Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Presiti volantu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět

Jake siti? :-)

Cervene v barve interieru.
6
60%
M Power trikolora.
4
40%

Celkem hlasů: 10

Zpráva
Autor
Itchythefirst
Klubové ID: 3915

Presiti volantu

#1 Příspěvek od Itchythefirst »

Ahoj, tak zrovna resim, jak nechat presit eMkovej volant na E64 (ano, spatny forum, ale do 6er sekce nikdo nechodi a eMkovej volant je stejnej). Asi bych sel do klasicke hladke + perforovane kuze. Alcantara vypada na obrazku pekne, ale staci se na jen blbe podivat a uz je osoupana nebo zaprasena + si myslim, ze se do E64 k ty kuzi v interieru nejaka PES/PU nahrazka (Alcantara) moc nehodi. Tvar taky necham puvodni eMkovej, nejaky "performance" pokrouceny picoviny si myslim, ze taky nebudou k autu sedet. Rad si poslechnu vase nazory (i na tu performance upravu), ale primarne asi budu resit jen barvu siti :-)

Mam dve moznosti siti, bud cervena v barve interieru nebo M Power trikolora. Co byste vybrali vy? :-)

Anketka:
http://www.easypolls.net/poll.html?p=5e ... 4f81c5fe87
Interier:
Obrázek

Jeste takovej zvracenej napad ve stylu:
Obrázek :roll: :D

Diky za nazory ;-)
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3726

Re: Presiti volantu

#2 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Klidně jsi mohl do 6er ;) Já mám tohle a zvrácený mi to nepřijde 8-)
Přílohy
IMG_20180126_162117.jpg
IMG_20180126_162117.jpg (201.23 KiB) Zobrazeno 4303 x
Jirke

#3 Příspěvek od Jirke »

Nedavno sem se nad tim zamyslel, jak ty hladky kuze na M volantech trpi a v zime dost klouzou kdyz mas suchy ruce.
Kdybych dnes presival volant, zvolim odolnou strukturovanou cernou kuzi a v tvem pripade cerveny prositi v barve sedadel.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#4 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Taky bych nechal černej s červenou nití, bicáky mě přijdou fajn líp se drží, případně performance tvarování už je spíš racing look. Musí to být prostě vkusný a sedět k intecu, do cabria půjde nejvíc vidět.
Co se týče černé kůže na Volantechu atd. mají vzorníky kde bych volil podobnou strukturu jak je kůže na řadičce a palubce. Takže buď kůže standart nebo z premium "struktura černá" ? Chtělo by to omakat, myslím že na přání posílají vzorky.
Naopak perforování (ala Audi) už je mnohdy překombinovaný a není nutný.
V případě více barev, nebo typů kůže na jednom volantu vypadá celkem efektně vodorovný, či svislý steh na bicepsech.
Itchythefirst

#5 Příspěvek od Itchythefirst »

Tomasis píše:Klidně jsi mohl do 6er ;) Já mám tohle a zvrácený mi to nepřijde 8-)
Ta "zvracenost" nebyla myslena zle, spis ve smyslu, ze to neni moc bezny a ze nektery varianty jsou pokrouceny az tak, ze mi to neprijde ani ergonomicky :-)
Jirke píše:Nedavno sem se nad tim zamyslel, jak ty hladky kuze na M volantech trpi a v zime dost klouzou kdyz mas suchy ruce.
V zime nejezdim, kabro mam jen na leto ;-)
Jirke píše:Kdybych dnes presival volant, zvolim odolnou strukturovanou cernou kuzi a v tvem pripade cerveny prositi v barve sedadel.
Jojo, asi nakonec tahle vartianta vyhraje :-)
Totic píše:Taky bych nechal černej s červenou nití, bicáky mě přijdou fajn líp se drží, případně performance tvarování už je spíš racing look. Musí to být prostě vkusný a sedět k intecu, do cabria půjde nejvíc vidět.
Jojo, souhlas. Spis pujdu decentnejnsi cestou jednobarevnyho sity ;-)
Totic píše: Co se týče černé kůže na Volantechu atd. mají vzorníky kde bych volil podobnou strukturu jak je kůže na řadičce a palubce. Takže buď kůže standart nebo z premium "struktura černá" ? Chtělo by to omakat, myslím že na přání posílají vzorky.
Naopak perforování (ala Audi) už je mnohdy překombinovaný a není nutný.
V případě více barev, nebo typů kůže na jednom volantu vypadá celkem efektně vodorovný, či svislý steh na bicepsech.
Vzorniky na miste maji a da se to osahat a porovnat s interierem, jak to skutecbne barevne sedi. Snad by oproti zaloze mohli poslat i nejakej vzornik, ale to spis pochybuju, pri tech objemech, ktery delaji :-|

Jinak co jsem tak sledoval galerii BMW volantu na Volantechu, tak vetsina tam ma prave tu trikoloru, ktera ale moc neodpovida te ofiko BMW barve :-| Takze asi nakonec vyhraje cervena v barve interieru. Je to vic decentni, vic to ladi a nema to kazdej, kdo ma bawo a do pr*ele diru (podle galerie asi tak 9 z 10 volantu melo tu trikoloru) :-)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#6 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Lidi jsou zblblí a chcou to co má druhej nebo na foto, ne každej se umí zamyslet a vkusně si vybrat. I u designu platí, že míň je nakonec víc. Vzorky myslím posílali za nějakou stovku.
Itchythefirst

#7 Příspěvek od Itchythefirst »

Presne, mene je nekdy vice a nechci z auta udelat kolotocarskou splacaninu :)
Na ty vzorky jim zkusim cinknout a uvidim, jak to dopadne, dost by mi to usnadnilo logistiku :)
Odpovědět