Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 2din

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hermanf

E46 2din

#1 Příspěvek od Hermanf »

Poraďte, nejlepší 2din rádio pro E46, ios, na ceně nezáleží.
Hermanf

Re: E46 2din

#2 Příspěvek od Hermanf »

Tady se odpovědi asi člověk nedočká, možná tak "však už se to tady řešilo několikrát”, nevím tedy k čemu tohle fórum je když už tady nikdo nedebatuje. Je jasné, že za těch X let jste tady probrali už snad vše, ale i stejné téma může přinést nové otázky a odpovědi. Tak do toho a už mi někdo odpovězte prosím ať si nekoupím nějakého šmejda. Dík
paca

#3 Příspěvek od paca »

Hermanf

#4 Příspěvek od Hermanf »

Sláva, díky….. :shock:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Prosímtě nekupuj ty erisin a podobný jebky.

Koukni se sem:

https://avinusa.com/avant-4-multimedia- ... 46-m3.html

Tohle je docela jiná liga. Zaprvé to vypadá opravdu jako origo MK4 navi, můžeš si to nakofigurovat dle libosti, tam ti doporučím připlatit za výkon a DSP procesor, protože s DSP procesorem to auto zní parádně i se sériovýma reprákama. Sám mám jen HiFi (to je pod H&K) a nikdo, kdo slyšel hrát E46tku mi nevěří, že tam mám originální repro. Dál doporučují připlatit za iBus App a Resler modul, protože ti to propojí 2din s CAN bus sběrnicí a běží ti na tom komplet palubní PC, ukazuje ti to otevřené dveře, okýnka, dokonce to ukazuje grafické zobrazení PDC sensorů nebo když si připlatíš za couvací kameru, tak tu samozřejmě také. Nakóduješ si přes to světelné funkce, trojblik blinkrů, zamykání a všechno možný, ale je to dělané jednoduše, nevrtáš se v žádném kódování, ale jen si najdeš požadovanou funkci a zapneš nebo vypneš, případně nastavíš nějakou hodnotu, jako třeba kolikrát má bliknout blinkr nebo tak...

Z nevýhod toho moc není... jako asi bych ocenil lepší display, ale to už se u těhle jednotek asi nedočkáme, ale jinak to funguje výborně. Ještě k tomu mám OBD2 WiFi modul, který mám nastálo v OBD zásuvce a program Torque, to je v podstatě diagnostika, sledování live dat a tak... takže plno problémů odhalíš hned v autě.

Když jsem to kupoval, tak jsem si připlatil za express doručení a měl jsem to doma za 4 dny. Samozřejmě ti to chytnou celníci, ale avin to má fajn pořešené. Ty totiž zaplatíš předem kartou a oni ti do faktury a průvodních celních papírů napíšou hodnotu jen 100 dolarů, takže zaplatíš pár korun na clu a dph.
Přílohy
IMG_20210427_192319 resize.jpg
IMG_20210427_192319 resize.jpg (732.35 KiB) Zobrazeno 3821 x
Screenshot_20210820_075335.jpg
Screenshot_20210820_075335.jpg (232.61 KiB) Zobrazeno 3819 x
Hermanf

#6 Příspěvek od Hermanf »

fabledwarrior, vypadá to dobře, dík za tip.
Vypadá, že tomu rozumíš tak se ještě zeptám. Dá se na E46ce nastavit ať se rožnou světla po odemknutí a naopak zhasnou po zamknutí auta na dálku?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

E46 coming home svetla umi v te podobe, ze kdyz po vypnuti zapalovani probliknes dalkove, na minutu a pul se rozsviti potkavacky. Zadne welcome svetla se nekonaji. Rozdil muze udelat prave zminovana Resler aplikace nebo jiny ibus oblbovak, ktery se proste napoji na sbernici a napajeni. Nicmene vse ma sve omezeni, pokud nakonfigurujes moc bestandardnich funkci zaroven, zahlti to sbernici a spousta veci fungovat prestane.

Pro predstavu moje ex E39 s iBus ModLight interface. U E46 je princip stejny.
https://youtu.be/oO91Q2jDjfs
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Asi tak, jak napsal FX. Řešením je Resler modul a aplikace ibus app. Mně se po updatu softwaru aktivovala funkce welcome me a follow me home. Asi chtěli ukázat, že po aktualizaci už soft pozná, že máš xenony a nebude ti je zbytečně opotrebovavat. Takže když odemknu, bliknou normálně blinkry, přitom probliknou dálková a přejdou na parkovací a vtu chvíli se rozsvítí mlhovky. Ty svitej společně s těma parkovackama asi 5 vteřin a pak to celé zhasne.

Jako vypadá to zvláštně, nicméně se to dá celé na dva kliky vypnout, případně si upravit co má svítit a jak dlouho... Tohle mi přišlo jako nějaká demonstrace toho, co všechno se na tom dá dělat.
Odpovědět