Mam dve moznosti siti, bud cervena v barve interieru nebo M Power trikolora. Co byste vybrali vy?

Anketka:
http://www.easypolls.net/poll.html?p=5e ... 4f81c5fe87
Interier:

Jeste takovej zvracenej napad ve stylu:

Diky za nazory

Ta "zvracenost" nebyla myslena zle, spis ve smyslu, ze to neni moc bezny a ze nektery varianty jsou pokrouceny az tak, ze mi to neprijde ani ergonomickyTomasis píše:Klidně jsi mohl do 6erJá mám tohle a zvrácený mi to nepřijde
V zime nejezdim, kabro mam jen na letoJirke píše:Nedavno sem se nad tim zamyslel, jak ty hladky kuze na M volantech trpi a v zime dost klouzou kdyz mas suchy ruce.
Jojo, asi nakonec tahle vartianta vyhrajeJirke píše:Kdybych dnes presival volant, zvolim odolnou strukturovanou cernou kuzi a v tvem pripade cerveny prositi v barve sedadel.
Jojo, souhlas. Spis pujdu decentnejnsi cestou jednobarevnyho sityTotic píše:Taky bych nechal černej s červenou nití, bicáky mě přijdou fajn líp se drží, případně performance tvarování už je spíš racing look. Musí to být prostě vkusný a sedět k intecu, do cabria půjde nejvíc vidět.
Vzorniky na miste maji a da se to osahat a porovnat s interierem, jak to skutecbne barevne sedi. Snad by oproti zaloze mohli poslat i nejakej vzornik, ale to spis pochybuju, pri tech objemech, ktery delajiTotic píše: Co se týče černé kůže na Volantechu atd. mají vzorníky kde bych volil podobnou strukturu jak je kůže na řadičce a palubce. Takže buď kůže standart nebo z premium "struktura černá" ? Chtělo by to omakat, myslím že na přání posílají vzorky.
Naopak perforování (ala Audi) už je mnohdy překombinovaný a není nutný.
V případě více barev, nebo typů kůže na jednom volantu vypadá celkem efektně vodorovný, či svislý steh na bicepsech.