Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Keyless E65
Keyless E65
Zdravím,
chtěl bych poradit jestli už někdo řešil nefunkční keyless klíč na BMW E65. cca 2 měsíce mi fungoval po výměně baterky, ale pak z ničeho nic přestal jít. Dával jsem novou baterku a i tak mi nejde central ani bezklíčové startování. Je pravdou, že mi cca 2x spadl na zem. Teď nevím jestli kouipt nějakou čínu a nechat jen nakodovat a spárovat a nebo jestli vzít orig v BMW.. Popř. jestli je tu někdo umí nový klíč kodovat. Keyless fungovat nemusí, ale chtěl bych aby mi fungoval alespoň centrál. Předem díky
chtěl bych poradit jestli už někdo řešil nefunkční keyless klíč na BMW E65. cca 2 měsíce mi fungoval po výměně baterky, ale pak z ničeho nic přestal jít. Dával jsem novou baterku a i tak mi nejde central ani bezklíčové startování. Je pravdou, že mi cca 2x spadl na zem. Teď nevím jestli kouipt nějakou čínu a nechat jen nakodovat a spárovat a nebo jestli vzít orig v BMW.. Popř. jestli je tu někdo umí nový klíč kodovat. Keyless fungovat nemusí, ale chtěl bych aby mi fungoval alespoň centrál. Předem díky
Re: Keyless E65
Jestli ti to spadlo, tak muze byt na mikrospinaci studenak. Propajet kontakty. Nebo odpadnout.
Díky... zkusím si objednat nový obal a tento rozeberu. V klíčku to i chrastí, takže bude něco uvolněného a nebo došlo k nějákámu zkratu. Nejde ani odemknout, zamknout, rozsvítit a kufr také klíčem neotevřu. Dneska zajedu do jedné prodejny, kde dělají klíče a nechám to otestovat jestli vysílá signál. Pak se uvidí...každopádně dám vědět
Nic objednavat nemusis, jen se to rozdela a pripaji mikrospinac. Pokud to je mikrospinacem.
Tak klic je v poradku. Dala se jeste nova baterka a klic vysila. Jenze auto signal nebere. Musi se klic nejak parovat a nebo je v haji nejaky modul co bere central a keyless zaroven? Pres diag nevim kam se podivat. Jedine co mam z inpy na CAS je D904 K CAN leitungsfehler.
Jinak jeste mam problem se spinaci skrinkou kde mi klic nechce vyjet. Cely mechanismus je jakoby pridreny a ta pruzina nema dostatecnou silu klic vytlacit. Tak jestli to nema spojitost s tim ze mi nejde central a bezklicove startovani. Cca dva mesice vse fungovalo a ze dne na den to prestalo fungovat. Jinak jeste jsem nasel chyby 9C07, 9906 fehler trsp kommunikation, 9909 kein trsp id erkannt.
- vlastnemec
Ahoj inpa Ti neporadí, načti si to istou vyčti chyby a přejdi na jejich řešení, bude tam párování atd.
Plus SZ
Plus SZ
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Zapne ten klic kontrolky nebo ne? Jde s nim nastartovat?
No prave auto nastartovat jde a jezdím s nim. Jen ho zamykam zevnitř a pak jen klíčem dveře u řidiče. Jinak central tím hlavním přepínačem na konzole funguje. Jen ten klíč to nebere. Jako kdyby došlo k nějakému rozparovani.
- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Immo neni zavisly na kessy, takze nastartujes kdykoli. I v pripade, ze kessy nefunguje...