Mám krátkou šedivou e65 750i. Předtím jsem měl sníženou Hondu Accord 7g 140kw benzín. Accord byl rozhodně sportovnější svezení.
Sedma jezdí pěkně, ale je to něco úplně jiného než sportovní zážitek. Zrychluje rychle

, ale pocitově pomalu. To je nebezpečné, protože se občas zapomenu a jedu moc rychle(předpisy). To auto je nejlepší na dálnici, 180-200km/h. Okresky jsou také fajn, ale tam jsou zábavnější jiná auta. Město je nuda v každém autě.
Motor je super. Převodovku jsem si zamiloval, sportovní mód jsem skoro nepoužil, ani řazení, protože i v základu to řadí dobře. Párkrát jsem si sport zapl. Snaživého a dravého Superblba necháte daleko za sebou.
V tom autě je hrozně místa. Dva dospělí muži si mohou položit ruku na středovou část a nedotýkají se. No homo. Vzadu je místa dost i když vepředu někdo sedí. Vzadu veprostřed může sedět vysoký člověk a hlavou se nedotýká střechy(to neumí ani Superb, ani F01). Do kufru se vejdou dva dětské kočárky. Dost si také vážím pocitu bezpečí. Kdyby to do mě napálila fetka ve felicii, zbyde z ní mastný flek a já(plus posádka) mám větší šanci na přežití. Kočku v Gčku v protisměru bych asi nepřežil, ale věřím, že se už nepotkáme.
Lidé se v tom autě rádi svezou. Jednou jsem vezl svojí paní ze svatby a ona usnula. Bavilo mě jezdit "jak" s limuzínou, aby se neprobudila. Je to super auto na výlety i pracovní dálky. Je to relax. Audio systém Logic7 je výborný.
Jezdím podobně málo, jako autor tématu. Spotřebu moc neřeším, průměrně jedu 12, ale jsou to často popojíždění městem. Rekord je 10.9 Plzeň - Budějovice a Budějovice - Plzeň s tchýní na palubě.
Moje paní není moc autofanynka. Jednou jsme seděli na zahradě, popíjeli víno a ona sama od sebe prohlásila: "to je opravdu pěkné auto". To mě potěšilo. Auto se mi líbí, ostatní auta oproti němu vypadají jako hračky.
Měl jsem asi štěstí na kus, mám to auto přes půl roku a nacpal jsem do něj asi 2500 tisíce za výměnu oleje. Mám problém s elektronikou. Když auto stojí, vyžírá si baterii. Mám na to workaround. V kufru je tlačítko, které se přepne a auto po půl hodině řekne řídícím jednotkám ať jdou spát. A auto se nevybíjí, takže se s tím dá žít a dumat nad tím, jak to vyřešit. Pro technické typy doporučuji obstarat si ISDA-D. Stačí soft, kabel z Chčíny a počítač.
Auto za sebe doporučuji. Největší problém, který řeším je, co si pořídím, až doslouží. Bavoráky po této generaci už prý nejsou nic moc(někdy dokonce slyším, že velký špatný).
Kdybych teď měl peníze nazbyt, koupím si ještě longa.
Závěr: je to auto hodně na komfort, není to sporťák, ale zároveň to není nuda řídit i sportovně. Je to pořád řidičské auto.