No jo aj tak sme banda dementov pre všetkých na okolo. aspoň umná to tak je ze ma každý presviedča že ten jeho passat nebo hyundai je lepší že je to nový je to v záruke... potom príde prvý servis a už sa ma pýtajú: Počuj nepoznáš niekoho kto by mi vymenil olej v 6 ročnom hyundai?? Hovorím ze sak v servise hyundai ved je to zanovne a on odpovie ze ty vole ja nedám 350 eur aj s prácou za výmenu oleje... a už to tu je ale aj tak nepovedia ze toto moje staré bmw je levnejsi na servis
Nevím, čím ji budeš registrovat, ale když jsem to zkoušel na mém autě Boschem, tak sice Bosch napsal, že byla zaregistrována, ale když jsem na to pak koukal inpou (nebo istou? Už nevím) , tak zaregistrována nebyla.
Takže batéria sa nakodovala a zaregistrovala a spravila sa diagnostika.
Spravili sa aj reset adaptácii motora a prevodovky.
Chcel som sa spýtať ľudí ako vám radila prevodovka ešte kým ste ju nemali aktualizovanu?
Po resete adaptácii prevodovka radi hladsie než predtým ale taktiež pri podradeni zo 4 na tretí stupeň podradi inak. Nekopne ale podradi tak ostrejšie ako keď idete na 1 stupeň do 20km/h a pustite plynový pedal.
Deje sa to ale iba keď idem na 4 stupeň a plachtim. Pri brzdení až na nulu sa to nedeje.
Z vlastní zkušenosti nejlíp originál. DEPO musíš vybrousit, abys tam dostal žárovku, další čínu netuším. Ale nerosí se, po půl roce stále nežloutne, tak nějak to funguje no.
Te e sedma kúri okamžite po naštartovaní?
Mne diagnostika ktorá bola robená včera ukazuje pomocné čerpadlo aux neviem co bolo to po anglicky. A neviem ci ho správne zapinam
Ale zaujíma ma kedy vám začne kúriť sedma keď nezapinate webasto.
Mě to netopí vůbec, ale to sem nepatří. Vedle motoru na straně řidiče je přídavný elektrický čerpadlo, když na něj sáhneš a poběží tak ucítíš slabé vibrace. Občas odejde, nebo dělá i horší věci. Vedle toho čerpadla jsou dva elektroventily co ti pouští vodu do topení. Jestli jsou původní tak budou zarostlý a zničený.
Jestli máš inpu tak tohle jde diagnostikovat.