Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výzva všem sockám...!!!

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#1 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Nebudu tu dlouho psát o práci Křižníka a lidech, který dělají tenhle :klub: klubem... Snad každý je schopen toto ocenit a přispět na provoz (srazy a všechno kolem je jedna věc, ale prezentace klubu veřejnosti je finální výsledek)...
Jsou lidé, kteří nechápou nebo nechtějí chápat... :gilotina:
Argumenty typu, kilo je moooc peněz, odkazuju na stránky Škoda a.s. a podobné... :prdel2:
Pokud se někdo pravidelně objevuje na fóru, tím pádem se zúčastňuje aktivně klubových aktivit, musí logicky na tuto činnost taky přispět.
Mohou nastat prakticky jen případy, že člověk je nově příchozí a neví, zda bude dál v klubu. Proto navrhuji, členům bez zaplaceného příspěvku umožnit řekněme 5 příspěvků a pak omezit jejich práva jen na čtení.
Má-li někdo vylepšení návrhu, realizujte se :-):ovecka:
“Ability is what you're capable of doing.”
mcfil

#2 Příspěvek od mcfil »

Sicher!!!!
TT
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TT »

Schindler´s list:gun04:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
JFK Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od JFK Čestný člen »

:ucta: :bigok: :D
Jakub

#5 Příspěvek od Jakub »

Zcela souhlasim, ohledne upravy a evidence prav platicich/neplaticich:
je s tim spojena rezie a tudiz dalsi prace admina, no uvidime jak se ktomu postavi.........
V souvislosti s tim by myslim stalo zato se zeptat:
Kdo je ochoten venovat krom penez take svuj cas?

Predpokladam, ze to bude jeste horsi nez 100 Kc
d.aemon

#6 Příspěvek od d.aemon »

Ten omezenej počet příspěvků je dobrej nápad :ucta: Co ale takoví vykukové, co si po pěti příspěvcích založí novej nick a pojedou dál? Nakonec nebudeš ani vědět s kým to vlastně debatuješ :(
Kriznik

#7 Příspěvek od Kriznik »

ad omezeni prispevku... to nevim, mozna s novou verzi fora
stavajici muze udelat restrikce na cokoli od prohlizeni priloh, obrazku, ruznejch for az po nemoznost cokoli napsat

ad daemon:
mno pak nezbyde nic jinyho
nez udelat verifikaci registrace, takze kazda registrace by napred prosla mnou a ne primo

a dalsi krok je znepristupneni fora anonymum

pokud si pamatuju, tak vesmes kazdy forum at uz o bmw nebo o cemkoli jinym driv nebo pozdeji zavrelo brany pro anonymy... :]
Kriznik

#8 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Jakub
[B]V souvislosti s tim by myslim stalo zato se zeptat:
Kdo je ochoten venovat krom penez take svuj cas?

Predpokladam, ze to bude jeste horsi nez 100 Kc

good question

vis sam co zatim stalo prace udelat mirror :D
a to jeste neni zcela hotov :)
TT
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od TT »

soráč , že Vám s prací moc nepomůžu, raději bych poskytl další příspěvek-času opravdu málo:-)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Jakub

#10 Příspěvek od Jakub »

Mno udelat novej mirror je vec, ktera se udela a pak bezi a nestoji mesicne x hodin porovnavani zaplacenej/nezaplacenejch kont, byt je treba to obcas prohlidnout. A to uz vubec nemluvim o tom kdo teda bude mit pristup k bank uctu a admin prava atd, tj.: pomahat muze taky jen nekdo.

Navic mam takovej dojem, ze se stale nepohybujeme v realnejch cislech, uz x mesicu se tady honej prachy za domeny a kde nic tu nic, ale pokud by se melo pocitat vsechno podle reality, tak je treba pripocitat hosting/hausing , prenosy, praci admina, rozpocitana cena webu, atd. A suma sumarum se dostavame ne na 250 Kc na rok, ale spis na 500 mesicne.

Navic jsme snad v BMW klubu, takze bych necekal reakce typu: "Jejda 250 kc, no ja nevim", ale ve stylu: "Aha, je treba XXX, na ktere konto mohu prevest castku ve vysi XXX, abych klubu pomohl. Nebo: Nabizim klubu XXX sluzbu, v terminu od XX do XX.

