Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TENHLE SERVER - BMWKLUB CR

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sibyla
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od sibyla »

myslim ze BMWklub za tu petistovku stoji....(teda 505Kc) :D

jinak ta registrace je jak v nejake seznamce... :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#82 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No to máš těžko... řek bych,že tady jsou i studenti,kteří dostávaj darem od rodičů bmw a podobně,takže není student ,jako student...Tudíž opět složitý a neobjektivní... Nevím,prostě můj názor 250 pošle snad každej.... 500 už určitě každej nee...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

sibyla píše:myslim ze BMWklub za tu petistovku stoji....(teda 505Kc) :D

jinak ta registrace je jak v nejake seznamce... :lol:

to určitě jo,navíc když tu sou supr lidi a nevadí jim rapidy.. :D
Standa
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Standa »

LOPOLO píše:
Standa píše:Hm, tak je to tady, dalo se to očekávat a jelikož nemám s BMW moc společnýho, tak se asi nově nezaregistruju. Placení je důležitý a zvláš? když se to projeví na srazech tak je to super.
Je tu spousta dobrých lidí a i když jsem tu zrovna přízpěvky moc nerozdával, tak jsem tu rád a hodněkrát jsem se tu dobře pobavil a pochytil rady do života. Držim palce v dalšim chodu BMWklubu a přeju spousty zábavy s BMW. Asi už se tu mockrát neobjevim. :cry: mějte se všeci :)

Nektery sekce zustanou otevreny ale u vsech to bohuzel nejde jinak ... ty veci proste neco stojej a ja myslim ze 500 korun, coz je jedna normalni vecere ve dvou se za rok ozelet da. Verim ze se najdou i lidi, a vlastne uz takovy jsou, co bmw nemaj a presto tu sumu zaplatej .. dost mozna ze stejnejch duvodu jako ty. :wink:

No nebude to hned ale uvažuju o tom, uvidim jak se to vyjeví :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od George_D »

Hm tak ja se ptal patrese kolik ze se to plati a rikal 500 tak jsem poslal 500 tak tu pětikorunu už posílat nebudu a dam ji třeba Patrasovi na regionalu, protože posilat 5kč to snad ani nejde ne :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Anonymous

#86 Příspěvek od Anonymous »

Tak to je super !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hergot vzdy? je to internet !!!!!!!!! Pomoc uplně každému !!!!!!!!!!! a zadarmo --Všechno musíte točit okolo peněz ostatně tak jako celej tento zkurvenej stát!!!!!!!!!!!!!! no co najdu si jinej web - zase cpát peníze někomu !!!!!!!!!!!!!! už tak se platí za internet šílený peníz!!!!!!!!!! chlapci nikdy se peníze nedávají tam kde se říká, že se dají ---tímto jsem moc smutnej a Zbohem !!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Bombarder »

M3maniac píše:No to máš těžko... řek bych,že tady jsou i studenti,kteří dostávaj darem od rodičů bmw a podobně,takže není student ,jako student...Tudíž opět složitý a neobjektivní... Nevím,prostě můj názor 250 pošle snad každej.... 500 už určitě každej nee...

posledni 2 vety - souhlas
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#88 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombarder píše:
M3maniac píše:No to máš těžko... řek bych,že tady jsou i studenti,kteří dostávaj darem od rodičů bmw a podobně,takže není student ,jako student...Tudíž opět složitý a neobjektivní... Nevím,prostě můj názor 250 pošle snad každej.... 500 už určitě každej nee...

A nevím proč nesouhlasíš s tím,že jsou zazobaní studenti a chudí studenti :D prostě je to tak,by se tu banda registrovala na bráchu,bratrance,souseda,prostě na lidi co studujou :D
Misa Moderátor
Moderátor

#89 Příspěvek od Misa Moderátor »

Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu :) Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí :)
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
xsun
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od xsun »

rozdelovat to ze studenti budou platit pulku je blbost ... to uz by mohli pulku platit i duchodci, vojaci a zeny na materske dovolene :D ...

