Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 poface (2002) pdc senzor
E39 poface (2002) pdc senzor
Chěl bych se zeptat jestli náhodou někdo nemáte v okolí Uherského Hradiště na odzkoušeni (popř. na prodej)
parkovací sensor.Koupil jsem na Bazoši jeden(použitý origo)- nefungoval, pak mi borec poslal druhý a nefunguje zase.Oba 2 rozblikají pdc tlačítko.Můj vadný akorát někdy nereaguje ale tlačítko svítí.
Můj tel 776444080 stačí prozvonit zavolám z5. Díky
parkovací sensor.Koupil jsem na Bazoši jeden(použitý origo)- nefungoval, pak mi borec poslal druhý a nefunguje zase.Oba 2 rozblikají pdc tlačítko.Můj vadný akorát někdy nereaguje ale tlačítko svítí.
Můj tel 776444080 stačí prozvonit zavolám z5. Díky
-
- Člen Klubu
Re: E39 poface (2002) pdc senzor
Taky může být chyba jinde, nebo nejsou kompatibilní. Vždyť zajeď k BMW Škrabal Spytihněv a tam jich má věřím na odskoušení desítky.
JJ mluvil jsem s ním ale i jenom zkouška = 4 kila.
Takže ho budu muset vzít i kdyby byla chyba jinde.
Stejně sem si říkal že se na to v UK vyseru 400 za 10 minut nevydělám......
Ale díkec prdel musí být
Takže ho budu muset vzít i kdyby byla chyba jinde.
Stejně sem si říkal že se na to v UK vyseru 400 za 10 minut nevydělám......
Ale díkec prdel musí být

-
- Člen Klubu
Jestli je v tom napojení diagnostiky, nebo sundání nandání nárazníku, něco v servisech vždycky stát bude.
no jo ale to je dražší než to auto do toho nejdu

Jasný...taky bych na e39 nekupoval senzor za dvojku...
To jen, že by to třeba vyřešilo problém na 100%...pokud je to tedy senzorem...
Já jsem kupoval taky jetý senzor...
Jinak jestli senzor funguje poznáš tak, ze otočíš klíčky, dáš zpátečku a dej ucho k senzoru. Když "tiká" tak je OK....když nic, tak je špatnej a nebo je špatnej přívodní káblik k němu....nebo když na senzor dáš prst, tak když je OK, tak on jako "tepe" - to ucítíš...
Zkus prohodit přepojit senzor, který "netiká" s tím který "tiká" a uvidíš, jestli je to senzorem a nebo káblikem.
Mě nefungovali (netikali) dva senzory....jednou byl špatný senzor a podruhý přetržený káblik...

To jen, že by to třeba vyřešilo problém na 100%...pokud je to tedy senzorem...
Já jsem kupoval taky jetý senzor...
Jinak jestli senzor funguje poznáš tak, ze otočíš klíčky, dáš zpátečku a dej ucho k senzoru. Když "tiká" tak je OK....když nic, tak je špatnej a nebo je špatnej přívodní káblik k němu....nebo když na senzor dáš prst, tak když je OK, tak on jako "tepe" - to ucítíš...
Zkus prohodit přepojit senzor, který "netiká" s tím který "tiká" a uvidíš, jestli je to senzorem a nebo káblikem.
Mě nefungovali (netikali) dva senzory....jednou byl špatný senzor a podruhý přetržený káblik...

Určítě jsme se nebavili o nějakém servisu,diagnostice.
Myslel jsem pokud má někdo volný senzor vyzkouším pokud je funkční silbertitan beru a jedu- proti ceně(400) nic nemám.
Pokud by to nebylo senzorem asi bych nákup zvážil.Modul, dráty....
Ale držím se toho, že se starým senzorem tlačítko PDC nebliká ale senzor nedetekuje předmět - Ista předtím stejně nehlásila nic(senzor měl problém už delší čas) ,
se dvěma z Bazoše tlačítko bliká a nedetekují taky nic.Chtěl jsem je ověřit Istou ale Win10 daly asi nove chipset drivery a vím že snima byly nějaké problěmy a nelze se spojit s károu...
Neměl jsem čas s tím teď
laborovat a nepamatuju si teď přesne jakě byly ty starší funkční 2.12.....
Co jsem se dočetl ty senzory můzou mít 2 nebo více druhů závad.
Co se týče mýtusu sundáni a zpětná instalace zadního blatníku kvůli výměně dvou středových senzorů-pokud to někdo chce zaplatit může.......

-
- Člen Klubu
Klidně může jít vyměnit bez sundání tím líp, to bylo jenom hypoteticky. Jde jenom o jistotu, že takovej Škrabal na osobní předávce ti dá odzkoušenej s nějakou garancí. Jinak test stávajících jak je popsanej výše a nejen tady to sis mohl checknout už dávno 

už jsem tam byl měl tam pár lidí a řekl že mám hodinu počkat(asi tam byl sám) tak jsem se na to vybodl.
zavolám mu ať to nachystá až bude mít trochu času a pak tam zajedu znovu není to daleko ze Starého Města.
Samo že to zapojím hned na fleku..po dřívější zkušenosti
a uvídíme 
edit: snad v pondělí...
zavolám mu ať to nachystá až bude mít trochu času a pak tam zajedu znovu není to daleko ze Starého Města.
Samo že to zapojím hned na fleku..po dřívější zkušenosti

edit: snad v pondělí...