Nebo je to vazne tak ze si parta cechacku nakoupila vojety sunky, jen proto aby vypadali jako ze na to maj a kdyz zjistili, ze je tu nakej bmwklub, tak si rekli ze se muzou svezt s lidma co na tom delaj a nic je to nebude stat.

Nebo je to tak, ze tu vzniknul klub lidi co chovaj zvlastni vztah ke znacce BMW a hodlaj svuj klub podporovat, protoze tu ziskavaj informace, zabavu etc., pominu-li vyse uvednou "prestiz"..........

Zaverem snad jen, ze jsem si vsimnul, ze se tady obcas neco proda, kdyz pominu, ze ma nekdo neco co nepotrebuje a chce se toho zbavit, tak tu taky jsou taci co se zbavujou veci periodcky a tim padem by mohli zaverem roku rict: Loni jsem tu prodal naky veci a proto prevadim na konto klubu castku: XXX.(Lacina a perfektne adresna je zdejsi inzerce, ze?)
Jakub

#11 Příspěvek od Jakub »

vis sam co zatim stalo prace udelat mirror

Nojo to jo je dycky pracny udelat z prasete kravu............ :D
Kriznik

#12 Příspěvek od Kriznik »

neni co dodat, vystihl jsi to snad do nejmensiho detailu :D

jenomze ja nejsem ten, co bude navstevovat "netucny" polozky v seznamu se sekerou u nich doma ... :D
Jakub

#13 Příspěvek od Jakub »

Nerek bych ze by sekera pomohla :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Klakson »

nějaký sankce musej bejt , když bude nějakej sraz tak zaplatí vlezný atd...... , jinak to nikoho platit nedonutíš.
Jakub

#15 Příspěvek od Jakub »

Budou pak srazy srazy nebo schuzka sedmi statecnejch? :-) Jinak ale souhlas.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Jakub
[B]
Navic mam takovej dojem, ze se stale nepohybujeme v realnejch cislech, uz x mesicu se tady honej prachy za domeny a kde nic tu nic, ale pokud by se melo pocitat vsechno podle reality, tak je treba pripocitat hosting/hausing , prenosy, praci admina, rozpocitana cena webu, atd. A suma sumarum se dostavame ne na 250 Kc na rok, ale spis na 500 mesicne.

:eek: :eek: :eek:
Pro ostatní: co je to "hosting/hausing ", kolik to stojí a kolik a koho to konkrétně do teďka stálo?
co je to ten "přenos", kolik to stojí a kolik a koho to konkrétně do teďka stálo?
práce admina: admin to dělá z nedonucení a rád a s láskou ke značce.:D :D :D (PS: když pošlu nějakej pěknej odkaz, video, nedej bože si budu kurvit káru a natočím s ní video, dostanu taky honorář?:D )
kolik stojí web.
co to ještě je to"atd":D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Jakub
[B]Zaverem snad jen, ze jsem si vsimnul, ze se tady obcas neco proda, kdyz pominu, ze ma nekdo neco co nepotrebuje a chce se toho zbavit, tak tu taky jsou taci co se zbavujou veci periodcky a tim padem by mohli zaverem roku rict: Loni jsem tu prodal naky veci a proto prevadim na konto klubu castku: XXX.(Lacina a perfektne adresna je zdejsi inzerce, ze?)

:D :D :D :D :D :D :D
Ta inzerce je hlavně pro nás, nééé??? Nikdo nikoho nenutí cokoli prodávat a kupovat. A jestli někdo neregnutej něco prodává a je to solidní cena, tak zase dobrý pro nás. Ale jestli "inzerci" chceš zabít, tak proč nééé:zmateny:

Hele, chlapci, že jste ve worku nedostali prémie a teď vymejšlíte píčoviny jak z lidí tahat prachy. Nic ve zlim, první kdo navrhoval posílat děngy přímo trvalím příkazem na klubový účet jsem byl já, ale platit za inzerci???
Kriznik