sice jsem student, na auto jsem si nasetril, vadi me tady ty nazory ze kazdej mladej tipek f bmw to zakonite musel dostat od rodicu ... od rodicu nemam ani poklice ... nejsem uplne klasickej socka student, 500,- neni pro me takova palka abych to nezvladl, ale jsou to prachy a pripada mi to na provoz inet stranek (coz je prevazna cast dosavadniho fungovani klubu) celkem dost ... ale admini se uz rozhodli na 505kc a uz se to asi nezmeni tim ze si tady budem otvirat klapacky ...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#91 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

poloosa píše:Tak to je super !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hergot vzdy? je to internet !!!!!!!!! Pomoc uplně každému !!!!!!!!!!! a zadarmo --Všechno musíte točit okolo peněz ostatně tak jako celej tento zkurvenej stát!!!!!!!!!!!!!! no co najdu si jinej web - zase cpát peníze někomu !!!!!!!!!!!!!! už tak se platí za internet šílený peníz!!!!!!!!!! chlapci nikdy se peníze nedávají tam kde se říká, že se dají ---tímto jsem moc smutnej a Zbohem !!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

LOL :D ze by sme zvazili fuzi s mladejma komunistama :-)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od darmon »

M3maniac píše:
Bombarder píše:

A nevím proč nesouhlasíš s tím,že jsou zazobaní studenti a chudí studenti :D prostě je to tak,by se tu banda registrovala na bráchu,bratrance,souseda,prostě na lidi co studujou :D
chudi studenti co nemaj petikilo rocne nemaj ani bmw obvykle, takze nula od nuly pojde.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od xsun »

Misa píše:Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu :) Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí :)

budou aspon nejaky karticky BMWklubu velikosti malyho technicaku at se clovek za to petikilo ma cim chlubit? :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#94 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

xsun píše:budou aspon nejaky karticky BMWklubu velikosti malyho technicaku at se clovek za to petikilo ma cim chlubit? :D

ses zblaznil!!??!! .. par si nas napakuje kapsy a sbohem :D

... ja se nechci nikoho dotknout ale komu se zda 40Kc mesicne moc tak at to proste neplati ... :roll:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#95 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Misa píše:Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu :) Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí :)

klidne muzes pomalu zacit .. uz je nas dost na zmenu :-)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od xsun »

LOPOLO píše:
xsun píše:budou aspon nejaky karticky BMWklubu velikosti malyho technicaku at se clovek za to petikilo ma cim chlubit? :D

ses zblaznil!!??!! .. par si nas napakuje kapsy a sbohem :D
... ja se nechci nikoho dotknout ale komu se zda 40Kc mesicne moc tak at to proste neplati ... :roll:

oki, oki ... myslel jsem ze je to tady o diskusi, i kdyz se nic nevyresi a drtiva vetsina co tady neco napsali to petikilco stejne zaplati, protoze jim na bmw klubu zalezi :D ... ja se proste jen ptam co za ty prachy dostanu ... :)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od xsun »

... sorry, nejak mi to blblo a vyhodilo to 2x ...
Pavel

#98 Příspěvek od Pavel »

Mě třeba osobně je jedno co za to dostanu.Jestli budu mít o 10kč levnější TM nebo členskou kartičku :D .Prostě chci patřit do klubu akašlu na to.Sousedovi vyleštím auto za 500.- a mám to zaplaceno :D
xsun
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od xsun »

Pavel píše:Mě třeba osobně je jedno co za to dostanu.Jestli budu mít o 10kč levnější TM nebo členskou kartičku :D .Prostě chci patřit do klubu akašlu na to.Sousedovi vyleštím auto za 500.- a mám to zaplaceno :D

jj, s tou kartickou to bylo mysleny ironicky ... :) ale jinak by ti nemelo byt jednou co za svy prachy dostanes, zijes f kapitalismu ...

sakra komu ja prelestim karu :)
Pavel

#100 Příspěvek od Pavel »

xsun píše:
Pavel píše:Mě třeba osobně je jedno co za to dostanu.Jestli budu mít o 10kč levnější TM nebo členskou kartičku :D .Prostě chci patřit do klubu akašlu na to.Sousedovi vyleštím auto za 500.- a mám to zaplaceno :D

jj, s tou kartickou to bylo mysleny ironicky ... :) ale jinak by ti nemelo byt jednou co za svy prachy dostanes, zijes f kapitalismu ...

sakra komu ja prelestim karu :)

Mě by se ta kartička líbila :oops: :D
Odpovědět