100pro zakladam duplicitni tema, ale proste sem asi levej na hledani, predem se omlouvam.
Problem:
Odber po usnuti (cca 16 minut po zamknuti - "P" nesviti) je 0.28A. Spinac kapoty je odpojen - spinac jako takovy je OK, konektor k nemu se mi rozpad' v ruce (dava kontakt 50/50), default je 'circuit open' pri zavrene kapote, to by tedy byt problem nemel. Pak je taky dobijeci svitilna v kastliku - ty jsem taky vyndal, odber stale 0.28A.
Zadne lampicky, svetilka, pozicky, nic nesviti, zadny vetrak nebezi. Jeste je tu moznost 'jezka' vetraku, ale zatim jsem na nej nesahal protoze vetrak jede jak ma, mozna dnes odpojim a uvidim, dal bych update.
Ptam se, dle hledani tak nejak ruzne po internetu kazdej rika tahat pojistky a koukat - do toho se mi nechce, staci ze auto dostalo soky kdyz sem se snazil pripojit ampermetr.
Pak jsem se nekde docetl o metode "voltage drop across fuse" vcetne prehledu co ktera hodnota znamena v mV. I kdyz ENG docela zvladam, potreboval bych nejakej navod pro blby, co to vlastne je a jak na to - v cestine. Taky vsechny videa na Y-Tube maji krasne pristupne pojistkovky s pojistkama co se daji takto zmerit, pulka pojistek co mam v aute je hezky zadeklovana, uf. A jen pri pomysleni na tu pod kastlikem me uz boli zada ...
Tabulka zde - externi odkaz:
Kód: Vybrat vše
shorturl.at/ABNWY
Alternator dobiji na volnobeh se vsim co jde zapnout 13.6-13.8 V
Jinak je to E39/535iA (M62TU) - v tak nejak normalni vybave, cd changer v kufru, radio s kazetou bez navi, velky BC, bez sibru, el comfort sitze s pameti, ma to prej webasto, klasika digi klima - jsou tam pozustatky nejakeho 90's handsfree, ale nenasel jsem zadnou dokovaci stanici pro podnikatelskou nokii, mozna o vikendu rozhodim panely intru a vyskubu ten nesmysl.
P.S. Auto mam cca mesic, ze spousty veci jsem jeste trosku mimo, je mozne ze odber tam byl uz za predchoziho majitele, ktery s tim jezdil stylem "1x za mesic na hrbitov", tak mu neprislo divne, ze chcipe baterka a proste ji mel na udrzovacce.