#18 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal JFK
[B]:eek: :eek: :eek:
Pro ostatní: co je to "hosting/hausing ", kolik to stojí a kolik a koho to konkrétně do teďka stálo?
co je to ten "přenos", kolik to stojí a kolik a koho to konkrétně do teďka stálo?
práce admina: admin to dělá z nedonucení a rád a s láskou ke značce.:D :D :D (PS: když pošlu nějakej pěknej odkaz, video, nedej bože si budu kurvit káru a natočím s ní video, dostanu taky honorář?:D )
kolik stojí web.
co to ještě je to"atd":D

na zacatku jsem rekl ze to zahostuju ZDARMA
hosting znamena, ze vsechny ty fotky, stranky forum, databaze musi bejt umisteny na serveru, kterej je pichlej k paterni siti internetu, ma 24h monitoring ap. ... to je hosting

kolik/koho - nevim/me + nepocitam -2k za domeny

prenos? pokazdy kdyz kliknes vytvaris "prenos" prenos dat vetsi nebo mensi zalezi jestli koukas na obrazek nebo jenom text, ale vsechno je pochopitelne prenos serverty
za kazdy preneseny 1GB se plati providerovi nejaka castka.
prachy za GB se lisi, ale je to okolo 250-350kc

prenos delame tak 3-5GB jak kterej mesic

o honorari neni rec, to snad chapou vsichni ne?
je rec o provozu, co kdyzbys sis na pul s nekym vzal auto a jeden platil benzin a druhej ne... ?
nebude auto pouzivat, protoze mu to nedovolis ... :)

zjednodusene receno

[b]Hele, chlapci, že jste ve worku nedostali prémie a teď vymejšlíte píčoviny jak z lidí tahat prachy. Nic ve zlim, první kdo navrhoval posílat děngy přímo trvalím příkazem na klubový účet jsem byl já, ale platit za inzerci???

tahat prachy? :eek: vstavej... :eek:
je to debata o budoucnosti a podpore provozu. jak myslis ze me bavi "dolovat" prachy z tech, kteri "chteli" ale nezaplatili?
nebavi a nemyslim ze bych ty prachy jeste videl, who cares, ok jde o cca 2litry svet se nezbori...

slo tu o navrhy co by se melo delat pro to, aby provoz platilo vic lidi. provoz ne platbu domen podotykam. tvuj navrh na posilani penez z uctu je fajn, ale co s tim? ... jakej bude rozdil mezi platicim a neplaticim? a o to tu jde - mas navrh? sem s nim
Jakub

#19 Příspěvek od Jakub »

Mno nic ve zlym, ale uprostred tech dohadu mi prislo celkem na miste popsat situaci, jak se mi jevi. Trochu jsem doufal, ze se nekdo chytne za nos a trochu se to pohne, uvidime.

JFK: Asi jsme si nerozumeli, nikde jsem nerek, ze ma nekdo platit za inzerci, ale rek jsem ze ti co tu udelaji nejakej zajimavejsi prodej, by mohli prevest na ucet treba dve kila nebo litr, podle moznosti a ne proto ze musej, ale proto ze chtej.

Z nikoho prachy netaham, tim spis tady ne. :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od JFK Čestný člen »

OK, takže jestli jsem to pochopil, tak nějaký prachy stojí přenos dat: 1GB zhruba za 300,- Kč a profrcáme 3-5 GB za měsíc. To je 900-1500,- Kč měsíčně. Plus za doménu(y). A to dělá kolik? To je takovej problém to napsat najednou? A? víme kolik to teda stojí, né?

PS: a to ten přenos jednou stojí tolik a jednou tolik? Podle toho jak se někdo vyspí, nebo podle kurzu měny? Já o tom nic nevím, ale pokud lidi něco budou platit, tak všem musí bejt jasný kolik a za co a ne nějaký vyházený cifry z frcu. A hlavně klídek, já jsem ten poslední co nechce finančně přispět a ohodnotit tyto stránky, tak mě to nevysvětluj jak je to s autem na půl:P

PS: je sice hezký po někom chtít peníze za dobrý obchody na inzerci, ale je to ulítlí jak sviňa, páč tu sekci pak rovnou mužeš zrušit... můj názor.
A co je to teda ještě to "atd"?:bigok:
Odpovědět