Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Reproduktory E46
Reproduktory E46
reproduktory hrajou normálně a po nějaké době všechny přestanou hrát kromě předních výškáčů pod zrcátky, když auto vypnu a znovu zapnu zapalování tak je to zase nějakou dobu OK. Díky za tip………
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Re: Reproduktory E46
Předně by to chtělo říct, jaké máš v autě audio. Z výroby jsou 3 verze... základní stereo, Hi-Fi a Harman&Kardon.
Pokud máš ty poslední dvě, tak bych se podíval na zesilovač v kufru pod tapcem.
Pokud máš ty poslední dvě, tak bych se podíval na zesilovač v kufru pod tapcem.
Je tam tohle…..S672 CD Changer For 6 CDs
S661 Radio BMW Business (C43)
S676 HiFi Speaker System
Bylo tam rádio, teda asi ten din2 board display(který mimochodem daruji pokud má někdo zájem) a teď tam je 2din rádio dovezené z daleka, než ho odsoudím, že je to tím rádiem chci vyzkoušet i jiné možnosti. Vím, že je nej zkusit jiné rádio, ale to se mi třeba i obyč kupovat nechce.
S661 Radio BMW Business (C43)
S676 HiFi Speaker System
Bylo tam rádio, teda asi ten din2 board display(který mimochodem daruji pokud má někdo zájem) a teď tam je 2din rádio dovezené z daleka, než ho odsoudím, že je to tím rádiem chci vyzkoušet i jiné možnosti. Vím, že je nej zkusit jiné rádio, ale to se mi třeba i obyč kupovat nechce.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
S661 Radio BMW Business (C43) je business kazeťák (1 din pozice ikdyž to není din) + CD Changer na 6CD. Takže ten 2din byl asi dodělaný. Otázkou je jak moc byl dodělaný a funkční.
Jako řeknu ti to asi takhle, když nejsi ochotný si nějaké rádio jen půjčit a vyzkoušet to, tak je to pak těžké. Co pak když si budeš muset sehnat nějaký jiný zesilovač na zkoušku...
Jako řeknu ti to asi takhle, když nejsi ochotný si nějaké rádio jen půjčit a vyzkoušet to, tak je to pak těžké. Co pak když si budeš muset sehnat nějaký jiný zesilovač na zkoušku...
Asi máš pravdu, nějaké 1din seženu a zkusím, asi nej varianta. To má i zesilovač, no teda.
. To jsem si montoval před dvaceti lety do svého Gti a Crx ať to trochu hraje. Ale, že by tohle nějak oslnivě hrálo mi zrovna nepřijde a to ani když jsem poslouchal v jiné E46 co měla Harman-KardAn. To jiné kafe bylo v E60 a to nemělo ani Logic7, nebo jak se to přesně označuje.

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Jako audio v E46 nebylo nikdy nijak oslnivé a to ani s H&K ... ten aspoň neurazí, ale že by nějak nadchnul se také říct nedá. Paradoxně jsem přišel na to, že za to z velké části může špatný zvuk už přímo z origo rádia (Avin Avant 4 se zvukovým DSP procesorem s tím udělají divy) a pak třeba takové věci, jako nevytlumené dveře, ve kterých hrajou středobasy vepředu. Já jsem zatím jen osadil toho Avin Avant 4 a HiFi audio hraje velice dobře. Když to ukazuji jiným E46tkařům i s H&K, tak mi nevěří, že to jsou sériové origo repra. Pak chci vytlumit ty dveře až se v nich budu vrtat kvůli novým parozábranám a podobným věcem a ve finále bych si chtěl pořídit malý aktivní subwoofer místo rezervy. Pak si myslím, že to už bude dobré.
Je vidět, že se vyznáš. Nebydlet v České Lípě tak se zastavím poslechnout.