Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
cheater

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#2661 Příspěvek od cheater »

M4zzy: tebe už přešla mánie E65?? Jeden čas jsi taky prodával E90 po návštěvě Jaraxe a nakonec sis to rozmyslel? :lol:

Jarax: buď nad věcí čím víc to budeš řešit tím víc to bude některým dělat větší radost.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2662 Příspěvek od JaraX »

cheater, neboj, já už jsem to vyřešil :)
m4zzy

#2663 Příspěvek od m4zzy »

cheater - jojo přešlo mě to. Ne že by se mi sedma nelíbila, to asi jo. Svezení s tím je fakt fajné, ikdyž jsem v tom seděl jen tak 20minut takže jsem si jen trochu pošteloval komforty, Jara udělal rychlostní slalom atd. Jenže bych tu krávu nezaparkoval ani do garáže, v zimě bych asi měl nervy (ikdyž letošní zima je teda fakt i na Vysočině zatím taková, že by se dalo jezdit i na kole (nadsázka) takže xdrive nevyužiju naplno, ale i tak jsem rád že ho mám. Tady člověk nikdy neví kdy napadne ten centimetr sněhu a silničáři se na to vyprdnou.

Pokud potřebuju fakt kufr a jet nabalený tak jedu A6kou. A jezdím převážně sám či ve dvou do práce tak mi ta E91 dost vyhovuje :) A taky bych tu E91 neprodal za ty prachy a pak bůh ví kdy by se našla nějaká sedma, tak jsem se na to vyprdnul :)
ettore

#2664 Příspěvek od ettore »

JaraX píše:
JanaX píše:
JaraX píše:já se z ničeho nehroutím, jen jsem šel jinou cestou. klidně mě tady na klubu můžeš nahradit. nemám s tím problém.
že bych prodal nick :D
Ahoj, jsem JanaX, n jakože novej JaraX, mám rád nafty a E60, servisujem i nějaký E65 benzínový, ale to proto, že jsou to starý zákazníci, postupně vymíraji... Ptejte se mě na co chcete, odpovím všem :lol:
to by mě zajímalo kterýmu čurákovi todle přijde vtipny, prosím adminy o prověření ip adresy v rámci pravidla č.1
A rovnou si požádej o BAN podle pravidla č.3 :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2665 Příspěvek od JaraX »

o BAN už jsem žádal, ale nevyšlo to.
tak zkusím znovu. žádám o BAN svého učtu JaraX zde na BMWklubu na základně porušení pravidla č.3.
Pravidlo 3:
Jakékoliv obviňování, pomluvy a napadání administrátorů a moderátorů, včetně užití vulgární komunikace, bude znamenat Vaše OKAMŽITÉ vyloučení z fóra bez posouzení oprávněnosti Vašeho obvinění. Slovo moderátorů tohoto fóra je konečné - jakákoliv veřejná polemika o jejich rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud potřebujete řešit nějaký konflikt, obraťte se, prosím, výhradně na moderátora dané sekce pomocí SZ, nebo v případě neuspokojivého řešení Vašeho problému kontaktujte pomocí e-mailu na rada@bmwklub.cz Výkonnou Radu, která Váš případ posoudí a rozhodne o potrestání moderátora nebo Vás.
Zdůrazňujeme: jakýkoliv pokus o VEŘEJNÉ obvinění kohokoliv z moderátorů pro Vás znamená okamžitý BAN bez ohledu na pravdivost čí nepravdivost Vašeho obvinění.

ADMINi BMWKLUBU jsou ČURÁCI! (někdy to jinak nejde), myslím že to je patřičný důvod.
ettore

#2666 Příspěvek od ettore »

Teda žasnu, že se JanaX zaregistroval v 2018 a první příspěvek napsal až dneska... :lol: co se stalo v roce 2018? :lol:
ettore

#2667 Příspěvek od ettore »

JaraX píše:o BAN už jsem žádal, ale nevyšlo to.
tak zkusím znovu. žádám o BAN svého učtu JaraX zde na BMWklubu na základně porušení pravidla č.3.
Pravidlo 3:
Jakékoliv obviňování, pomluvy a napadání administrátorů a moderátorů, včetně užití vulgární komunikace, bude znamenat Vaše OKAMŽITÉ vyloučení z fóra bez posouzení oprávněnosti Vašeho obvinění. Slovo moderátorů tohoto fóra je konečné - jakákoliv veřejná polemika o jejich rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud potřebujete řešit nějaký konflikt, obraťte se, prosím, výhradně na moderátora dané sekce pomocí SZ, nebo v případě neuspokojivého řešení Vašeho problému kontaktujte pomocí e-mailu na rada@bmwklub.cz Výkonnou Radu, která Váš případ posoudí a rozhodne o potrestání moderátora nebo Vás.
Zdůrazňujeme: jakýkoliv pokus o VEŘEJNÉ obvinění kohokoliv z moderátorů pro Vás znamená okamžitý BAN bez ohledu na pravdivost čí nepravdivost Vašeho obvinění.

