No to máš těžko... řek bych,že tady jsou i studenti,kteří dostávaj darem od rodičů bmw a podobně,takže není student ,jako student...Tudíž opět složitý a neobjektivní... Nevím,prostě můj názor 250 pošle snad každej.... 500 už určitě každej nee...
Standa píše:Hm, tak je to tady, dalo se to očekávat a jelikož nemám s BMW moc společnýho, tak se asi nově nezaregistruju. Placení je důležitý a zvláš? když se to projeví na srazech tak je to super. Je tu spousta dobrých lidí a i když jsem tu zrovna přízpěvky moc nerozdával, tak jsem tu rád a hodněkrát jsem se tu dobře pobavil a pochytil rady do života. Držim palce v dalšim chodu BMWklubu a přeju spousty zábavy s BMW. Asi už se tu mockrát neobjevim. mějte se všeci
Nektery sekce zustanou otevreny ale u vsech to bohuzel nejde jinak ... ty veci proste neco stojej a ja myslim ze 500 korun, coz je jedna normalni vecere ve dvou se za rok ozelet da. Verim ze se najdou i lidi, a vlastne uz takovy jsou, co bmw nemaj a presto tu sumu zaplatej .. dost mozna ze stejnejch duvodu jako ty.
No nebude to hned ale uvažuju o tom, uvidim jak se to vyjeví
Hm tak ja se ptal patrese kolik ze se to plati a rikal 500 tak jsem poslal 500 tak tu pětikorunu už posílat nebudu a dam ji třeba Patrasovi na regionalu, protože posilat 5kč to snad ani nejde ne
Tak to je super !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hergot vzdy? je to internet !!!!!!!!! Pomoc uplně každému !!!!!!!!!!! a zadarmo --Všechno musíte točit okolo peněz ostatně tak jako celej tento zkurvenej stát!!!!!!!!!!!!!! no co najdu si jinej web - zase cpát peníze někomu !!!!!!!!!!!!!! už tak se platí za internet šílený peníz!!!!!!!!!! chlapci nikdy se peníze nedávají tam kde se říká, že se dají ---tímto jsem moc smutnej a Zbohem !!!!!!!!!!!!!!!!!
M3maniac píše:No to máš těžko... řek bych,že tady jsou i studenti,kteří dostávaj darem od rodičů bmw a podobně,takže není student ,jako student...Tudíž opět složitý a neobjektivní... Nevím,prostě můj názor 250 pošle snad každej.... 500 už určitě každej nee...
M3maniac píše:No to máš těžko... řek bych,že tady jsou i studenti,kteří dostávaj darem od rodičů bmw a podobně,takže není student ,jako student...Tudíž opět složitý a neobjektivní... Nevím,prostě můj názor 250 pošle snad každej.... 500 už určitě každej nee...
posledni 2 vety - souhlas
A nevím proč nesouhlasíš s tím,že jsou zazobaní studenti a chudí studenti prostě je to tak,by se tu banda registrovala na bráchu,bratrance,souseda,prostě na lidi co studujou
Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí
rozdelovat to ze studenti budou platit pulku je blbost ... to uz by mohli pulku platit i duchodci, vojaci a zeny na materske dovolene ...
sice jsem student, na auto jsem si nasetril, vadi me tady ty nazory ze kazdej mladej tipek f bmw to zakonite musel dostat od rodicu ... od rodicu nemam ani poklice ... nejsem uplne klasickej socka student, 500,- neni pro me takova palka abych to nezvladl, ale jsou to prachy a pripada mi to na provoz inet stranek (coz je prevazna cast dosavadniho fungovani klubu) celkem dost ... ale admini se uz rozhodli na 505kc a uz se to asi nezmeni tim ze si tady budem otvirat klapacky ...
poloosa píše:Tak to je super !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hergot vzdy? je to internet !!!!!!!!! Pomoc uplně každému !!!!!!!!!!! a zadarmo --Všechno musíte točit okolo peněz ostatně tak jako celej tento zkurvenej stát!!!!!!!!!!!!!! no co najdu si jinej web - zase cpát peníze někomu !!!!!!!!!!!!!! už tak se platí za internet šílený peníz!!!!!!!!!! chlapci nikdy se peníze nedávají tam kde se říká, že se dají ---tímto jsem moc smutnej a Zbohem !!!!!!!!!!!!!!!!!
posledni 2 vety - souhlas
A nevím proč nesouhlasíš s tím,že jsou zazobaní studenti a chudí studenti prostě je to tak,by se tu banda registrovala na bráchu,bratrance,souseda,prostě na lidi co studujou
chudi studenti co nemaj petikilo rocne nemaj ani bmw obvykle, takze nula od nuly pojde.
Misa píše:Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí
budou aspon nejaky karticky BMWklubu velikosti malyho technicaku at se clovek za to petikilo ma cim chlubit?
Misa píše:Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí
klidne muzes pomalu zacit .. uz je nas dost na zmenu
xsun píše:budou aspon nejaky karticky BMWklubu velikosti malyho technicaku at se clovek za to petikilo ma cim chlubit?
ses zblaznil!!??!! .. par si nas napakuje kapsy a sbohem ... ja se nechci nikoho dotknout ale komu se zda 40Kc mesicne moc tak at to proste neplati ...
oki, oki ... myslel jsem ze je to tady o diskusi, i kdyz se nic nevyresi a drtiva vetsina co tady neco napsali to petikilco stejne zaplati, protoze jim na bmw klubu zalezi ... ja se proste jen ptam co za ty prachy dostanu ...
Mě třeba osobně je jedno co za to dostanu.Jestli budu mít o 10kč levnější TM nebo členskou kartičku .Prostě chci patřit do klubu akašlu na to.Sousedovi vyleštím auto za 500.- a mám to zaplaceno
Pavel píše:Mě třeba osobně je jedno co za to dostanu.Jestli budu mít o 10kč levnější TM nebo členskou kartičku .Prostě chci patřit do klubu akašlu na to.Sousedovi vyleštím auto za 500.- a mám to zaplaceno
jj, s tou kartickou to bylo mysleny ironicky ... ale jinak by ti nemelo byt jednou co za svy prachy dostanes, zijes f kapitalismu ...
Pavel píše:Mě třeba osobně je jedno co za to dostanu.Jestli budu mít o 10kč levnější TM nebo členskou kartičku .Prostě chci patřit do klubu akašlu na to.Sousedovi vyleštím auto za 500.- a mám to zaplaceno
jj, s tou kartickou to bylo mysleny ironicky ... ale jinak by ti nemelo byt jednou co za svy prachy dostanes, zijes f kapitalismu ...