Žena chce pořád nějakého s-maxe, tourana nebo podobnou krabici. Já mám teď teslu tak musím být potichu

Pri hodne svizne jizde po dalnici porad akcelerace na 200 a brzdeni to bere tak 35kw/h na 100 coz je cca dvounasobek bezne spotreby. U ropaku timhle stylem taky neni problem dvounasobek. U tesly to ale neresite kdyz na superchargeru nabijete zdarma, muzete si vykon uzivat jak chcete
 Pri hodne svizne jizde po dalnici porad akcelerace na 200 a brzdeni to bere tak 35kw/h na 100 coz je cca dvounasobek bezne spotreby. U ropaku timhle stylem taky neni problem dvounasobek. U tesly to ale neresite kdyz na superchargeru nabijete zdarma, muzete si vykon uzivat jak chcete 
To je jak článek z hovinky.czdesmosedici-rr píše:.https://www.autoforum.cz/zajimavosti/mi ... tandardum/
 ten třes bude mít spíš původ v aerodynamice, proto má podmíněno/omezenou Vmax tím extra spoilerem, aby se v tom majitelé nepozabíjeli...
 ten třes bude mít spíš původ v aerodynamice, proto má podmíněno/omezenou Vmax tím extra spoilerem, aby se v tom majitelé nepozabíjeli... 
no tak emobil za 300k (s dojezdem asi 200km) uz ohlasila dacia.....uvidime jak uspeje v tomto segmentuFilozof píše:
Za 300k novej elektromobil by už hodně zamíchal kartama.
Takže jak přijdou hodně levné dostupné elektromobily Bude to zase jinde.

Na popojížďky do školky a do obchodu to bude ideální
 Na popojížďky do školky a do obchodu to bude ideální