nefunguje misoukupadam píše:https://www.facebook.com/marketplace/item/3840100329352600/

nefunguje misoukupadam píše:https://www.facebook.com/marketplace/item/3840100329352600/
mě by zajímalacheater píše:Proboha jenom to neJaraX píše:my ti snad na ten filtrbox uděláme sbírku.
I když je téměř nulová šance že by někdo tady uvažoval o 550i, ale když jsem narazil na hodně závanějící inzerát, tak třeba se to někomu hodí.
JaraX píše:základ je to vzít a projít, ale uplně každou věc.
když to nechceš xalere dovíst ani mě ani snejkovi, tak to vem, a projdi to, vem si tužku a papír a sepiš si každou závadu,ale každou, každý rosící blinkr, nefunkční žárovku, odřenou kůži, prostě všecko,
potom si k tomu dopiš ceny za kolik si myslíš že to umíš opravit, a následně jak moje je pro tebe duležité aby to bylo ok, tím si uděláš obrázek o tom jestli to auto má smysl opravovat a jak.
a prostě si nech poradit, jsou tu lidi kteří mají 1000x více zkušeností jak a a když ti řeknu že nemá smysl opravovat ASK, tak prostě nemá, bud to dám falconovi protože to chci mít profi a lepší jak nové ASK, s lepšíma koncákama, upravené chlazení apod. nebo koupím od jaraxe za litr ASK z nefunčkní CD mechanikou a dám si tam mechaniku ze svýho. ale první je třeba si ujasnit co to auto umí, co má umět do budoucna apod.
když budeš chtít třeba AUX, tak už rovnou budeš shánět ASK z facu.
ted tu třeba byla na prohlídce sedmička co měl popp, a nestačil jsem se divit.
Jak bys ho projel bez papírů, mě řidičák tak trochu živí. Já se třetí měsíc hrabu v autě, které jsem neviděl jet.klabos píše:Já teda upřímně nechápu ten postup těch oprav. Také kupuji levné auta, které pak dávám dohromady (mám to jako koníček), ale koupit auto na slepo a ani ho nevidět ? No dobrý.. Ale když už to takhle uděláš, tak bych ještě před veškerejma opravama ASK a já nevím čeho všechno auto pořádně projel, jestli jede jak má, jestli řadí, jestli z toho nic nechčije, jestli něco nebouchá atd ne ? Až pak bych se pouštěl do kravin jako ASK a podobný kokotinky, který nejsou úplně na prvním místě..
Ale je to jen můj pohled na věc
Ani u jednoho z Vás by nemělo smysl ten vrak opravovat. Já toho moc nesepíšu, protože tomu moc nerozumím a dost věcí,nechci říct je mi ukradených, ale leštěnka z toho už prostě nebude. Na tom autě už nic špatného není. Nejde hudba, boční blinkry se teda rosí, je to poškrábaný a trochu otlučený rohy, to nemá cenu dělat lak, interiér je trochu opotřebovaný, zadní sedačka s flekem, ale to těžko vyčíslím když interiérový díly nikdy neseženu a vyčistit to nejde. Pak nejde komplet muzika. Motor je špinavý od oleje, trochu opotřebovaný gufera na ventilech. Ostatní se tváří že funguje. Jel jsem s tím asi dva kilometry po polní cestě, slyšel jsem bouchat přední táhla stabilizátorů, převodovka řadila neznatelně. Akorát, že z toho opět chčije voda. Tentokrát to dojelo až na STK a vyteklo to před vjezdem na linku. Vypadám jako blbec. Teče to na stejném místě co jsem už řešil, ale nevím kde, protože to neteče. Začne to zase týct až pojede na STK. Došla mi energie se s tím kočkovat, za chvíli si s řidičem odtahovky mohu tykat.JaraX píše:základ je to vzít a projít, ale uplně každou věc.
když to nechceš xalere dovíst ani mě ani snejkovi, tak to vem, a projdi to, vem si tužku a papír a sepiš si každou závadu,ale každou, každý rosící blinkr, nefunkční žárovku, odřenou kůži, prostě všecko,
potom si k tomu dopiš ceny za kolik si myslíš že to umíš opravit, a následně jak moje je pro tebe duležité aby to bylo ok, tím si uděláš obrázek o tom jestli to auto má smysl opravovat a jak.
a prostě si nech poradit, jsou tu lidi kteří mají 1000x více zkušeností jak a a když ti řeknu že nemá smysl opravovat ASK, tak prostě nemá, bud to dám falconovi protože to chci mít profi a lepší jak nové ASK, s lepšíma koncákama, upravené chlazení apod. nebo koupím od jaraxe za litr ASK z nefunčkní CD mechanikou a dám si tam mechaniku ze svýho. ale první je třeba si ujasnit co to auto umí, co má umět do budoucna apod.
když budeš chtít třeba AUX, tak už rovnou budeš shánět ASK z facu.
ted tu třeba byla na prohlídce sedmička co měl popp, a nestačil jsem se divit.
Tak ale s tím počítáš, když kupuješ auto bez CZ papírů ne ? Já mám třeba za barákem silnice, kde není žádný provoz, tak v tom mám výhodu. Ale tak snad není takový problém si zaplatit převozky, nebo to hodit na odtahovku/káru a vzít to někam, kde to projet jde ne ? Právě že se třetí měsíc hrabeš v autě, který jsi neviděl jet mě zarážíxaler píše:Jak bys ho projel bez papírů, mě řidičák tak trochu živí. Já se třetí měsíc hrabu v autě, které jsem neviděl jet.klabos píše:Já teda upřímně nechápu ten postup těch oprav. Také kupuji levné auta, které pak dávám dohromady (mám to jako koníček), ale koupit auto na slepo a ani ho nevidět ? No dobrý.. Ale když už to takhle uděláš, tak bych ještě před veškerejma opravama ASK a já nevím čeho všechno auto pořádně projel, jestli jede jak má, jestli řadí, jestli z toho nic nechčije, jestli něco nebouchá atd ne ? Až pak bych se pouštěl do kravin jako ASK a podobný kokotinky, který nejsou úplně na prvním místě..
Ale je to jen můj pohled na věc