Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
TCU je, jak píšeš za levou zadní sedačkou, takže tu vyndat a pak to uvidíš, easy
ne přes kufr, tam je zesilovač atd.

- Itchythefirst
PDC: Tam se casto lame kabelaz.CernyPetr píše:Tak sem vymenil PDC cidlo, ale neni to cidlem, asi kabelaz nebo jednotka :-/
Koupil sem TCU s bluetooth, rozdelal sem celej kufr, ale jednotka nikde. Menil jste to uz nekdo? Ma byt nekde na panelu za levou zadni sedackou.
.
TCU: zde: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=77581
vzpomněl jsem si dneska na bederní opěrku, ale ono nic
a upřímně, možná že nejde hodně dlouho... kouknul jsem pod zadní kryt sedačky, pumpa by měla bejt úplně dole, nevydává žádnej zvuk, nic
předpokládám, že přepínačem to nebude, to by třeba nešel jen nějakej směr, odchází ty pumpy? ok, mohl bych změřit napětí na konektoru a mělo by být jasno, moc se mi chce
EDIT: tak jsem na to kouknul a napětí 0, u spolujezdce, kde to jde, naměřeno; podle wds je před pumpou spínač, ten je ok, prohodil jsem ho s druhou stranou; před ním je seat modul, od kterého do spínače vedou dva dráty, teď už asi bude muset sedačka z auta ven

předpokládám, že přepínačem to nebude, to by třeba nešel jen nějakej směr, odchází ty pumpy? ok, mohl bych změřit napětí na konektoru a mělo by být jasno, moc se mi chce

EDIT: tak jsem na to kouknul a napětí 0, u spolujezdce, kde to jde, naměřeno; podle wds je před pumpou spínač, ten je ok, prohodil jsem ho s druhou stranou; před ním je seat modul, od kterého do spínače vedou dva dráty, teď už asi bude muset sedačka z auta ven

EDIT2: přelomené dráty napájení hned za seat modulem to byly 

je škoda že to auto tak ojebali 

Tak to se mi líbí....
Ten kryt motoru na 645/545i se mi nikdy moc nelíbil...a normálně na takovýhle tuningy nejsem, ale tady je to super....to jsi nechal potáhnout fólií nebo je to opravdový karbon ?

Ten kryt motoru na 645/545i se mi nikdy moc nelíbil...a normálně na takovýhle tuningy nejsem, ale tady je to super....to jsi nechal potáhnout fólií nebo je to opravdový karbon ?

Hydrografika a keramický lak 

Vypadá to fakt pěkně.
Jak je to odolné proti třeba vodě - soli? Napadá mě s tím udělat třeba nějaké díly na podvozku - to by mohlo být taky pěkné....
Jak je to pružné? Když koukám na ten "husí krk" na sání - nebude se to tam loupat?
Jak je to odolné proti třeba vodě - soli? Napadá mě s tím udělat třeba nějaké díly na podvozku - to by mohlo být taky pěkné....

Jak je to pružné? Když koukám na ten "husí krk" na sání - nebude se to tam loupat?
Ten husí krk je pružný jen v té zvlněné části a tam nikdo dovnitř nevidí. Je to klasický lak, takže odolnost jako cokoliv jiného po laku. Teplotně 130 bez problému. Jinak jako na díly podvozku ... Takhle jak to vidíš tak 10 litrů 

Ještě mě serou ty díry na uložení tlumičů, takže teď sháním nějaké vhodné záslepky a pak už jsem v motoru hotový. Pak jde na řadu interier 

Jak to vzniká ....
Tohle je hlavně na efekt, co by si s tím chtěl dělat na podvozku?Gerchan píše:Vypadá to fakt pěkně.
Jak je to odolné proti třeba vodě - soli? Napadá mě s tím udělat třeba nějaké díly na podvozku - to by mohlo být taky pěkné....![]()
Tomasis : moc pěkná práce 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
A pokračujeme ... 

- Přílohy
-
- IMG-20210528-WA0002.jpg (226.65 KiB) Zobrazeno 3935 x
-
- IMG_20210529_160032.jpg (2.17 MiB) Zobrazeno 3935 x

Ale pěkný....těším se na fotky až to bude v autě.
No stálo to hodně no
Ale tak nějak jsem vždycky chtěl mít to co nikdo jiný nemá a co jsem zjišťoval, tak by jich mělo být vyrobeno jenom deset. Teď je to na profi čištění a pak se to musí skloubit s montáží androidu, HUD a kamery. No a pak jsem koupil funglovky LCI světla a dal je rozjebat na montáž Led laser 

- Přílohy
-
- bmw-m6-competition_100227967_l.jpg (194.19 KiB) Zobrazeno 3904 x
Ty krávo...
Jsem si myslel, že do toho svého auta sypu docela dost peněz, ale teď si tedy připadám hodně méněcenně !
Interiér se mi teda moc líbí....a velká raritka....na fotce to není dobře vidět - máš to i s koženou palubkou?
HUD - budeš dávat i čelní sklo pro HUD určené?
A ty světla...no teda mazec....těším se na výsledek....
Skoro mi to přijde až škoda takové práce a peněz do 645....nebo s motorem taky něco plánuješ?

Interiér se mi teda moc líbí....a velká raritka....na fotce to není dobře vidět - máš to i s koženou palubkou?
HUD - budeš dávat i čelní sklo pro HUD určené?
A ty světla...no teda mazec....těším se na výsledek....
Skoro mi to přijde až škoda takové práce a peněz do 645....nebo s motorem taky něco plánuješ?
Některý věci jsou moc hezký, některý pro mě ne, ale celkově super, žádnej tuzing. Chválím.Tomasis píše:No stálo to hodně noAle tak nějak jsem vždycky chtěl mít to co nikdo jiný nemá a co jsem zjišťoval, tak by jich mělo být vyrobeno jenom deset. Teď je to na profi čištění a pak se to musí skloubit s montáží androidu, HUD a kamery. No a pak jsem koupil funglovky LCI světla a dal je rozjebat na montáž Led laser