Zdravím, jsem tu nový a projížděl jsem zdejší fórum hodně do historie ale měl bych i přes to pár dotazů, přeci jen třeba se spousta věcí řeší už nějak jinak nebo se našli za ty roky lepší varianty oprav apod. Upozorňuji že pro me je toto u BMW první zkušenost tak se omlouvám za případné hloupé dotazy.
Koupil jsem BMW 7, E65 z roku 2006 po fl s 225kw a nájezdem 290 tisíc km z dovozu z Dánska.
1) praská v reproduktorech. Podle návodu a rad jsem nejspíš došel k závěru že je špatný Logic7 který by měl být v kufru a otázka zní, zda se dá někde repasovat a popřípadě kde. Nebo ještě lépe, známe někoho kdo se tomu věnuje a může to jak najít tu vadí tak opravit? Abych neměnil zbytečně x věcí.
2) ztrácí se voda ale stylem 1000km/0,1-0,2 l. V podstatě nic ale někde takto lehce mizí. Auto nekouří, nepřehřívá se, nesmrdí, v motorovém prostoru vypadá vše i zespoda suché a nikde žádné mapy od vody apod. Nemate s tim zkušenost? Popřípadě na co se podívat?
3) to je tak nějak otázka i k tomu všemu nahoře. Neznáte nějaký dobrý servis na tyto vozy v okolí Pardubic ale případně i kdekoliv v ČR kde se člověk může spolehnout na jejich práci? Zatím jsem měl smůlu a nevyřešilo se nic kde sem byl i pres ujištěni ze ,,vime kde je chyba,,.
Dekuji mockrat za informace.
740i a pár dotazů.
-
540david
- Klubové ID: 1322
Re: 740i a pár dotazů.
1. Opravuje člen Falcon v Praze. Nic jiného neřeš
2.To bych nehrotil. Může to být cokoliv.
3. Zajeď do Olomouce ke členovi Jarax najdeš ho i na facebook. Spolu se členem Snejk v Praze jsou to na tyhle sedmy odborníci.
Jinak tady už je to jen pro nostalgiky, jelikož fórum je mrtvé. Dříve to tady žilo denně, ale ta doba je pryč.
2.To bych nehrotil. Může to být cokoliv.
3. Zajeď do Olomouce ke členovi Jarax najdeš ho i na facebook. Spolu se členem Snejk v Praze jsou to na tyhle sedmy odborníci.
Jinak tady už je to jen pro nostalgiky, jelikož fórum je mrtvé. Dříve to tady žilo denně, ale ta doba je pryč.