ADMINi BMWKLUBU jsou ČURÁCI! (někdy to jinak nejde), myslím že to je patřičný důvod.
To co tady předvádíš je nechutné. Postupuješ podle toho co tady cituješ? Obrátil ses přes Tvé oblíbené SZ na moderátora? Kontaktoval jsi výkonnou radu pomocí mailu?
Vanessa_CZ

#2668 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Tady už je někdo na prášek...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2669 Příspěvek od JaraX »

nechutné věci tady předvádíš akorát ty ettore, umíš se akorát vysmívat a to je tak vše.
o zablokování mého učtu zde na klubu jsem žádal jednoho z adminů už dřív, sice jsem nepsal na radu, ale asi by to nic nezměnilo. takle to třeba půjde.
cheater

#2670 Příspěvek od cheater »

m4zzy: to je přesně ono, je to lákavý, jenže já bych ji taky neměl kam postavit. Když bych koupil nějakou socku tak si to člověk tolik neužije a kdybych koupil pěknej individuálek tak by mě neskutečně sral každej ďolíček a škrábaneček. Není týden aby něco nepřibylo :lol: . Takže uvidíme jak se situace vyvine, nicméně rád bych si letos udělal výlet k Jaraxovi na takovou exkurzi E65.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2671 Příspěvek od JaraX »

ettore píše:
JaraX píše:sorry,ale nehodlám fakt psát nic na forum kde se mi někdo bude vysmívat že bastlím auta atd. to fakt.
a věčný narážky na cokoliv co napíšu fakt ne.
Tak se nam tu prosím Tě nerozbreč. Kdybych mel reagovat za ta léta na všechny Tvé posměšky a narážky na Nascu a naftu... to si jako myslíš, že těm, kteří ji vlastní, to nevadí? Ochutnal jsi na chvili vlastní medicínu a uz se z toho hroutíš...
takle se chovají malé děti ve školce, "tady to máš, ochutnal jsi svoji vlastní medicínu" jj to je chování.
nikdy jsem neřekl že nasca je špatná, řekl jsem že je tvrdá, nepohodlná, ale zase odolná a nejlíp odvětrává, a taky že bych to nechtěl ani za zlatý prase. pro spostu lidí ok a stejně to je s naftou. měl jsem ji, a už bych ji nechtěl, přesto se najdou lidi kterým to "stačí" ale vykládat že naftová R6 je pohodlná jako v8 benzín :lol: :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2672 Příspěvek od JaraX »

cheater píše:m4zzy: to je přesně ono, je to lákavý, jenže já bych ji taky neměl kam postavit. Když bych koupil nějakou socku tak si to člověk tolik neužije a kdybych koupil pěknej individuálek tak by mě neskutečně sral každej ďolíček a škrábaneček. Není týden aby něco nepřibylo :lol: . Takže uvidíme jak se situace vyvine, nicméně rád bych si letos udělal výlet k Jaraxovi na takovou exkurzi E65.
cheater, rád tě uvidím a zvu tě na kafe :)
cheater

#2673 Příspěvek od cheater »

Jarax: pokus o úmyslný ban se nepočíta :lol: :lol:
Kdo ví jak moc je to tady zvrácený a kdo stojí v pozadí za displejem :roll:
Vůbec nechápu proč chceš ban??? Ty ho ve skutečnosti vůbec nechceš. Co je za problém kliknout na tlačítko odhlásit, dát si nějakej den voraz a nechat věci plynout.
Snad nejsi závislej že to bez radiákálního vyhazovu nezvládneš.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2674 Příspěvek od JaraX »

jsem závislej, bohužel, těch 15 let a cca 35 tisíc příspěvků udělalo svoje.
ted je to ve fázi že to stojí energii i čas zbytečně. přitom ti co by to ocenili ten můj čas pak nedostanou.
Vanessa_CZ

#2675 Příspěvek od Vanessa_CZ »

35tis. příspěveků to už je na nějakou literární cenu a nebo to knižně vydat ;)

Klobouk dolů
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2676 Příspěvek od JaraX »

jj někdo by mi to mohl vydat, at mám čím topit :D
Vanessa_CZ

#2677 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Ja myslím, že dnes tu topíš dobře. Hele, ale aspoň je tu nějaka prdel. Dřiv tu byla celkem nuda, ale poslední dobou mi to cuká škraňama :D

A zdá se mi to nebo byla m57 3xmotorem roku za sebou?
Naposledy upravil(a) Vanessa_CZ dne úte 21.01.2020 22:58, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2678 Příspěvek od JaraX »

mě to moc vtipny nepřijde.
Vanessa_CZ

#2679 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Já bych to tak nehrotil chce to klid, žijem jenom jednou a většina z nás se stejně v mezipauzách nudí takže to vůbec nejde brát vážně.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2680 Příspěvek od matiz »

Neni nad to si vzajemne rozdupat babovicky.

Neco mne to tady pripomnelo -)))

Odpovědět