Zas mám zvědavou a okrajovou/menšinovou otázku: Není tu náhodou někdo, kdo taky sledoval a přispíval za Zpost.com ? Nedávno (toto léto) tu doménu pod sebe začlenil Bimmerpost.com a od té doby je to peklo tam cokoli naspat (Win11Pro + Chrome) - třeb aněkdo tam něco napíše, na co chcu reagovat a doklikat se k formuláři na odpověď v 95% případů prostě nejde = nelze přispívat, jen občas (a nevypozoroval jsem proč/jak/kdy) to naskočí, že je možno tam něco naspat. Máte taky takovou zkušenost? A dá se s tím něco dělat? (AdsFilter sem už zkoušel vypnout = beze změny). A přímo na bimmerpost ve FAQ a answers taky nic není (krom toho, že tam komusi blbne ipad od té letní změny provozovatele).
EDIT odpo: Ráno semi nějak podařilo tuhle otázku upíchnout i tam (BimmerPost/e89), po chvíli na ni něgdo reagoval a já už fčíl třetí hodinu marně zápasím tam dát reakci na reakci, refresh snad 50x, on/off celého pc atd = prozatím nic nepomohlo, abych tam moh písnout... kurafiks
Ex Zpost, nyní BimmerPost - taky vám blbne?
-
pavproch
-
pavproch
Re: Ex Zpost, nyní BimmerPost - taky vám blbne?
Ha! Postnout to tam furt nende, ale komunikuju tam skrz SZ (to de) zřejmě s MODem, uvidíme co z toho vyleze. Ale až zase zítar ráno, pro dnešek už končím, zhasínám.