Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Řekl bych, že to bude 1.dubna
To co vidíš na obrázku je po výmazu a opětovném načtení. Je to divný.
chyba systémového času je co ? To už tam je dlouho ?
Čidla se neměnila a jsou původní obě ?
Jak se to zahřeje tak už to funguje nebo je tam cítit obrovský propad výkonu i potom a hádání válců. ?
Bez těch čidel se mi nechce moc věřit že by to jelo normálně.
Čidla se neměnila a jsou původní obě ?
Jak se to zahřeje tak už to funguje nebo je tam cítit obrovský propad výkonu i potom a hádání válců. ?
Bez těch čidel se mi nechce moc věřit že by to jelo normálně.
Chyba systémového času jsou airbagy. Když něco děláš se systémem airbagů tak je musíš přes diagnostiku synchronizovat. Podle mě to je kvůli načasování jak se nafukují v případě nárazu. Nevyletí všechny naráz, ale podle místa nárazu se nafukují postupně se zpožděním v řádu milisekund. Všechny chyby jsou airbagy a ty dvě nové jsou ty čidla na vačkách. Nic jsem neměnil a přestaly fungovat.
Bez těch čidel to jede mizerně a po několika minutách to rozsvítí i kontrolku motoru, jinak se mi rozsvicí tak každých 100 kilometrů. To auto jelo na hovno, ale tohle je fakt krize, nechce se odlepit z místa na křižovatkách.
Bez těch čidel to jede mizerně a po několika minutách to rozsvítí i kontrolku motoru, jinak se mi rozsvicí tak každých 100 kilometrů. To auto jelo na hovno, ale tohle je fakt krize, nechce se odlepit z místa na křižovatkách.
EDIT:
Jarax tvrdí, že málokdo to dělá poprvé dobře a přetěsnění ventil víka je prostě problém jej umístit tak jak má být, a kdo to nezná špatně to nasadí jako ty a teče pak olej a vačky jsou posunuty a hlásí to obě čidla.
Jsou tam speciální dorazy a do toho trubičky kolem svíček a vše musíš dát dobře jinak je problém a kdo to nezná tak to vždy udělá blbě.
A airbagy by měli jít nakodovat ale to není teď důležité.
prosím jen reprodukuji slova odborníka.
Díky Jardo.
Jarax tvrdí, že málokdo to dělá poprvé dobře a přetěsnění ventil víka je prostě problém jej umístit tak jak má být, a kdo to nezná špatně to nasadí jako ty a teče pak olej a vačky jsou posunuty a hlásí to obě čidla.
Jsou tam speciální dorazy a do toho trubičky kolem svíček a vše musíš dát dobře jinak je problém a kdo to nezná tak to vždy udělá blbě.
A airbagy by měli jít nakodovat ale to není teď důležité.
prosím jen reprodukuji slova odborníka.
Díky Jardo.
First line support E66 Filozof s přítelem na telefonu
Počkat počkat počkat. Tak si to ujasněme. Chceš nám tady Filozofe tvrdit, že přetěsnit víko na N62 neni prdel a jen tak? Že se musí dbát na přesnou aretaci vaček a že to bez zkušeností nebo supervize nedá nikdo ač sebešikovnější na první dobrou? Tomu má pan Xaler věřit?
Když tomu pan Xaler nevěřil doteď tak proč by měl teď otáčet?
Přečidlovaná V8 v kombinaci s vanosem: každej normální člověk na to poprvý nebude hrabat sám stylem pokus omyl nějak to seskládam. Ale samozřejmě je to chyba automobilky, že to takhle blbě udělali.

Počkat počkat počkat. Tak si to ujasněme. Chceš nám tady Filozofe tvrdit, že přetěsnit víko na N62 neni prdel a jen tak? Že se musí dbát na přesnou aretaci vaček a že to bez zkušeností nebo supervize nedá nikdo ač sebešikovnější na první dobrou? Tomu má pan Xaler věřit?

Přečidlovaná V8 v kombinaci s vanosem: každej normální člověk na to poprvý nebude hrabat sám stylem pokus omyl nějak to seskládam. Ale samozřejmě je to chyba automobilky, že to takhle blbě udělali.
Me to ceka taky, jak gufera, tak trubicky u svicek. Sice mam pretesneny motor, ale tyhle veci se jaksi nedelaly.
-
- Člen Klubu
inspi1981
kůůrwa , když to vidim , tak mi je mdlo....
ta aretační sada? tu máš vlastní ?
kůůrwa , když to vidim , tak mi je mdlo....

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Mě z toho taky neteče. Já si ho teda vyndal (motor), protože jsem toho dělal víc.

To neni aretační sada, ale přípravek pro výměnu gufer ventilů bez demontáže vaček.martin440 píše:inspi1981
kůůrwa , když to vidim , tak mi je mdlo....ta aretační sada? tu máš vlastní ?
Já jsem si ji koupil, přípravek na rozvody mám taky
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem menil cely motor a taky mne nic netece -)))
Matiz taky dobrá volba, ale kolik motoru je takových? Moc ne e.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nooo, jednou chcat zacne. Mel 170k km nahrcenych, nebylo treba to nejak lamat pres koleno a rvat do toho prachy horem dolem.
Jen doplnim, ze muj je pretesneny cca 9 let a zatim drzi, az na ty 2 veci, ktere se nedelaly. A gufera s trubkama pro svicky se nemenily, protoze se v te dobe ani netusilo, ze na to ty motory trpi. Holt ten muj byl jeden z prvnich.
Děkuji Jaraxovi za rady, vždycky mi poradil, bohužel mám křivá víka ventilů.
Xalere, Jarax se pta, jak si zjistil, ze jsou kriva vika? Zkousel si je polozit na rovny podklad? Mas to nafotit.
Jen pro info. Tu sedmu za 2500 Eur, co vynechaval valec nakonec privezl David Kosinka na dily. 

a ja se mu ani nedivim.