prosím o radu.
Cca 3 roky zpět jsem na své E92 05/2008 měnil displej CCC za Android rozšířené prostředí. To si vyžadovalo úpravu kabeláže, včetně AUX. Bohužel si ani za boha nepamatuji, jak jsem to upravoval..
Dnes mám CIC s MMI krabičkou s rozšířením na CarPlay, parkovací kameru, aj. Bohužel od této instalace nefunguje USB z loketní opěrky - audio jack ale ano.
Postupným bádáním jsem pochopil, že jsou 2 dráty (šedo-červený a černý), dosud kvůli Androidu zapojené do PINů audia, jaksi navíc a pravděpodobně půjde o ono USB.
Další dráty už jen logicky jejich průřezem nemůžou sloužit pro USB, jsou moc tlusté - tedy až na zelený a oranžovo-zelený, bez kterých ale jednotka nefunguje, tudíž jsou správně tam, kde jsou.
Jenže u těch 2 "přebytečných" drátků nejsem schopen najít pozici, aby začalo USB fungovat - stále svítí zašedlá možnost s nápisem "USB not connected". Pro lepší představu posílám fotky toho, co mi do navigace jde, co je "přebytečné" a co je zapojeno ve svorkovnici v jednotlivých PINech.
Má někdo představu, jak to zapojit správně? Jinak budu nucen koupit retrofit sadu a kašlu na to..
Díky předem za rady.