940 Sonderwunsch ausstattung....to by mohlo být ono nebo je to něco jiného?
Napsal jsem do Cartecu, jestli to pokovení dokáží zjistit....
PS: Tomasis - garáž ale moc pěkná
 ....většina lidí nebydlí tak jako se garážuje tvoje 6ka !
 Ale děkuju
  Ale děkuju  

Já ho právě ještě nemám. Jsem nebyl moc zastavovanej. Většinou to bylo v zahraničí, ale tahle poslední kapka byla asi 500 metrů od baráku (mimo obec) a stálo mě to 3 měsíce čistírny.cheater píše:Tak to ti ten radar moc nepomohlhoran píše:K tomu radaru. Když jsem byl naposledy změřen (a pohár pretekl) tak na fotce nebylo absolutně vidět kdo je v autě. Problém byl, že jsem byl zastavenej hned.. A jak to dopadlo?

Vím že do Ferrari jsme dávali přímo antiradar pro Ferrari, který je jakoby součástí auta kde Tě upozorní, vyšle protivlnu a hned se vypne, takže mají možnost Té změřit, ale v tu chvíli Ty už brzdíš .... Ale už jsem to tu kdysi psal..., potom co jsem skoro dvě hodiny stál jako pitomec v Bratislavě na odstavném parkovišti a pět lidí včetně technika hledalo antiradar ...., nic příjemného
  Vím že do Ferrari jsme dávali přímo antiradar pro Ferrari, který je jakoby součástí auta kde Tě upozorní, vyšle protivlnu a hned se vypne, takže mají možnost Té změřit, ale v tu chvíli Ty už brzdíš .... Ale už jsem to tu kdysi psal..., potom co jsem skoro dvě hodiny stál jako pitomec v Bratislavě na odstavném parkovišti a pět lidí včetně technika hledalo antiradar ...., nic příjemného  

Takže nakonec nenašli a mohl jsi pokračovat ?
 Takže nakonec nenašli a mohl jsi pokračovat ? 

Ono to možná začne řvát už cestou, protože těch falešných poplachů je na K pásmu fakt mraky.
  Ono to možná začne řvát už cestou, protože těch falešných poplachů je na K pásmu fakt mraky. BMW 650i LCI Spacegrau
 BMW 650i LCI Spacegrau BMW Z3 2.8i Arktissilber
 BMW Z3 2.8i Arktissilber BMW R1150R Atlantablau
 BMW R1150R Atlantablau

To, že někde stojí tato budka, ještě neznamená, že měří. Hromada těchto krabic je prázdných. Případně jsou obce, které mají různě rozmístěné třeba 4 krabice, ale jenom jeden radar a různě ho přehazují z krabice do krabiceGerchan píše:Leda najít někde funční budku s Ramerem...
 BMW 650i LCI Spacegrau
 BMW R1150R Atlantablau

BMW 650i LCI Spacegrau
 BMW R1150R Atlantablau