Zas mám zvědavou a okrajovou/menšinovou otázku: Není tu náhodou někdo, kdo taky sledoval a přispíval za Zpost.com ? Nedávno (toto léto) tu doménu pod sebe začlenil Bimmerpost.com a od té doby je to peklo tam cokoli naspat (Win11Pro + Chrome) - třeb aněkdo tam něco napíše, na co chcu reagovat a doklikat se k formuláři na odpověď v 95% případů prostě nejde = nelze přispívat, jen občas (a nevypozoroval jsem proč/jak/kdy) to naskočí, že je možno tam něco naspat. Máte taky takovou zkušenost? A dá se s tím něco dělat? (AdsFilter sem už zkoušel vypnout = beze změny). A přímo na bimmerpost ve FAQ a answers taky nic není (krom toho, že tam komusi blbne ipad od té letní změny provozovatele).
EDIT odpo: Ráno semi nějak podařilo tuhle otázku upíchnout i tam (BimmerPost/e89), po chvíli na ni něgdo reagoval a já už fčíl třetí hodinu marně zápasím tam dát reakci na reakci, refresh snad 50x, on/off celého pc atd = prozatím nic nepomohlo, abych tam moh písnout... kurafiks
Ex Zpost, nyní BimmerPost - taky vám blbne?
-
pavproch
-
pavproch
Re: Ex Zpost, nyní BimmerPost - taky vám blbne?
Ha! Postnout to tam furt nende, ale komunikuju tam skrz SZ (to de) zřejmě s MODem, uvidíme co z toho vyleze. Ale až zase zítar ráno, pro dnešek už končím, zhasínám.
-
pavproch
Dám update, páč byseto mohlo někomu třeba i hodit (podle reakcí tam nejsem rozhodně sám, komu to blne/blblo): Po rozsáhlé komunikaci skrz PM s MODem tam nevyřešeno a vyřešeno zároveň - problém je/byl (zřejmě = neprokázáno!) v nějaké ojedinělé/individuální nekompatibilitě mého pc (Win11Pro+Chrome bez updatů od 2025 a nehodlám měnit to, co funguje bez kolapsů z automatických aktualizací). Taxem to vyřešil oklikou - nadále budu tam čumět skrz Chrome ale dyž budu tam chtít něco naspat a zas to nepude skrz Chrom, tak si totéž pustím v Opeře (stáhnul a ingstaloval sem si enem pro tohle), gde to de bez problema. Kostrbaté ale funkční okamžitě a kdykoli.
-
pavproch
A update II (zase PC pololama/neználek): Až na žákladě další rady MODa tam (= vymazat cache a selektivně cookies v Chromu, cache mažu (full) pravidelně, ale kukiny nikdy, bo chcu aby si chrom pamatoval mj. i moje přihlášení fšude) sem se naučil seletivně v nich mazat (nevěděl sem, že je to vůbec možné, myslel sem si, že jen mazat vše nebo nic) a ... už to fachčí i f Chromu. Takže tu Operu možu zase vydeletovat.
-
pavproch
A update III: Radost byla předčasná, už to zase v Chromu nefunguje. Operu sem ale naštěstí nestihnul vydeletovat a budu s pomocí MODa tam pátrat dál.
-
pavproch
Update IV: A přilo to, čeho sem se obával - ten MOD tam po mě chce abych (dočasně) vypnul svoje rozšíření v Chromu, což nikdy neudělám, bo se bojím ztráty mj. i přístupu ke svým penězům v bance (PC pololama má obavu, že by to po uninstall a re-install už znova nerozchodila...). To rači zůstanu u té nešikovné okliky skrz Operu.
-
pavproch
Tak (snad definitivně) vyřešeno: Už zase mám BimmerPost plně funkční i fChromu.
Podezření tamějšího MODa na některý add-on v Chromu sa potvrdilo - před pár lety sem byl nucen do Chromu ingstalovat XML prohlížeč abych přečetl celní papíry vystavované našimi budižkničemy ke každému firemnímu exportu mimo EU, dnes už to nepotřebuju, taxem ho odingstaloval a už to běží (přičemž add-on do mé banky i AdsFilter sem nechal být jaxou a fungujou taky). Uffff. SOLVED (snad teda).
Podezření tamějšího MODa na některý add-on v Chromu sa potvrdilo - před pár lety sem byl nucen do Chromu ingstalovat XML prohlížeč abych přečetl celní papíry vystavované našimi budižkničemy ke každému firemnímu exportu mimo EU, dnes už to nepotřebuju, taxem ho odingstaloval a už to běží (přičemž add-on do mé banky i AdsFilter sem nechal být jaxou a fungujou taky). Uffff. SOLVED (snad teda).