Originál zaslal JFK [B]:eek:
Pro ostatní: co je to "hosting/hausing ", kolik to stojí a kolik a koho to konkrétně do teďka stálo?
co je to ten "přenos", kolik to stojí a kolik a koho to konkrétně do teďka stálo?
práce admina: admin to dělá z nedonucení a rád a s láskou ke značce.

(PS: když pošlu nějakej pěknej odkaz, video, nedej bože si budu kurvit káru a natočím s ní video, dostanu taky honorář?:D )
kolik stojí web.
co to ještě je to"atd":D
na zacatku jsem rekl ze to zahostuju ZDARMA
hosting znamena, ze vsechny ty fotky, stranky forum, databaze musi bejt umisteny na serveru, kterej je pichlej k paterni siti internetu, ma 24h monitoring ap. ... to je hosting
kolik/koho - nevim/me + nepocitam -2k za domeny
prenos? pokazdy kdyz kliknes vytvaris "prenos" prenos dat vetsi nebo mensi zalezi jestli koukas na obrazek nebo jenom text, ale vsechno je pochopitelne prenos serverty
za kazdy preneseny 1GB se plati providerovi nejaka castka.
prachy za GB se lisi, ale je to okolo 250-350kc
prenos delame tak 3-5GB jak kterej mesic
o honorari neni rec, to snad chapou vsichni ne?
je rec o provozu, co kdyzbys sis na pul s nekym vzal auto a jeden platil benzin a druhej ne... ?
nebude auto pouzivat, protoze mu to nedovolis ...

zjednodusene receno
[b]Hele, chlapci, že jste ve worku nedostali prémie a teď vymejšlíte píčoviny jak z lidí tahat prachy. Nic ve zlim, první kdo navrhoval posílat děngy přímo trvalím příkazem na klubový účet jsem byl já, ale platit za inzerci???
tahat prachy?

vstavej...
je to debata o budoucnosti a podpore provozu. jak myslis ze me bavi "dolovat" prachy z tech, kteri "chteli" ale nezaplatili?
nebavi a nemyslim ze bych ty prachy jeste videl, who cares, ok jde o cca 2litry svet se nezbori...
slo tu o navrhy co by se melo delat pro to, aby provoz platilo vic lidi. provoz ne platbu domen podotykam. tvuj navrh na posilani penez z uctu je fajn, ale co s tim? ... jakej bude rozdil mezi platicim a neplaticim? a o to tu jde - mas navrh? sem s nim