Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- soukupadam
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Hele kdo to nalozil do longa za spolujezdcovu sedacku na podlahu pracku? Bylo to tu kdysi davno.
- Filozof
- Klubové ID: 1044
myslím že to byla menší pračka a šla na sedačky pokud se nepletu.
Jo stím kolem jsi pobavil ... ještě tam prosím přidej manželku a dvě děti pak se rád podívám na fotku.... nebo lépe video

Jo stím kolem jsi pobavil ... ještě tam prosím přidej manželku a dvě děti pak se rád podívám na fotku.... nebo lépe video

- Don
- Klubové ID: 1990
Kdyz mas dve deti, tak do kombiku stejne kola nedas a vubec te nezachrani, takze stejne strecha nebo na kouli.
Paradoxně já od prvního BMW (od mejch 20ti) jezdil jenom kombikama.. v lednu jsem misto 2017ky Superbem zacal jezdit E38kou a to se mi v breznu narodilo dite. Na druhou stranu ale prvni vec, co jsem na E38 dodelaval bylo taznyStepan1 píše:Nepotřebuješ kombíka. ....Filozof píše:horane víš dobře že potřebuji kombíka ...
Hele já chápu, že ti to žena vysvětlila, že to potřebuješ, tak to potřebuješ. A je pohodlný se za to schovávat, aby si to člověk nemusel připustit. Ale už tím všechny okolo sereš. A pochybuju, že jenom tady na fóru.

Už si někdy zkoušel dávat "velký" kolo do kufru? Nedejbože dvě? Stejně skládáš sedačky a máš z auta dvoumístňák.
Dyť se dojdi do nějakýho bazaru podívat, otevři si kufr E61 nebo Superba kombi a zamysli se, jestli se tam ve čtyřech lidech + kola sbalíš. Nesbalíš. Od toho jsou držáky na kouli nebo střechu, jak píše Don.
Jak jako na baráku potřebuješ vozit? Co bys furt vozil šmarjapano? Vřískáš, že ti děti drobí do auta a teď bys chtěl házet do kufru co, cement?
Bráchanec teď vyšvihl přístavbu patra (=jakože zvedal střechu, ne půdní vestavbu) a dvou garáží. Svépomocí. A půjčil si na to akorát malej vozejk a v práci si vybrečel aby mu na káru přidělali kouli. Protože není úchyl, aby si kvůli rok-dva trvající stavbě vybíral svoje osobní auto za těžký háky (individuální, pro někoho 250k CZK, pro někoho 250k EUR). Kdyby to nevybrečel, koupil by si feldu fkombiku. Víc je na stavbu zbytečný a sousedi tě mají stejně v piči.
A k baráku bys furt vozil co ty vole? Sekačku, stůl na zahradu, nábytek (...) kupuješ jednou za 10 let. IKEA rozváží snad zadarmo ne? Unihobby za pár stovek. Kvůli tomu se přece nevybírá auto
Dyť se dojdi do nějakýho bazaru podívat, otevři si kufr E61 nebo Superba kombi a zamysli se, jestli se tam ve čtyřech lidech + kola sbalíš. Nesbalíš. Od toho jsou držáky na kouli nebo střechu, jak píše Don.
Jak jako na baráku potřebuješ vozit? Co bys furt vozil šmarjapano? Vřískáš, že ti děti drobí do auta a teď bys chtěl házet do kufru co, cement?
Bráchanec teď vyšvihl přístavbu patra (=jakože zvedal střechu, ne půdní vestavbu) a dvou garáží. Svépomocí. A půjčil si na to akorát malej vozejk a v práci si vybrečel aby mu na káru přidělali kouli. Protože není úchyl, aby si kvůli rok-dva trvající stavbě vybíral svoje osobní auto za těžký háky (individuální, pro někoho 250k CZK, pro někoho 250k EUR). Kdyby to nevybrečel, koupil by si feldu fkombiku. Víc je na stavbu zbytečný a sousedi tě mají stejně v piči.
A k baráku bys furt vozil co ty vole? Sekačku, stůl na zahradu, nábytek (...) kupuješ jednou za 10 let. IKEA rozváží snad zadarmo ne? Unihobby za pár stovek. Kvůli tomu se přece nevybírá auto

- Filozof
Stepane defakto máš pravdu ... stačila by koule na autě s vozejkem na vození krámů na barák sem tam párkrát do roka a na dovolenou prostě box na střechu pokud má žena nějaké větší požadavky. A na kola se dá pujčit držák za auto na 4x kolo případně až vyrostou.
LONG je dobrej v tom že má hodně místa vzadu na děti plus tašky a třeba dva velké kufty tam vlezou což je super.
Co se týče superba tak je super v tom místě pokud se vše sklopí je to taková menší dodávka
LEdnici a TV 55" apod tam prostě převezeš. A 20x pytel cementu nebo nějaké sloupky apod. tam taky nahážeš.
Koule na autě a vozejk je řešení pro lidi na baráku.
LONG je dobrej v tom že má hodně místa vzadu na děti plus tašky a třeba dva velké kufty tam vlezou což je super.
Co se týče superba tak je super v tom místě pokud se vše sklopí je to taková menší dodávka

