Tak se nakonec zadařilo a koncem týdne si jedu pro nový auto do říše.
Nakonec zvítězilo BMW Premium Selection ve Frankfurtu.
Pak sem hodím nějaký obrázky.
Konfigurace ale docela slušná + je vč. 24 měsíců záruky.
Docela mi pomohla paní z CarTecu v Praze s ověřením záruky, servisní historie atd..Takže kdybyste někdo něco řešil, tak ideálně tam popř. ještě docela fungoval Invelt.
V Renocaru mě poslali někam.
Jinak bylo v cca 6kkm bouraný na pravý předek - vše mi tam doložili a dokonce mi nabízeli vlastní měrku laku + jsem měl i svojí
-- odnesl to ráfek, světlo, blatník, nárazník. Vše ostatní asi OK. Kapotu stříkali, to jsem naměřil něco přes 200um. Zbytek vyměněný. Sedělo to s tím, co mi vyjeli z CarTecu.
Auto zvedli a vše jsme prošli, komplet podvozek originál díly se stejným datem.
Něco z výbavy
HUD, M-Brzdy, HK audio, Keyless, Adaptivní LED, Sportsitze, Černý individual interiér vč. stropu
Wirelles dobíjení / wifi hotspot a všechny tyhle peachoviny...mám to rád

Má jen obyč tempomat, ale já nikdy neměl adaptivní, takže mi asi nechybí

)
Nájezd 120k
Co se mi líbí
Barva super - modrá Mediteranblau
Co jsem rád, že je to bez panoramy a má krásný Style 397 JetBlack vč. rok starých pneu (bohužel RFT...).
Variabilní sportovní řízení - hodně přesný, až mě to překvapilo
Co mě sere...
Chybí mi jen couvací kamera, výhřev volantu a nemá to tažný - ne že bych chtěl něco tahat, ale jsou tam vzadu pak jiný silnější silentbloky, no ale nic co by se nedalo vyřešit.
Přišlo mi, že to ne moc dobře brzdí. Nebo spíš jsem na to musel docela dost šlapat, aby to zaflekovalo.
Přijel jsem tam s mojí 545kou a ta mi tedy přišla, že brzdí podstatně líp....
Ale kua od 370mm M brzd bych čekal něco víc...
Auto je v Premium Selection programu, přední brzdy i kotouče jsou docela zralý na výměnu a v rámci předkupní/výstupní kontroly to nechtějí udělat.
Marketing píše - V okamžiku předání nebude Vaše vozidlo vykazovat žádnou hrazenou údržbu v následujících 6 měsících nebo 10 000 kilometrech.
Auto píše 5000km, desky mají cca 5mm a kotouče už mají taky slušnou hranku..
Pro mě bylo poučení, když jsem si pořádně přečetl ty správné a podrobné podmínky, kde jsou k mému překvapení vyloučený brzdy, které podlehly opotřebení....mimo jiné je tam toho víc...
Udělali svíčky, brzdovku, mikrofiltry bla bla atd...ale brzdy ne.
No ještě to zkusím řešit u nás v CZ, ale jestli vyhraju..to nevim
Na druhou stranu, chování v D k zákazníkovi bylo ukázkový. Vše OK od začátku do konce.
Auto mi na hodinu půjčili absolutně bez keců.
Jako kompenzaci, že jsem se nasral kvůli brzdám mi vymění alespoň ty černý plasty v nárazníku, který byly docela omlácený od kamínků. Ale je to celý trochu úsměvný.