NÁRAZNÍK ( CO UDĚLÁ MŮJ 15 LETEJ BRÁCHA).MĚLI BY JSTE SI VZÍT LIDI PŘÍKLAD TŘEBA Z FORA MB.NEJDE O PRACHY JDE O PRINCIP,UDĚLALI JSTE Z TOHO KINO ZA PENÍZKY.

kdyz se tu stejne nic nedozvis tak proc te sere ze bys za to mel platit ... kde se nic nedozvim tam nelezu a je mi to fuk ...
Nic mě nežere, ´´jsem zklamanej´´. ale (neplatící) tu nejsou jen na to aby se dozvěděli ale taky z mnoha případů aby pomohli, a tohle tady začíná scházet. už to tady není o lidech kteří fandí a jezdí v BMW ale o uzamknutou skupinku lidí kteří (podle mého názoru) se začnou za chvíly nudit
protože se nebudou mít o čem bavit.
ne nejde o prachy, 30GB mesicne prenos, prace stravena nad spravou... ale co vsak to nekdo zaplati, co?
ono to hodne lidem nedoslo, ale clensky prispevek je do sdruzeni a clen sdruzeni je zvyhodnen nad ostatnimi mimo jine na strankach
http://www.bmwklub.cz. Jak jinak je vyrazne zvyhodnit? Pokud se prihlasite do golfoveho klubu tak take platite nejaky rocni registracni poplatek. Vyhodou je levnejsi vystroj, hraci plocha apod.. Dokonce i skauti ho plati
Jenze na webu je pro mnohe samozrejmost, ze je to zdarma, ze?
ale
pokud se na nejakym sjezdu odhlasuje, ze by bylo dobre sponozorovat i ostatni navstevniky tak se muze cely web nebo jeho cast, zverejnit vsem i k posilani prispevku.[/quote]
máš pravdu z určíté části to chápu, ale je trochu blbost platit za příspěvky co se týče technických věcí a rad, zapoměli jste taky na to že jsou tu lidi kteří nikdy na srazu nebyli a ani se tam zatím nechystají,tudíž nepotřebují shlížet fotky z akcí a věci kolem.plat?ě si ano, ale za to co se tíče vašeho (interního sdružení) a ne omezit všechny lidi a(keci) kolem BMW.