LEdnici a TV 55" apod tam prostě převezeš. A 20x pytel cementu nebo nějaké sloupky apod. tam taky nahážeš.
Koule na autě a vozejk je řešení pro lidi na baráku.
Jaris330D píše:Jo, jo, ty bys to chtel za cene litaku a pneumatikkurevtor píše:mi přijde fakt už standard, že v inzerátu sedmičky vidíš auto před novostavbou v perlincek tý sedmičce to fakt pasuje
rok 2002 je za 115 tisic porad az prilis draha, to sorry. Ty ses, jak Filozof. Za 100 000 kc nekoupis ani navonenou Octavii 2.
Myslím, že to byla ironie s lehkou narážkou na Filozofa

Filo, však teď máš taky limuzínu a přežil jsi to ne? Dají se koupit příčníky, rakev, cokoliv...Filozof píše:myslím že to byla menší pračka a šla na sedačky pokud se nepletu.
Jo stím kolem jsi pobavil ... ještě tam prosím přidej manželku a dvě děti pak se rád podívám na fotku.... nebo lépe video![]()
- Filozof
Jo ale občas poslouchám kecy že jsme měli mít dávno kombíka ...
A pak narážky jednou za čas od kamaráda ... jojo já mám kombíka a tam se vleze věcí ... měl bys to taky lepší...
Tak mu zase říkám ale že má pojízdnou skříň co vrže a je v ní hluk... a sype se mu to taky tak je to fuk do čeho se vráží peníze.

A pak narážky jednou za čas od kamaráda ... jojo já mám kombíka a tam se vleze věcí ... měl bys to taky lepší...

Tak mu zase říkám ale že má pojízdnou skříň co vrže a je v ní hluk... a sype se mu to taky tak je to fuk do čeho se vráží peníze.
Asi mas pravdu.kabyr01 píše:Jaris330D píše:Jo, jo, ty bys to chtel za cene litaku a pneumatikkurevtor píše:mi přijde fakt už standard, že v inzerátu sedmičky vidíš auto před novostavbou v perlincek tý sedmičce to fakt pasuje
rok 2002 je za 115 tisic porad az prilis draha, to sorry. Ty ses, jak Filozof. Za 100 000 kc nekoupis ani navonenou Octavii 2.
Myslím, že to byla ironie s lehkou narážkou na Filozofa

- m4zzy
- Klubové ID: 3096
No a tak ji kup prostě kombíka (oktávku nebo supa), ty prodej sedmu a kup e66. Nebo máte jakože jen tu E38 v rodine?
Přečetl jsem celý tento topic, fakt všech 900+ stránek
Dozvěděl jsem se různé názory na 7er (e65, E66), viděl spousty inzerátů a přečet si hodně filozofických úvah. Ale nedozvěděl jsem se, jak je to tedy s tou cenou a servisem. Myslím, že to byl Kurevtor (omlouvám se, pokud se pletu), kdo říkal, že sedma je mít tak 500K. Zase na druhou stranu to není tak dávno co Snejk prodával jednu za tuším 330K, hotovou po servisu. Tak jak to tedy je?
Nejsem milionář, tak mě to zajímá.
Chápu, že dost záleží na výbavě a vůbec toho, jak je auto "poskládaný".
Co mě na sedmě nejvíc láká, baví, je mít dvanáctiválec. Za rok najedu autem prd a když už to auto vytáhnu tak chci, aby mě ta cesta bavila. Nepotřebuju mít v autě lednici, softclose (stejně každej s těma dvěřma třískne), NV, obrazovky vzadu apod. Spíš dám přednost prvkům výbavy, které mi zlepší jízdu řidičsky (DD, EDC,...).
Taky chápu, že když má motor 12 válců, tak je běžný údržbový servis dražší než když má auto válců 8. Ale kolik to je?
Tady na fóru a od lidí co mají BMW (3er nebo 5er, se 7er nikoho neznám) dostávám stejnou odpověď: 30K ročně. Ale za co? Za výměnu filtrů a oleje? Nebo to počítají dávat si tyhle peníze ročně stranou, až se něco vysere, tak mít připraveno?
Když se bavíme o dvanácti válci, jak si stojí taková e38 750i?

Co mě na sedmě nejvíc láká, baví, je mít dvanáctiválec. Za rok najedu autem prd a když už to auto vytáhnu tak chci, aby mě ta cesta bavila. Nepotřebuju mít v autě lednici, softclose (stejně každej s těma dvěřma třískne), NV, obrazovky vzadu apod. Spíš dám přednost prvkům výbavy, které mi zlepší jízdu řidičsky (DD, EDC,...).
Taky chápu, že když má motor 12 válců, tak je běžný údržbový servis dražší než když má auto válců 8. Ale kolik to je?

