Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

740i a pár dotazů.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
RomanPCE

740i a pár dotazů.

#1 Příspěvek od RomanPCE »

Zdravím, jsem tu nový a projížděl jsem zdejší fórum hodně do historie ale měl bych i přes to pár dotazů, přeci jen třeba se spousta věcí řeší už nějak jinak nebo se našli za ty roky lepší varianty oprav apod. Upozorňuji že pro me je toto u BMW první zkušenost tak se omlouvám za případné hloupé dotazy.

Koupil jsem BMW 7, E65 z roku 2006 po fl s 225kw a nájezdem 290 tisíc km z dovozu z Dánska.
1) praská v reproduktorech. Podle návodu a rad jsem nejspíš došel k závěru že je špatný Logic7 který by měl být v kufru a otázka zní, zda se dá někde repasovat a popřípadě kde. Nebo ještě lépe, známe někoho kdo se tomu věnuje a může to jak najít tu vadí tak opravit? Abych neměnil zbytečně x věcí.
2) ztrácí se voda ale stylem 1000km/0,1-0,2 l. V podstatě nic ale někde takto lehce mizí. Auto nekouří, nepřehřívá se, nesmrdí, v motorovém prostoru vypadá vše i zespoda suché a nikde žádné mapy od vody apod. Nemate s tim zkušenost? Popřípadě na co se podívat?
3) to je tak nějak otázka i k tomu všemu nahoře. Neznáte nějaký dobrý servis na tyto vozy v okolí Pardubic ale případně i kdekoliv v ČR kde se člověk může spolehnout na jejich práci? Zatím jsem měl smůlu a nevyřešilo se nic kde sem byl i pres ujištěni ze ,,vime kde je chyba,,.

Dekuji mockrat za informace.