Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Reproduktory E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hermanf

Reproduktory E46

#1 Příspěvek od Hermanf »

reproduktory hrajou normálně a po nějaké době všechny přestanou hrát kromě předních výškáčů pod zrcátky, když auto vypnu a znovu zapnu zapalování tak je to zase nějakou dobu OK. Díky za tip………
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

Re: Reproduktory E46

#2 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Předně by to chtělo říct, jaké máš v autě audio. Z výroby jsou 3 verze... základní stereo, Hi-Fi a Harman&Kardon.

Pokud máš ty poslední dvě, tak bych se podíval na zesilovač v kufru pod tapcem.
Hermanf

#3 Příspěvek od Hermanf »

Je tam tohle…..S672 CD Changer For 6 CDs
S661 Radio BMW Business (C43)
S676 HiFi Speaker System

Bylo tam rádio, teda asi ten din2 board display(který mimochodem daruji pokud má někdo zájem) a teď tam je 2din rádio dovezené z daleka, než ho odsoudím, že je to tím rádiem chci vyzkoušet i jiné možnosti. Vím, že je nej zkusit jiné rádio, ale to se mi třeba i obyč kupovat nechce.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

S661 Radio BMW Business (C43) je business kazeťák (1 din pozice ikdyž to není din) + CD Changer na 6CD. Takže ten 2din byl asi dodělaný. Otázkou je jak moc byl dodělaný a funkční.

Jako řeknu ti to asi takhle, když nejsi ochotný si nějaké rádio jen půjčit a vyzkoušet to, tak je to pak těžké. Co pak když si budeš muset sehnat nějaký jiný zesilovač na zkoušku...
Hermanf

#5 Příspěvek od Hermanf »

Asi máš pravdu, nějaké 1din seženu a zkusím, asi nej varianta. To má i zesilovač, no teda.:-). To jsem si montoval před dvaceti lety do svého Gti a Crx ať to trochu hraje. Ale, že by tohle nějak oslnivě hrálo mi zrovna nepřijde a to ani když jsem poslouchal v jiné E46 co měla Harman-KardAn. To jiné kafe bylo v E60 a to nemělo ani Logic7, nebo jak se to přesně označuje.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Jako audio v E46 nebylo nikdy nijak oslnivé a to ani s H&K ... ten aspoň neurazí, ale že by nějak nadchnul se také říct nedá. Paradoxně jsem přišel na to, že za to z velké části může špatný zvuk už přímo z origo rádia (Avin Avant 4 se zvukovým DSP procesorem s tím udělají divy) a pak třeba takové věci, jako nevytlumené dveře, ve kterých hrajou středobasy vepředu. Já jsem zatím jen osadil toho Avin Avant 4 a HiFi audio hraje velice dobře. Když to ukazuji jiným E46tkařům i s H&K, tak mi nevěří, že to jsou sériové origo repra. Pak chci vytlumit ty dveře až se v nich budu vrtat kvůli novým parozábranám a podobným věcem a ve finále bych si chtěl pořídit malý aktivní subwoofer místo rezervy. Pak si myslím, že to už bude dobré.
Hermanf

#7 Příspěvek od Hermanf »

Je vidět, že se vyznáš. Nebydlet v České Lípě tak se zastavím poslechnout.
Odpovědět