- soukupadam
Hele nevim jak ta v12 jo, ale kurevtor to napsal dobre. Za 30 rocne to bude akorat trapeni. Proste spotrebak, brzdy, tlumice, ramena, tesneni vseho, hadice, trubky, chlazeni, naplne, jednotky, prvky vybavy, interier, kosmetika, vule vseho a vsude, + teda motor a prevodovka. No a ta v12 v e65 je primovstrik takze plus dalsi srandy 2x cerpadlo a 12 vstriku.
Kurevtor to myslel, tak abys mel prachy v zaloze coz se nevylucuje s tim ze ji koupis od Snejka za 300, na to auto neni zadna zaruka.
Kurevtor to myslel, tak abys mel prachy v zaloze coz se nevylucuje s tim ze ji koupis od Snejka za 300, na to auto neni zadna zaruka.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:50, celkem upraveno 1 x.
Aha, rozumim. Celkem to odpovídá tomu, co jsem si zhruba myslel. A tyhle počty to platí jak pro e65/e66 tak pro e38? Nebo u e38 je to ještě "horší", když se jedná o podstatně starší auto?
Jsi zacal energicky, ale ve spatnym vlakne. Vubec za posledni rok dva jsou vlastne ve vsech vlaknech jen koncentrovany sracky. Precti spis tohle
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=26&t=19161
To je zajimavejsi, ale nerikam, ze tam nejsou sracky. Kolik to chce penez? Nektery auta nechtej nic, nektery auta vypadaj, ze nechtej nic, ale pak si reknou, a nektery chtej od pohledu. Castky a frekvence castek je tak rozdilna, ze nema cenu nic psat. Tech 500k je podle me dobrej odhad. Protoze jestli mas 500k k utrate, tak nejsi looser, co bude brecet az se neco posere drazsiho. A kdyz se to jako zazrakem srat chvili nebude, tak je to proste jen dobre.
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=26&t=19161
To je zajimavejsi, ale nerikam, ze tam nejsou sracky. Kolik to chce penez? Nektery auta nechtej nic, nektery auta vypadaj, ze nechtej nic, ale pak si reknou, a nektery chtej od pohledu. Castky a frekvence castek je tak rozdilna, ze nema cenu nic psat. Tech 500k je podle me dobrej odhad. Protoze jestli mas 500k k utrate, tak nejsi looser, co bude brecet az se neco posere drazsiho. A kdyz se to jako zazrakem srat chvili nebude, tak je to proste jen dobre.
e38 jde rozumne "provozovat" jen jako vikendovku, jinak ti to sezere rez. A pokud sezenes nejakou nerezavou, coz se nestane, tak je lepsi s ni nejezdit, aby rezavet nezacala. O e38 si muzes lepe pocist na 7er.cz.
hele kamo ja nechci davat presny cislo 500 tisic, 450 tisic, 250 tisic....chuppa píše:Přečetl jsem celý tento topic, fakt všech 900+ stránekDozvěděl jsem se různé názory na 7er (e65, E66), viděl spousty inzerátů a přečet si hodně filozofických úvah. Ale nedozvěděl jsem se, jak je to tedy s tou cenou a servisem. Myslím, že to byl Kurevtor (omlouvám se, pokud se pletu), kdo říkal, že sedma je mít tak 500K. Zase na druhou stranu to není tak dávno co Snejk prodával jednu za tuším 330K, hotovou po servisu. Tak jak to tedy je?
Nejsem milionář, tak mě to zajímá.
Taky chápu, že když má motor 12 válců, tak je běžný údržbový servis dražší než když má auto válců 8. Ale kolik to je?Tady na fóru a od lidí co mají BMW (3er nebo 5er, se 7er nikoho neznám) dostávám stejnou odpověď: 30K ročně. Ale za co? Za výměnu filtrů a oleje? Nebo to počítají dávat si tyhle peníze ročně stranou, až se něco vysere, tak mít připraveno?
Jestli resis kazdej litr nebo proste jsi spise sporivy typ tak se nenech vobkladat urcitymi predpoklady lidi, kteri E65 nikdy nemeli a ziji v urcitych predstavach a sedmicku si proste nekupuj. Jestli resis, zda se se svou sedmickou vejdes do rozpoctu 24 tisic rocne nebo 32 tisic rocne nebo 48 tisic rocne tak to asi taky nekupuj. A hlavne - sedmicku bez softclose nekupuj.

750i E38 bych vynechal uplne to je tak do muzea a 745i bude mnohem mnohem lepsi.
Amen.Stepan1 píše:Už si někdy zkoušel dávat "velký" kolo do kufru? Nedejbože dvě? Stejně skládáš sedačky a máš z auta dvoumístňák.
Stepane co nechapes? Filozof nechce kombika, chce to jeho zena a ma to jeho kamos.