Filozof píše:Doufám že ty motory B57 jsou hltači kilometrů a něco vydrží.... továrně se jim to snad povedlo vylepšit co jsem slyšel a snad to ty 400k zase najede dálkově.
Oni vydrží i milion km, otázka je za jakou cenu.

B57 má rozvody vzadu na motoru, má DPF filtr, složitý turbo, common-rail, a pokud se nemýlím, elektrickou vodní pumpu.
S tou elektrickou vodní pumpou to už dávno zkoušel Chrysler, že budou mít alternátor a vodní pumpu dohromady, po 2 rokách je ten nápad přešel protože začalo téct těsnění a alternátor se vyzkratoval. Co se stane tady? To samý, a nejspíš to ještě odpálí nějaký počítače. Kromě toho tenhle model má automatickou převodovku a náhon 4x4.
Chápu že tohle není "entry-level" auto pro lidi kteří nemají pár milionů extra v šuplíku, a že jede z 0 na 100 za 5 vteřin, a že má nižší spotřebu paliva atd... ale tohle bude časem
extrémně drahý na provoz. Když chceš spolehlivý auto na dlouhou dobu jako já, od tohohle by jsem běžel hodně daleko a použitý bych ho rozhodně nekupoval.

Ale když máš peněz že nevíš co s nima a chceš něco na leasing na pár let tak proč ne.